Vännner..

Gud vad skönt det är när vänner gör en på bätttre humör <3

Loooooooooooooooove!

Är så sjukt trött, samtidigt så sjukt rastlös , hm? Känns som ja skulle kunna sringa 10 varv runt området ... hmm ..

Håller iaf på att göra mkig en kopp thé , försöka få upp värmen lite.

Ja o till sällskap har ja tv:n o datan ( och sovandes barn)..inget vidare trevligt sällskap då man inte kan prata med det men man kan ju åtminstonde "prata" med folk med hjälp av datan.

nej nu börjar vattnet koka ..

bye

14:31

såå ja .. nu är disken igång, tvätten igång och jag har pluggat .. blev väl inte så mkt klokare men lite iaf =)  hm procenträkning & moms är ju inte d roligaste precis men men.. annars var nog kapitet ganska så lätt..var ju om butiksdatorn & kassan.. och nästa onsdag ska vi få pröva på butiksdatorn , det ska bli kul =) men kan tänka mig att de e ganska svårt till en början o trycka på rätt tangen osv ..skulle nog även få testa att scanna via lathund , spännande ..har ju aldrig suttit i kassan innan , som tur är var ja inte ensam i klassen om det =)

barnen vakna för någon timme sedan o då har vi först myst i soffan tills dom vakna till, o så lekte dom lite o ja fixa mellis.. så nu har dom precis fått lite i magen o ja funderar på om vi ska gå ut en stund nu...får se om vi tar en promenad el om dom ska få cykla & leka ... antar att dom vill de sistnämda o ja det förstnämda hehe =) men båda hinns ju med =)

Imorgon ska jag på föräldramöte kl 18.. rickie trodde inte han skulle hinna hem så får gå själv.. ska bli kul o se vad dom gjort o så =) dom brukar ju fotografera en del så man vet ju redan ung va dom gjort o så ..

Ska bli skönt o få hem sambon imorgon, han e saknad av oss alla =) Får se sen om han får jobba någe mer i sthlm , var ju bara sagt till den 1 okt så vi får se om han har hört någe..annars får han väll ringa dom själv..

Just i denna stund åker liam o noel traktor (på samma) man börjar ibland fundera på vf amn köpte 2 nör dom oftast bara använder o ska sitta på samma? hmm.. ajja ..

allt för nu....byye

Vadå?

att inte ha någe o gööööra??? haha tur man har blogegn då bara att de blev lite väl många inlägg idag

Barnen sover,ledig, läxan gjord , hemmet  städat, såå what to dooo??  :D ok då, jag har en disk att köra o en maskin tvätt att fixa igentligen men har inte lust juu :)

ajja är iaf sjukt hungrig..satt nyss o prata me luc om maaat, hur dum äör man inte ? ;) blev ju megahungrig o sugen på alllt .. hehe..
O så nämner hon chili con carne.. hur gott lät inte det då? ne ja måste nog ner till affären o inhandla saker till det :)

Tycker grabbarna ska vakna snart s sjukt segt när dom sover :S d är bara tyst o tråkigt ...

nej nu ska ja gör anågon nytta.. ahde ju son sagt disk o tvätt... så man borde ju passa på..

kommer väl antaglkigen skriva mer idag? :O

Here again..

Skulle bara säga att min fest är inställd så dom som läser här vet , vilket ja tror är alla som ja bjudigt gör?

Har ju fortfarande barnvakt så vore ändå kul att hitta på något, är sjukt sugen på att gå o se flickan som lekte med elden, eller gå på nattbowling.. några som har lust att hänga på?
ja d vore ju niiice ;)
Vilket fall som helst så var grabbarna så trötta att dom somna nyss..så har inte hunnit bli någon promenad än. men d hinns ju med senare =) funderar på att ta på mig lite varma kläder o gå ut o fixa uteplatsen.. ser ut som f*n.. borde även klippa gräset.. huuua..

nej men hör gärna av er om ni e sugna på o hänga på snarast så man vet om man ska avboka barnvakt el ej =)

byye

onsdag..

här igen.. inte skrivit sen i helgen såg jag, inte haft lust el tid direkt...
helgen var iaf jättebra o trevlig!
O tack fia att du hjälpte till med grabbarna, eller ja iaf att du ville hjälpa till även om dom inte riktgit tillät det hih=)

annars har det vart full fart..grabbarna är små vildar hiih.. o så har ja gått i skolan, pluggat, städat,tvättat diskat..o haft besök av svärfar & svärson..

