Tisdag 31 aug

Ja snart är september här.. snart snart snart vinter, kallt JÄVLIGT! BRR..
men men först kommer hösten.. den är fin men kall! Men ja tycker om att promenera på hösten iaf :P alltid ett stort + .man kan hålla lite tempo utan o svettas ihjäl av värmen :P o många fina färger osv...
men hua va trött man blir av hösten? ja känner mig helt off i huvet :/
Får komma på saker som gör mig pigg för de är bara tråkigt o gå runt o vara dyster o trött :P
Ne mer sommar åt folket :D

Har nyss lämnat grabbarna på dagis , jag har massor som ska göras men lusten finns inte riktigt.. men behöver verkligen städa helst damma oxå..

baka frallor behöver ja göra oxå, ingen som har ett bra recept där de blir ung 35-40 st? skicka gärna länkar :D:D
eller recept på några goda limpor?? :P

Har iaf använt bakmaskinen flitigt hittils o är verkligen glad att vi fick en , så smidigt :)
Har mest haft den till att baka bröd men igår gjorde vi även kanelbullar, gutt :D

Ska väl försöka komma iväg o handla lite oxå..men de får nog bli näör jag hämtat barnen då man ändå är halvvägs lixom ;P

ne bäst o sätta lite fart 5 h går så himla fort när man har mycket att göra , o har man i nget o göra går de SÅ sakta.
men först Kaffe :P o en macka kanske så man får lite energi men är inte ett dugg sugen =/

Är i fixartagen..

Jag blir lite smått rastlös & knäpp av att gå hemma och jag känner att ja måste sysselsätta mig..

Blir ju så drygt när barnen är på dagis o mannen jobbar...

Så ja gör om lite här hemma :) hallen , tvättstugan & köket har fått sig lite mer ordning nu i veckan :)

Idag har ja även bytt garderob, vilket har inneburit att bygga egna hyllplan och sätta dit .. phju säger ja bara , jag & snickeri hör inte ihop ;) bättre med sånna där maskiner som gör jobbet.. men o såga för hand o spika för hand är ja verkligen dålig på ahha :D men envis är ja o slutresultatet blev helt ok.. visst inet de snyggaste skivorna ja hitta men bara de får målas lite så blir de snyggt :) sen har ja flyttat över hela garderoben o rensat ur lite som ja aldrig använder..sen har ja fyllt min gamla garderob ( som stog i hallen ) med jackor, regnkläder, arbetskläder osv så de blev bättre nu än innan iaf :)

Nu ska ja lägga mig i sängen o kolla tvn.. är en dag imorgon oxå :) Blir ev att åka till edsbruk då :) o på lördag blir det kräftskiva :)


Tisdag..

Har börjat med mitt lilla projekt i hallen -halvklart nu :)

Nu ska ja bara få mannen att snickra en möbel till mig :)



Hittils är jag nöjd iaf , bara hoppas på att "soffan" blir precis som jag vill oxå o sen ska jag försöka fixa till den lilla hallen sen oxå..vi har pratat om att höra efter om vi får riva garderoberna o sedan bygga in hatthylla +´skohylla där..men vi får se helt enkelt hur de blir , problemet är ju bara att min klädgarderob är där d de finns så ont om de i lägenheten så då måste vi införskaffa en garderob o vart ska man ställa den?

ajja de rer sig alltid :)

 

Nu sover mina småstora hjärtan & jag ska krypa ner framför tvn

Hoppas ni har en bra kväll!?!

 


En tidig kväll...

Grabbarna somnade för en stund sedan, blev lite tidigt men de gör inte så mycket, dom var jättetrötta så inget kul o försöka hålla dom vakna då..

Dom hann iaf få sig ett bad o en gonattsaga innan dom slockna ♥

Idag har jag varit ensammen ett par timmar , var ett tag sen så de har faktiskt varit skönt :) Bara kunna vara o göra vad man vill när man vill :P Barnen har varit på dagis & rickie har jobbat.

