Torsdag

Jag är ju hemma på torsdagar och har arbete.. så barnen fick ledigt oxå och vi åkte hem till mor & far igårkväll..
Blev att gå upp till farmor o fika & snacka ..
Hände inte så mkt mer...när barnen somnat så var ja uppe en sväng till ..spelade lite kasta gris haha :P

Idag så vakna man till sol vilket är skönt :) Blev att gå en skogspromenad med familjen , mamma & tre av mammas hundar ..de är skönt o lungt o gå i skogen :) Barnen tyckte de var kul att stanna o titta på alla sniglar viket var ett par stycken.. fast lite gnäll oxå var det att dom inte orka gå , mina små latisar :) fast i de höga gräset kan man ju förstå att dom inte vill gå..:P

Har inte hänt så mkt mer.. nu har de börjat regna och är rätt grått o trist ute :D hm konstigt att de kan vända så fort...

Imorgon är sista dagen kommen :( Det känns så himla tråkigt och kommer kännas så tomt och rastlös kommer jag vara. Ska iväg senare när vi kommer hem o köpa en blomma till dom iaf.. får väl se om ja bakar en paj el något o annat o ta med oxå.. men vi lär ju inte komma hem så skapligt..

ne fy imorgon kmr inte vara någon rolig dag alls :(

Hoppas bara man får ett jobb snart så man har något att göra igen , något man trivs med & bra arbetskamrater är ju viktigt oxå..
Blir att sätta sig första veckan och skriva ett cv , hoppas man kan skriva ett bra som intresserar folk.. sen tänkte ja väl skicka till alla i hageby.. nära o bra :) men även ingelsta tänkte ja väl skicka til.. o sist stan.. vill helst inte jobba i city men jobb som jobb och ja skulle tacka ja till allt..om man bara får chansen..fast verkar inet avra så lätt..ska väl söka lite vikariat o extrajobb oxå. så man iaf får in foten..

Nu ska ja ta det lite lungt med sönerna <3 dom vägrar o sova men är slöa så mysiga är dom iaf :)

//

Lovely weather

vilken underbar dag :) sooooooooooooooooool :)

har varit nere på HC handlat lite mat & blöjor ..

Satt sen ut o sola lite ;P soft..

Får bli att ta tag i pluggandet ikväll ist ..

nej nu ska ja hämta barnen

ha de fint!


Onsdag!

Vilket härligt väder det var imorse , strålande sol o jätevarmt o skönt :) riktigt härligt att promenara då :)
senare blev de väl inte någe höjdarväder precis.. regn & åska..o kvavt som fasen!
Hua o inne i butiken var de varmare o mer kvavt än ute.. man bara kände hur klibbig o ofräsch man var . bläää...
Tycker verkligen inte om när de är kvavt, o spec inte mit lilla huvud efetrsom ja får huvudvärk oftast..

Har ju blivit helt ok på o blogga i veckan , eller hur ;) ?

Händer inte så mkt just nu.. slappar lite .. barnen styr utanför & sambon glor på tvn tror jag...

Blir väl att få barnen i säng snart...

Blir ev att köpa något gott till kvällen , är sååååå sugen :) fast eg borde man väl inte ..

ajja har inget mer om att skriva just nu..

ha de fint!




Regnig Tisdag

Hua vilket tråkigt väder de blev idag dåå =/ suck!

Imorse när jag gick mot Ica så var det iaf uppehåll o tur var väl det då ja glömde paraplyet hemmma.. kanske inte så kul att bli nerdränkt av vatten när man ska vitsas bland massa folk :)

Fick gå på varorna direkt när jag kom , skönt o slippa köra skurmaskinen ;) hah nejvars de funkar det oxåär ju inte så värst ansträngande o gå efetr en maskin som gör skitgöran åt en ;) men iaf eftersom varorna var sena o blev uppskjutet så är det de ja gjort nästan hela dagen , blev att sitta i kassan några timmar oxå , och vi har ju fått nytt butiksdatasystem så de var lite krångligt o en hel del dom gjort om , tex tagit bort vissa saker som man inte riktigt förstår vf då det funkat så bra innan.. o sen var de en del eankoder som krångla idag.. så idag har det varit ganska sressigt och mkt jäkelskap :) men men man lär sig väl de nya systemet oxå..
Nu innan ja sluta precis har ja även fått ankomstregistrera post & haft besök av min lärare som besöker alla oss i klassen , han kolla lite hur man trivdes o va man fick göra osv.. sen så skulle han även ta kort oxå efetrsom han gjort de på alla..jippie tänkte jag som var alldeles varm av stress o sminket låg nog inte heller på sin plats haha.. men men så är det väl:)

Just nu sitte rja o slöar här ett tag.. barnen leker så fint på sitt rum så man får väl passa på de få stunder de är sams ;) Ska försöka få lite ork till att laga lite mat & plocka lite här hemma..
Liam & Noel har inte sovit någe på dan heller så antagligen somnar dom skapligt ikväll.. är ju dagis för deras skull imorn.. heldag så de är ju bara bra om dom somnar tidigt...