Idag är jag ledig o på det gjorde jag läxan igår vilket betyder att ja kan vara helledig om jag vill.. men funderar på att göra läxan vi har till på måndag o plugga lite på dom 2 kommande proven..känns som dom här ämnena är svårare än det förrra så vet inte alls hur d ska gå :S Nån gång ska d väl fastna i huvet :S

Ska även kolla ölite i dom 3 böckern aja hämta ut igår.. se vad som komma skall :D

Blir nog en promenad idag oxå, såå skööönt .. ska nog gå min gamla runda ja gick mkt förr..men får se kanske ara blir att gå hagebygatan ner mot stan.. tills ja tröttnat o vänder ahha :D

Känns lite tråkigt att så många inte kan komma på min fest , funderar på o flytta fram den men d är ju omölligt att få så alla kan =S hm ajja kanske blir att bara jag o rickie hittar på något ist, går på bio, äter ute el går ut..han vill ju spela nattbowling så kanske att vi ska göra det ist ..hmm får se ...

ne nu ska ja fixa till lite här hemma innan vi går ut...

byyee



wiiiii..=)

Nu är pappan hemma igen , en trött sådan då han inte sovit nästan någe på hela resan o i fre kom han ju direkt från jobbet o så vidare..så alltså sov han ingen innan resan heller..usch ja skulle vara död :D

men iaf så skulle han vila nu men han kan inte =S han har lixom aldrig problem o sova annars då sover han jämt ist haha :P

idag skulle vi ju igentligen åka hem direkt efetrsom vi ska köra upp sofie o johans bil men de är nog inte så bra o köra så långt med den dåliga sömn han fått + att de börjar mörkna på..

vi har fått två erbjudanden idag o de var så typiskt efetrsom vi skulle hem..men efetrsom d blivit ändrat nu o vi åker tidigt imrogon bitti ist så hörde vi av oss till dom som först fråga men då hade dom annat planerta nu eftrrsom vi sagt nej & sen ringde vi till dom andra o dom hade oxå fått annat o göra ,..men troligtvis skulle dom komma hem inom en timme så vi ska över till björka en sväng om dom kmr hem skapligt ;P Blir nog även att slagga där då gubben vill öppna sin wisky.. ajja han lär nog somna efter en sån stackarn =)

jag är oxå ganska trött..men d ska nog gå bra o försöka vara en gnutta social iaf =)

orkar inte skriva mer nu

bye bye

Tröööööött.

mjo det är jag verklgen! Ska snart krypa ner i sängen o försöka sova, grabbarna somnade för en timme sen ung. Dom skulle inte sova i sina sängar som dom har här hos farfar utan dom skulle dela med mig o självklart fick dom det så jag var nära på att somna redan då, det är ju så mysigt o ligga brevid barnen o dom blir ju så varma o mysiga =) Men som tur var somna ja inte eftsrom ja avr tvunget att stänga av tvn o släcka lampor... bar iaf över grabbarna så nu sover de i sina sängar ...jao o gubben var d trevligt att träffa den lilla td man fick men dom skulle komma hem runt 16-17 imrogon så de var ju tidigare än ja trodde, SKÖNT!
o ja lovar er att de ska bli skönt att få hjälp me nattningen, slippa stressa o bara ligga stilla brevid en!
På söndag har gubbben även lovat att han ska ta barnen hela dagen så jag kan plugga , det är verkligen behövligt, känner att ja inte hängt med i all den stressen som vart så just nu fattar ja typ nada..så söndag ska ja läsa läsa läsa om ALLT + göra om alla uppgifter om två veckor är det prov o jag VILL ha vg , vill vill villlllllllll!! Hade jag inte glömt skolväskan hemma skulle ja ju kunna plugga lite nu för ja känner mig för rastlös för att sova =S o ändå är ja skittrött, aaaaaaaahhh vilket liv! Får väll komma på något som gör att ja kan slappna av o sova , knns som jag har vart på högvarv hela dagen hm kanske ska låna badet då brukar man ju kunna koppla av.

ne så får d nog bli!

Gonatt!