Bara hoppas barnen får hålla sig friska nu ett tag :P men blir ju ofta så i början när dom varit borta ett tag o kmr tillbaka till alla "baskilusker" igen..

jaha vad har ja då gjort idag för mig själv? Jag har målat hyllan vit som vi ska hänga i hallen o planerat lite mer kring de projektet ja hålls med :) ( blir lite ändring i hallen )
sen har jag tränat lite zumba , & lyssnat på hög musik som bara jag gillar i detta hus ;);)
Skrivit in mitt cv+ personligt brev på monster & kollat efter jobb
Diskat, städat tvättstugan & hängt vid datan..

alltså en enligt mig gansla skön dag :) & så har jag varit ute i fina vädret oxå såklart :)

dessvärre kmr de en sån här dag imorgon med, ensam igen o den kmr inte alls kännas lika kul.. räcker med att de händer sällan tycker ja :) men förhoppningsvis får man tag i något jobb snart -
- så trött på detta "hemmafru-liv"

Nu ska jag lägga mig i sängen kolla på tvn och somna tidigt <3


Söndag 22/8

Helgen har varit relativt lugn..
på fredakvällen kom R mormor & morfar upp.. vi bjöd på varm smörgåstårta , de hade dom aldrig ätit innan men dem gilla de ifa som tur var :) Blev lite fika och så oxå o sen åkte dom hem runt 22 ung..då la vi barnen som somna direkt :P

lördagen så städade vi av här hemma lite o sen å kvällen gick vi ner på stan , träffade cilla robban mona o hans så vi gick o tog en öl.. nånstans vet inte va stället hette.inte direkt ett ställe man skulle gå till i vanliga fall lite tråkigt men fanns inga bord ngn annanstans..,. men brevid deli iaf så vi fick ju höra bra musik iaf så de var trevligt o sitta där ett tag :) Vi gick väl runt 23,30 därifrån..

Idag blir de nog rätt lugnt.. vädret är inte helkul precis..men vi aksnke tar en sväng till någon lekpark iaf :)
Skulle behöva baka lite frallor oxå..så de kanske blir o göra idag :P

ja vi får väll se helt enkelt :P

Hopaps ni har en skön söndag  :)


Augustifesten..

..är igång i Norrk..

igår var vi nere en sväng på stan , träffa johanna och gick ett varv på tivolit..barnen åkte inget men vi får väl se om vi går ner imorgon och åker något

Idag har vi gått ner till stan igen.. gick på rix fm festival men blev inte kvar så länge.. liam o noel tröttna ganska fort vi försökte roa dom me både leksaker & dans men de funka inte så vi hörde typ bara förbandet o sen hörde  vi första artisten..rickie sa att han kunde ta barnen o gå hem men ja kände inte för o vara kvar sj'älv så ja följde med hem..

Possitiva är ju att man får motion iaf , något som ja blivit väääääldigt dålig med på sitsonde :/ förstår inte att jag kämpar ett tag o sen blir ja dynglat igen..ingen motivation alls :/
Hoppas att ja kan köpa zumba snart beror lite på när lussan fixat de :P

Imorgon har vi pratat om att vi ska gå ner på marknade.. men får väl se.. antar att de inte upskattas av barnen de heller.. trååångt o jäkligt är det oxå..men vi får se...

Nu ska vi iaf ha lite familjemys <3

Pusss

Tisdaag

Blääääsch vilket tråkväder vi haft idag , regn & åska o allmänt grått o trist ... rena höstvädret :/
Tråkigt som bara den!
Man kan ju hoppas vädret blir bättre till augustifesten..

Har inte gjort nåt vettigt.. tagit hand om disken, städat ur barnens rum o sen bara latat hele dagen..

Sambon fixar disken nu efter kvällsmaten iaf.. ssen ska vi nog lägga oss framför tvn me grabbarna innan de ska sövas..

Liam & Noel har även klättrat upp i våran bokhylla idag o slitit sönder mitt album när dom egentligen skulel se Pippi för 4 e ggn idag.. inget skojj.. alla kort låg utspridda o albumet helt förstört.. så blir o införskaffa ett nytt.. som tur var hade dom inet haft sönder några kort iaf...
Mina trollungar ;)

Blev sugen på att börja läsa någon bok, någon som har ett bra boktips o ge?? ge gärna flera :)

Nu blir de myyyys <3

16 / 8 -10

hej hopp..

helgen har varit bra, fre tog vi de lungt hemma... noel vakna på natten , febrig o liute snorig. Drämde mardrömmar/feberyra så fick 3 min sömn åt taget i ett antal timmar..desamma för oss , stackarn!