Ne nu får ja inte slöa här mera :) Ha en fin kväll!


Måndag

Yey , vilket underbart väder det varit idag wiiiie :)

Jobbade fram till kl 15 oxå så hann ju vara lite i solen oxå , det gillar vi :)

Barnen somnade på 5 röda så de var rätt skönt faktiskt.. är trött som fasen + att ja hann ge er en update oxå ;)

Helgen har vi varit på 2 kalas..

På fredagen fira vi brursan som blev hela 18 år, ojoj så stor han blitt lillskiten ahha :) Fick en mkt god smörgåstårta ála gunilla, jummie :)

Lördagen blev lugn.. har för mig de var bra väder? ja isf var vi ute mestades av dagen..el va det söndagen? ajja blev iaf en utedag ..

Sönaden så åkte vi på andra kalaset fram åt em..Då var det kusinbarnet Wilmas tur att firas.. 1 år , inte klokt de heller så fort det gått :) söööt & charmig som vanligt var hon iaf :) kalaset var väl oxå tillägnat wimlas pappa , robb oxå efetrsom han fyler dagen efetr :) där fick vi exotisk bricka iaf vilket oxå är himlans gott..o så mkt goda frukter o man kan ju äta massor ihihih vilket ja oxå gjorde ;)

idag har ja som sgat jobbat.. fm var rätt lugn.. varorna som alltid kommer på fm blev de ju strul med då han inte fick upp lastbilen så de fanns inte så mkt att göra.. fick köra lite varor från lagret ist och sen sitta i kassan resten..
på em sprang ja mellan varor o kassan oxå..tyckte det var ovanligt mkt folk för att vara en tisdag? fick ha två kasssor öppna ett flertal ggr.. men de är ju possitivt :)

Nu ska ja städa av lite här hemma innan jag ska inta sängen .. slänga på tvn o bara slöööa .. skulel avra skönt o göra det nu direkt men d ser ut som hell här hemma :/ och få Rickie till o göra det imorn fm innan han ska iväg är väl bara att drömma om :) fast idag hade han iaf tagt disken o lagt i maskin innan ja kom hem :) det gillas ju som alltid! men ja efter att ha haft törtiga barn i dnna värme , besök + matlg o ätning så är ju diskbänken full igen =/ huua!

Ja där var en snabbis update iaf.. får väl försöka skriva lite oftare nu..

Have a nice day! eller evening kanske mans ka säga :P

 

 


Länge sen...

Var 3 v sen ja skrev..

Har väl inte direkt ork att berätta tillbaka...har iaf haft det kanon..

Praktiken är helt underbar och jag trivs som bara den , känns tråkigt att de är två veckor kvar bara :(
Kommer sakna platsen jättemkt och alla underbara människor :) För det är verkligen ett härligt gäng o en hel del skojj & skämt blir det hih :)

Fast något possitivt är ju att man slutar skolan om en månad då är man klar o de känns jätteskönt , var så himla skoltrött på slutet..men jag är glad för att jag hittade utb och kom in iaf , känns som en ny erfarenhet i livet

Nu kommer man till den svåra & jobbiga delen igen... hitta ett jobb..lättare sagt än gjort... men bara man komme rin  lite extra så blir jag glad..och som de verkar så har ju arbetslösheten börjat minska lite igen så de är ju bra

idag är jag hemma som varje torsd och har projekt..även barnen är lediga från dagis så blir en mysdag inne.. ev lite utelek oxå men de regnar så inte så värst kul..

I helgen ska vi ut till landet, brorsan blev ju 18 i veckan o pappa 46 idag så blir att fira dom lite...får väl se pom man stannar hela helgen el åker hem på lörd...

Vi håller ju på att fixa köket.. ska ju måla om efetrsom liam o noel rivit sönder tapeten..var väl typ en vecka sen vi starta men vi kmr ingenstans..på veckorna jobbar vi ju o sen på helgerna så har vi alltid varit upptagna..men vi har iaf hunnit riva tapeter, spacklat nästan allt.. så nu ska vi bara slipa , spacka, slipa o sen måla...hoppas de blir klart snart.. lite jobigt o ha alla möbler i vdr hah :P

nej nu ska ja göra mig en kopp kaffe o sen städa av här hemma..evighetsgöra ;P känns som man aldrig blir tiktigt klar.. o när man väl blir de så ser de likadant ut dagen efter.. men men så är de väl..

 

Ha de bra!

 


RSS 2.0