Edsbruk..

ja nu var d ett tag sen man var nere känns det som.. så jag har bestämt mig för att följa med R ner idag.. visst jag kommer bli ensam efetrsom han åker ikväll men d gör inte så  mycket. Ska försöka få tag på R mormor o morfar och gå dit o fika =) var länge sen man träffa dom o dom träffa barnen så d skulle uppskattas otroligt mkt , dom tkr ju de är så kul när man hälsar på.
varken svärfar el svärmor är hemma så vet inte vad jag ska hitta på mer , förhoppningsvis kanske carro är hemma o vill umgås =) var ju ett tag sen det oxå..men vet ju att dom ska flytta snart så inte säkert de finns så mkt tid men vi får se..
Huvudsaken är iaf att vi får umgås med pappan några timar mer än om vi skulle varit hemma!

Sitter just nu o väntar på mannen dom skulle nog komma hem runt 16-17 segt men men ja ska dammsuga o lite här innan så tiden lär nog gå fort...

Byye Byyye

Herregud!!

sitter just nu och kolla på lyxfällan , hm vet inte vad jag ska säga blir helt paff när dom får reda på att dom har utgifter för 58000 varje månad o dom verkar inte br sig , flinar lite o verkar tycka att de inte gör något o sen ställa sig o säga att hon kommer sova lika bra som vanligt? höh tycker inte det verkar fullt normalt =S

ajja .. annars händer inte så mkt.. lägtar till imrogon då man får träffa sambon en stund, dessvärre ska han ju åka bort igen imrogon .. känns väll inte så kul..men d var ju planerat sen länge att han skulle följa med sin bror till tyskland så d är klart han ska göra det  förhoppningsvis kommer han hem lörd kväll igen o på söndan får man ju träffa honom, måste försöka hitta på något kul då hela familjen , barnen saknar ju pappa oxå såklart, frågar varje dag var pappa är...ja fy de är inget kul men det är ju d ända som funkar just nu , finns inget jobb här som kan anställa honom nu men ja hoppas de vänder snart så d öser in jobb..

nu ska ja se vidare på programmet!

skriver imorn igen

bye

Är såå ..

sjkt trött på att vara sjuk mera nu så ja tycker nästan synd om mig själv , var länge sen ja var helt frisk, antingen är det halsen, näsan , feber , huvudvärg, magvärk you name it! blöööhööö-...

Barnen sover iaf , somna fort o bra idag weeei!

Nu ska ja tycka lite synd om mig själv , göra mig en kopp thé , poppa en hel burk med popcorn o titta på idol.

Gonatt.

GONATTT..

gonnat gonatt fy fabian va ja e trött!!! ska bli så himla skönt att sova så d finns inte!

barnen vägrade sova , fan måste hitta på en ny teknik nu, funkar ju bra när vi är båda men själv funkar de inte lika lätt..tanken på att sätta ihop sängarna ( med mig liggandes emmelan)finns men då lär dom störa varann på natten vilket fall som helst somna dom för 5 min sen , alldeles för sent!!!
Ne nu tycker ja allt att min sambo ska få ett jobb i norrk o komma hem igen! Dels för att jag saknar honom o dels för att de underlättar en hel del, för första ggn har ja inte gjort färdigt läxan oxå , känns faktiskt skit men har inte haft varken tid el ork :S ajja mer än hälften är ju gjord iaf så d kommer jag ifatt!

nu ska ja SOOOOOOOVA <3  

byyye

Korvgryta &..

..Ris är vad grabbarna fick till lunch idag , något som dom tycker jättemkt om men som ja inte tycker om..usch de är så tråkigt att laga mat man själv inte gillar =) Så nu har dom ätit för en stund sen och sen la ja dom för att sova middag så nu ligger dom o sussar så sött..

Själv ska ja faktiskt göra desammma , vill bli kvitt denna förskylning nu och lär inte bli det om ja inte vilar då det är full fart i övrigt.

