peppad...

Idag så har jag jobbat , mellan 8-13 .. lagom dag ;) Var kul sist jag jobbade var ju de flesta fortfarande på semester eller ledighet iaf så fick inte träffa så många av dom..men nu var nästan alla tillbaka :)
Ska jobba där om två veckor igen =)

Kl 14 som jag mänt tidigare så skulle jag till komvux o prata studier... Har ju inget slutbetyg från skolan..hade mer poäng än man behöver men saknade ju ett kärnämne (sh a) det är därför ja inte fått ett slutbetyg.. så bara jag pluggat de nu ( ska läsa på distans o börjar väll om ca en månad =)=) ) så har jag ett slutbetyg sen... och sen prata vi lite om mina tankar om att läsa till förskollärare.. vilket hon tyckte lät väldigt bra.. så vi komma upp om jag var behörig och bara jag får godkänt i sh a så är jag behörig :) var sh , sv a+ b o en b man behövde =) Så de känns väligt bra... men hon tyckte att jag skulle göra högskoleprovet för att öka mina chanser att komma in.. så hon tyckte jag skulle börja träna redan nu.. gjorde de direkt när jag kom hem o jag borde fan vara helt dum???? tyckte de var megasvårt hahaha :D Ska jag verkligen betala pengar för att bli dumförklarad? ;);) hiihh...

men men antar att de bara är att ta fram min mattebok som jag hade sist ja läste på komvux.. för jag tyckte de var dom som var svåra? lixom glömt de där med X Y.. medianvärde o liknande.. helt glömt!

så ska nog göra provet för att " känna på" (som hon sa) redan nu i vår o sedan göra om det när man vet hur de går till osv i höst sen...

Ser fram emot att börja plugga lite nu igen ... jag har verkligen inget plugghuvud vilket innebär att jag måste läsa många ggr innan de fastnar men samtidigt ska de bli kul att göra något igen.. även om de bara är på distans denna kurs är...så nu blir det att kombinera detta med kurserna på studifrämjandet jag ska gå på.. vilket är en hel del ...bokade ju in mig på alla kurser :)

Nu önskar jag bara att jag kunde få jobba lite mer på dagiset de skulle vara perfekt =)

För tillfället är Liam sjuk oxå :( Vid middagen ville han inget äta och inget dricka...o då var de ändå korv som han älskar...men han sa att han hade ätit så mkt på dagis så han orkade inget.. tyckte de lät konstigt efetrsom han alltid brukar äta lite iaf..sen gick det kanske en timme så komemr han o säger att han har ont i halsen, tycker så synd om mitt lilla hjärta :( men trr inte de är halsfluss iaf.. men får bli att hålla lite koll... rickie är iväg o köper isglass som hans ska få imorgon =) och även halstablett som man kan lägga i ljummet vatten , hört att de ska vara väldigt bra... =)
Noel blev inte glad när jag sa att de inte skulle bli något dagis imrogon.. så får väl se om Liam är pigg nog att vi kan gå o lämna Noel på dagis iaf.. han är ju trotts allt frisk så förstår honom om han inte vill vara hemma med en sjuk Liam.. men smidigast vore ju iofs om han kunde vara hemma.. jaja sånt som märks..

Nu ska jag öva en gång till på HP sen läsa bok innan jag slocknar.. även att jag känner att jag vill sova NU =)

Hm jao... kanske inte vart något vettigt inlägg... lite rörigt kanske ? känns som ja skrev om allt möjligt haha...Jaja...

Hoppas ni alla mår bra ?? trotts att höstrusket är på väg =)

Men kom ihåg!! Hösten är ändå rätt härlig!!

  • Tända ljus , bädda ner sig under en filt i fotäljen o läsa bok är inte helt fel :)
  • Göra goda värmande soppor är inte helt fel.
  • Fina färger utomhus.
  • Sköna Snygga stickade tröjor.
  • Höstkläder o skor över lag är snyggt tycker jag :)
  • Dom allra bästa är födda på hösten ;);) * blink* inkl mig ;)
nej nu ska jag sluta.. för andra gången :)

Ta han om er!! Puss kram

Future...

Jaha så var vi inne på dag onsdag redan...

Igår hade jag en kurs mellan 13-16.. lite småsegt... men men de gik okej...presentationteknik hette kursen och ska gå andra halvan nästa tisdag...

Kommer gå ett antal kurser nu framöver.. men tvivlar ju på om de kommer ge något...

På måndag ska jag även träffa en person som jag ska planera min framtid med =) En studievägledare =)
Först ska ja plugga Samhälle A iaf... sen får vi se om de behövs något mer ..de ska ja få hjälp med.. sen även hur jag ska få iordning på ett slutbetyg...
Sen blir det att söka till förskollärare =) får se om de blir till ht 12... eller senare? beror ju helt på vad och nöär jag ska plugga upp betyg....

och utifrån när jag vet hur och när jag ska plugga kan man även planera in lite annat...så man har lite mål att sikta på :)

Såå på måndag kmr vara en bra dag som förhoppningsvis kmr leda till att man en dag blir utbildad =)

Idag ska vi ne ro fira svärmor som fyller år :) Blir även att stanna där nere.. sen på lördag ska vi ju o fira martin som blir 4 år :D  Ska även träffa Carro & Leo.. på torsdag som de ser ut nu :)

Nu väntar vi bara på Rickie så vi kan åka neråt... men dom  hade blivit försenade..men men så kan de va :/

Hej svejs.

Oj..

Nästan två månader sedan jag bloggade såg ja nu :)

Har helt kommit ifrån det ...vet inte ens om jag känner för att ta upp bloggandet igen.. vi får se...

Haft besök av carro nu i 2,5 veckor så det har varit väääldigt trevligt!! Alltid roligt att ha henne här o är så glad att hon ska flytta upp !! Även kul för barnen som kan träffas lite oftare då oxå...=)

annars så har vi haft en bra sommar =) träffat mycket folk , varit på husbilssemetser  varit ute på dans o sen bara njutit! så de har varit en riktig bra sommar :)

Även fått jobba på dagiset jag hade praktik på förut så de var vääädigt kul att få träffa alla barnen igen .. o dom flesta hade blivit så stora =) Hoppas verkligen att man får jobba mer där =)

ne nu vet ja inte alls vad jag ska skriva.. får väll se om man fortsätter med bloggen eller ej ...

men nu vet ni att vi lever iaf :)

puss o hej

RSS 2.0