Lördagen var han iaf på hugget igen.. så vi åkte ut till mor & far o grilla lite o så.. på kvällen bar de av till gamleby , parken för lite rockabilly :) Det var trevligt o bra musik .. fast var typ inga folk där inne..lite tråkigt.. men men blir bara mindre o mindre för varje år tkr ja..på natten åkte vi in till andre & emeli , andre hade sett till grabbarna några timmar o de hade gått bra :)

Söndagen var lugn.. vi åt lte frukost hos andre o emeli sen åkte vi till Edsbruk..åkte up till R mormor o morfar, blev kvar där ett par timmar, fick mat & fika , alltid lika trevligt & gott :) Goa människor!!

Idag har vi plockat av lite ( men syns inte :S ) har även bakat ostfrallor & " vanliga frallor" har smakat en nybakt oostfralla o dom blev goda :)  annars är ja inet spec bra i köket .. men vi har ju fått en hushållsassistent av R mormor o morfar nu så de är jätteskönt! Äntligen kan man baka bröd lite smidigare , är ju mkt godare än de man köper :)

Barnen är lite krassliga igen.. o även jag , måste bara bli bra till torsdag då vi ska på rix fm , hoppas!

Imorgon hade ju Liam & Noel ett bokad tandläkarbesök, deras första ! men fick ringa o avboka det så nu ska vi inte dit på en månad.. men men inget kul o gå när man inte känner sig bra o barnen kanske inte blir friska till imorgon heller..

Nu ska ja ta mig lite nässpray o gosa ner mig i sängen framför ett par avsnitt av sats :)

Hoppas ni har en bra måndagskväll!!


9/8 -10

Helgen är över, På fredan var vi en sväng hos cilla robban o wilma :) fikade o kolla tv o så , v   de var trevligt..På fredakvällen var vi hos svärmor på liten kräftskiva så de blev årets första kräftor :) nam nam!!
Blev lungt för min del kände mig inte på hugget så låg mest o halvsov brevid barnen i soffan..

Lördagen var lugn.. hade ingen ork el lust att göra något.. linus var över en sväng på kvällen annars var vi bara hemma hele dagen..kollade klart på satc 2 :) den var bra ! Lagade även varm smörgåstårta till middagh o den blev mkt good!

söndag så tog vi de lungt på dagen sen runt 15 tiden åkte vi ut till bamse nill & barnen.. fikade, prtade o kolla film så de var trevligt :) åkte hem starx efetr 18 så blev att laga lite middag , tacos blidde de :) gutt! så bestämde vi oss för o stanna i Ed över natten skulle bli så sent hem annars...

Idag blir de lungt.. städa av , packa o mot kvällen bär de hemmåt igen , skönt!

Fredag 6 aug 2010

Är nere i bruket..
Igår var vi förbi svärmor , skulle låna hennes laddare men de blev av vi blev kvar i ett par timmar, trevligt med lite sällskap efetrsom sambon låg i migrän..

Natten har varit lite trälig.. liam har vaknat ett par ggr.. men somnat om rätt fort.. men ja har ju inte alltid så lätt att somna om ..men iaf de har gått bra , han vart lite sugen på välling som han fråga efter 2-3 ggr men sen var de inge mer me de, för de tog vi inte med oss någon..tänkte först att vi kanske ska ta med i "nödfall" men så kom vi överens om att har dom klarat sig i 3 dagar innan så klarar dom sig helt utan nu..

morgonen har iaf varit lugn , ätit lite frukost , slappat . Nu är rickie o barnen iväg en sväng o ja har duschat o ska fixa iording mig lite..får se vad dagen har att erbjuda . Ikväll blir de ev att åka till svärmor iaf om dom andra som hon ska höra med kan , så de ska bli trevligt.
Kanske ska en sväng till björka oxå som ja får veta senare sen om de blir av :)
& sen ska vi hitta på ngt me carro+fam oxå :)

Tycker att dagarna kan gå lite fortare nuuu bara :)

ne dax o fixa sig...får se om mina älsklingar kommer hem snart... dom skulle hämta lite tapetklister 3 min bort o dom har väll snart varit borta en timme haha antar att dom fick fika hos R mormor o morfar ;);)

4 aug 10

Skönt att solen tittat fram lite idag iaf :) imorse var de lite ruggigt o tråkigt...