Dagen  började med att Noel vakna runt 6 men då kom han in till mig o somna om som tur var o sen runt 7 kom Liam upp, vi kollade lite bompa & noel sov som en stock =) kanske runt 7,30 hade Liam bestämt sig för att han skulle ut , jippi tänkte jag de såg svinkallt ut o hade ingen lust att kliva upp för att gå raka vägen ut men självklart fick han gå ut så de blev blöjbyte o påklädning o sen gick vi ut..runt 9 tröttnade han och vi gick in , noel låg fortf o sov så ja bad liam att gå o väcka honom men varken ja el liam lyckades =) så vi gick o lekte lite i vardagsrummet o efetr bara några min så kommer noel uppp =) sömntutan :) annars har dagen vart rätt lugn ja förutom att barnen bråkat konstant, vet inte vad det är men dom kan inte hålla sams idag iaf, ska bråka om varneda liten struntsak..så fort vi hittar på någe nytt går de bra i 5 min o sen blir dom osams, som tex när vi satt oss o lekte i deras rum ( ska jha samma saker), när dom skulle åka traktor ( skulle ju självklart ha samma traktor) samma bok, samma stol ,samma mat, samma deg, ja samma allt ! puuh

får se vad vi ska hitta på resten av dagen , ska försöka få dom att leka lite ihop o vara sams så jag kan plugga iaf..och så ska vi ta oss ut igen oxå efetrsom noel inte fått vara ute något..blir kanske en promenad till affären..

skriver nog mera senare men nu mpåste ja vila en stund, överdosera nässpray så man kan andas o ta en treo.

Bye Bye


Det där...

med att själv lägga två busiga tvååringar var inte det lättaste, dom ville inte sova + att om ja låg hos ena så blev den andra avundsjuk och tvärtom , satt jag mig i mitten skulle dom upp hela tiden till slut la ja oss alla i samma säng o de funka till en början tills dom kom på att man kan pilla på varann o prata o stojja hihi men efter det blev dom sådär slöa att ja la dom i varsin säng o satt mig i mellan o sjöng o då somna dom båda samtidigt =)så det gick ju till slut iaf :P Bara att det tog en timme ! Så nu är jag ganska trött . Ska iaf plugga lite nu innan Idol o samtidigt som det går oxå..är inte så jätteinne i det men d passar bra att plugga till för man hör ju ändå hur dom sjunger o så då..

och efter det så är d ju självklart andra avenyn =) måste ses! =) så då åker läxboken ihop , har ju till på torsdag på mig så d brukar inte vara några problem med att hinna!

ne dax att tvätta bort sminket o smörja in mig o krypa ner i sängen med boken & tvn =)

Nattt Natt 

Lite halvsegt..

ehm kännser mig redan ensam o det är tråkigt! Tur att barnen är hemma iaf så det är lite liv här hemma men ni förstår hur jag menar man har inte de där "vuxna" Någon att diskutera, hjälpas åt o ha konversation med självklart pratar jag ju med barnen o dom pratar det dom kan men det är inte på samma sätt som att prata med en vuxen....

Håller iaf på att städa i tvättstugan nu o göra rent alla saker gubben använde när vi målade ( som han skulle ha gjort för ett tag sen) haha men iaf ja täbkte fixa i inneförrådet oxå men tappade lusten efetr 5 min ahha =) får ta det imrogon när man har hela dagen på sig ist :)

Ska snart sätta igång med maten oxå, blir en av mina favoriter ( fläskoklett ) guttans =) vet bara inte vad vi ska ha till än..sugen på potatis men har ingen hemma och orkar inte gå till affären * laaat*  hiih

ne nu ska ja sätta liam & noel i köket så dom kan få leka lite med trolldeg medan jag gör maten .

Kommer säkerligen skriva mera senare , har ju som sgat ingen annat att prata med efetr jag sövt grabbsen så jag får väll ta ut det på att blogga en massa istället :)

byee

Tisdag!

sitter just nu o vntar på att kl ska gå, lämnade barnen på dagis vid 8 tiden idag men ska åka hemifrån vid 9,45..blev ju lite krångligt när jag fick ändrat i schemat men resten av tisd & tors kommer do m börja 9,30.

Morgonen var rätt stressig orkade inte ställa om väckarklockan igårkväll så ja ställde in den som innan o då blev d att gå upp lite senare än ja tänkt från början men vi kom bara 10 min sent iaf så d var ju lungt =)

Nu ska ja gå o plocka av lite här hemma så d bara är att dammsuga & svoppa när jag kommer hem..=)

Imorgon är både jag & barnen lediga , vet inte vad vi ska hitta på än.. kanske blir en runda på stan o kika lite ..måste iaf försöka få lite tid för pluggning men d ska nog lösas när dom sover middag =)

ne nu ska ja hinna med lite här hemma!

