Vilket väder!

Ja gud så skööönt väder det varit idag ! VÅÅÅR <3 Så underbart att man jobbar på förskola då o kan spendera stor del av dagen ute =) så vi var ute både fm o em !
Fick sluta en timme tidigare oxå så blev att hämta grabbarna , kom visst precis när dom skulle äta mellanmål så blev o vänta ett tag .. sen gick vi hem o var ute i sooooolen :)

Nu håller jag på med maten , blir ris , kycklingfile o currysås idag ... jummie! Jag är ingen höjdare på att grilla annars skulle de nog blivit grillad kyckling idag .. men ugnsgrillad går ju bra de med =)

igår så var carro o leo här en stund.. var ju ett tag sen man träffa dom nu så de var väldigt trevligt.. vi drack the , prata o barnen lekte , spela spel o pärla :P

Fixade till en lasagne så blidde att dom stannade poå middag oxå =) När dom gick hem så var de bara fixa barnen för natten o lägga dom.. Tycker nattningen är så mysig , vi pratar lite , sjunger o säger gonatt till bebisen. Sen får dom välja om man vill höra saga eller sjunga ur en sångbok... nästan varje dag blir de sjunga :) sen blir det Puss o gonatt o oftast somnar dom på två röda .. brukar ligga kvar lite till bara för att de är så mysigt... nu på senaste tiden händer de oxå att jag somnar ibland haha , kan de bero på graviditetströttheten? ;);) hihi

imorgon blir det jobb , börjar inte förens 9 o slutar 15,30 så de är en skön dag =) nu när de är så nära så tar ju resan ingen tid heller ..de är allra bäst =)

Ne nu ska ja se om kycklingen börjar bli klar så man kan böra med riset..

Puss Hej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0