Känner mig lite småsjuk...början till.. fryser o lite snuvig...hoppas de inte bryter ut till ngt allvarligt iaf :)

Rickie är iväg o jobbar lite idag så ja o barnen har umgåtts.. varit ute en del , skönt!

tillät dom även att sova lite middag idag , fast ja vet att dom bl omöjliga att lägga ikväll då.. men dom var så trötta

Ikväll blir det nog lungt, får se när rickie kommer hem...

Har börjat vänja av liam & noel med välling nu oxå. har försöka många ggr innan men de har verkligen inte funkat dom har skrikigt o inte somnat på timmar dom andra ggerna..men den här ggn går de bättre.. dom frågar en gång.. kanske två men dom somnar iaf efetr ett tag:) men vi får se är inne på dag 3 nu iaf så de går ju bra:)

dom har även börjat få intresse för toaletten , icke pottan, de funkar inte alls, så dagtid brukar dom gå utan blöja , händer en del olyckor men bättre de än att dom har blöjjan för då kissar dom hellre där än att dom tar av sig den..även nr 2 har dom gjort två ggr var , skönt att de börjar komma igång då deras intresse inte funnits förr o man ska ju inte tvinga dom utan ta de i deras takt..bara hoppas på att vårat dagis är bra på den biten, har ju själv praktiserat på flera olika ställen o vissa av dom tyckte denna bit var jobbig och att dom inte hann me osv medans dom andra var mer hjälpsamma så hoppas våra är hjälpsamma..

Snart börjar ju Liam & Noel på sitt andra dagis oxå , med större barn. ska bli spännande :) hoppas personalen där är lika bra som dom på andra :)

hm mkt barnprat blidde de :) kanske inte så intressant för er? ;P hah

Får uppdatera mer en annan dag nu kom mina killar in o ville lägga pussel <3

3 aug 2010

Dagen har varit lugn, städat , myst o bara slappat...

Sambon är utan snus o väldigt lättirriterad o tråkig haha... fast han kan inte erkänna det ;) men förstår han!!
inte lätt spec inte om man snusat så pass länge som han...

Nu blir det kvällsmacka o sen läggning av barnen..efter det ska ja ta mig ett långt, varmt välbehövligt bad med tända ljus, hårinpackning o ansiktsmask...de ska bli såååå skööönt! Bara bry sig om sig själv för en stund hihi

efter de ska de hängas en tvätt o stoppa i ren disk i skåpen innan man får slänga sig framför tvn ;)

har inget mer att tillägga..jag har blivit så dålig på de här...

Love


2 aug 2010

Idag för exact 3 år sen föddes mina underbara söner Liam kl 12.12 & Noel kl 12.16  <3 Mamma älskar er så högt!
Grattis till eran dag :)

Dagen har varit lugn , hade ju kalaset igår så har plockat upp lite efetr det..barnen fik mycket fina saker , bla juniorstolar, kläder, traktorer , tavlor, sandlåda , fordon ,pussel, o lite annat :)
Idag har de varit tråkväder & ja har varit jättetrött , seg & uttråkad så de har inte hänt för mycket :/ varit ute en stund när de var uppehåll

Liam & Noel fick välja mat idag eftersom dom fyller så då vilel dom ha kyckling & ris så de har vi ätit idag :)

Nu på kvällskvisten har vi bakat scones , gottit :)

Ska strax fixa grabbarna för sängen o lägga oss o läsa lite bok , Myyys!!

Efter d blir d att ja & rickie lägegr oss o tittar på S.A.T.C ;P som ja lyckas få min gubbe till att se ihihi har börjat kolla på dvderna som stått oöppnade i över ett år haha så har sett säsong 1 nu o idag ska vi börja på 2..hihi o sen vid 23 går de ju på tvn oxå ;P

ne har ingen lust o skriva mer nu .

Love /

RSS 2.0