Måndag!

och imorgon åker sambon till Stockholm , inte så vidare kul men what to doo? Tycker INTE om att sova själv , nej nej men får väll ha grabbarna inne i hos mig ;) fast problmet då kan vara att dom vänjer sig vid det o d e ju inte helle så bra..
Det är iaf fixat med dagis nu så dom är där när jag går i skolan men såklart bara för att man lämnat in pappret så får jag schemaändring så hädanefetr börjar jag 10,30 tisd & onsd ist för 8,30 men d ska nog inte bli några problem att ändra det heller  ska även försöka få lämna dom till lunch på måndagar så ja kan ha lite studietid hemma på fm efetrsom ja börjar kl 13 ...men vi får se ska prata med dagiset imorn när ja lämnat barnen.

Nu sitter jag o dricker thé o äter macka , har varit o handlat på CityGross med sofie o lagt barnen efetr det så nu ska ja bara slappa finns inget vidare att se på tvn..kollar på trean de är typ någe om sveriges fulaste hem..hm..Kanske ska kolla igenom läxan vi har till imrogon igen nu innan ja bäddar ner mig.

Ha det så bra!

Biil skänkes!

Skänker just nu våran bil, chrysler grand voyager ,7-sits hmm blåmetallic(?)....hm nej men d känns nästan sååå, den har inte annat än krånglat den sista tiden o d känns som hela bilen ska rasa isär =S
idag var det framdäcket, de har blivit så slitet på insidan att " stålet" har börjat synas så vi fick byta till reservdäcket ( som för övrigt tog en halvtimma att få ner från bilen) det är som en mutter man ska dra då däcket sitter utanför bilen men den funka ju inte så vi fick slå o banka tills d kom loss , till slut fick vi på däcket o skulle åka hemmåt när vi kommit förbi göta kanal i sörping så börjar bilen låta konstigt o typ svaja så vi stannar ja juste då hade muttrarna nästan låssnat helt på däcket =S hmm lite scary tänk om hela däcket bara låssnat :S vi skruva dit muttrarna igen så nu får vi se om d håller ( han skruva nämligen dit d med en maskin hemma hon mor o far så d kan ju inte bero på att dom var dåligt ditsatta :S hm skitlustigt men däcket var ju rätt skitigt o rostigt o dant o inte så konstogt när d ster under bilen o av allt vägsalt o skit hm ..
Ajja blir att åka o köpa nytt däck så fort som möjligt..

nej nu ska ja sluta gnälla =) men iaf så fort vi sparat pengar så ska d gå till en ny bil iaf!

ska kolla om d är någe bra på tvn nu skriver mer imorn

byye

Sööööndag!

hm lite seg idag , kom ändå hem rätt skapligt runt kl 00 , barnen höll sig vakna ända till dess oxå o dom somna som stockkar när vi kom hem =) Kvällen var iaf jättetrevlig med god smörgåstårta o trevligt sällskap =)

Imorse gick vi inte upp förens runt halv 8 så de var ju ca en timme senare än vanligt :) o då la dom sig ju 5 h senare äb vanligt så dom borde ju sovit längre tyckte ja hehe men icke :)

Just nu springer barnen omkring här o busar o bråkas om vartannat , ska väll snart gå ut en stund med dom , solen skiner ju oxå vilket är ett extra plus =)

Måste även åka förbi macken och hämta min bok som äntligen har kommit får se om vi hinner det idag eller om vi får göra d imorgon beror ju på hur dags gubben vill åka hem hehe

Ska även åka o kolla på lite diskmaskiner oxå är så trött på våran lilla bänkdiskmaskin alltså den funkar ju bra o så men man får ju inte plats me knappt någe eftersomn vi är fyra st så blir de ju en del disk ( spec när man har barn) som äter en masa ggr om dagen :P så vi har tänkt skaffa oss en 8:a igentligen är d nog mer lönsamt att köpa sig en 12:a men då mste vi ta bort ett skåp i köket. Vilket fall som helst ska vi iaf kolla lite priser o funktioner o så får vi se när vi får råda o köpa en.

Ne nu ska ja umgås me sorkarna.

Bye bye


hääär igen..

har ju faktiskt dom senaste dagarna varoit ganska flitig med bloggen =)

Nu sitter jag här nyduschad, barnen sover o gubben är iväg...

Tänkte ta mig an kvällens makeup snart innan barnen vaknar.

Förut i duchen börja jag tänka på att de är mindre än en månad tills ja fyller =) , fyller ju 22 år så inget spec o fira men ja skulle ändå vilja göra det! Fixa barnvakt , bjuda hem lite bekanta o festa till det lite..jag är värdelös i köket annars hade ja tänkt o bjuda på mat men d borde ju gå lika bra o bara typ köpa kex med lite olika ostar? tror folk skulle uppskatta det mer än min lagade mat iaf haha :D Hm ja iaf ska tänka lite mer på det men d hade vart himlans trevligt iaf , o sen på kvällen kan man ju självklart gå ut oxå , ja faktiskt detta tål att tänkas på =)

ne nu måste ja fixa mig innan barnen vaknar får skriva senare =)

byyye

Min lilla gammelmormor.

Hej hopp, gud så seg man är idag , la mig ganska skapligt runt 23 tiden igår men noel har krånglat inatt , han är lite dan i bröstet, hostat o varit lite täppt så till slut efetr ett antal ggr fick han komma upp o sova brevid mig , liam krånglade oxå litegrann så man har inte riktigt fått en sån där skönhetssömn utan den har avbrutits flera ggr, bara hoppas på att dom blir helt friska snart både jobbigt för dom o mig o bli störda i sömnen..

annars händer inte så mkt.. sitter o pluggar lite men d blev en kort paus, texten är liten i boken så d är så jobbigt o bara sitta o läsa så d behövs lite break.

ska väll ta med mig grabbarna ut en sväng sen när ja pluggat klart...solen lyser ju iaf fastän d är ganska kallt.

annars så ligger min gammelmormor på sjukhuset , hon har fått en stroke och är förlamad på höger sida o kan inte prata, verkar inte så hon blir bättre heller utan mer sämre , men hon är 94 år kanske inte d lättaste att vara stark då! Vi får helt enkelt se om hon klarar sig igenom det här , var nog iaf tur att vi åkte upp o hälsa på i somras!

Nu måste jag återgå till pluggandet har näthandel till på måndag och försäljning o service till på tisdag

Byye


hej hej

hm alltid ska allt krångla :S helt plötsligt får R inte jobba där som han tidigare idag fick :S hmm arbetsförmedlingen är ju inte lite krångliga/dumma hmm ajja förhoppningsvis ska det gå att fixa till det iaf. För det är ju lite fel att säga Ja ena stunden för att sen skicka mejl o skriva att man inte får det.

Är iaf ute hos mor o far nu och barnen pillar o river precis allt , man får sprimga som en hulligan haha :D just nu leker dom med alla skor o testar alla olika =) alltså en lugn stund hih

Hittade även ett par jeansleggings idag som ja ska ha imorgon , dom första ja testa satt inget vidare så även fast dom var snyggare valde ja dom som satt sköönt =) O fler jeanslegging ska d bli för d var jätteskönt =) vill även ha ett par svarta med blixtlås nertill , mkt fint =) Leggings o lång tröja is the shiiet =)


Föresten så har liam lär sig säga ketschup (nästan iaf) han säger f*ttschup hah låter lite kul men kanske inte världens roligase om han kmr till dagis o säger så ahha:P de roliga är bara att innan kunde han säga ketschup riktigt bra så vet inte vf han knasa till det :S

nej nu lämnade mina hulliganer skorna så bäst att sluta skriva o se vad deras nästa projekt är =)

byye byee aknske skriver mer ikväll

Morrn morrn

idag "ringde min klocka" ( barnen) kl 06,30 .. och oja vad pigg man var då ( inte) men men vi låg o myste lite framför barnkanalen =) o nu är morgonsysslrna fixade! grabbarna leker o ja passar på o skriva ett inlägg här =)

Idag ska vi ju ut till landet igen , är ju bjudna på mat hos farmor , guuuttttans :P så blir att stanna där hela helgen då vi på lörd ska på 25 års fest oxå.

På måndag ska rickie ev börja jobba i sthlm , kul att han äntligen får börja jobba men samtidigt känns d ganska tungt , man blir ju som ensamstånde då han sover borta månd.-tors och samtidigt ska man ha tid/ork till barnen , plugga heltid,  laga mat , städa , tvätta o allt sånt där helt själv ..men det får ju gå helt enkelt lite onödig kostnad före rickie att pendla varje dag . Plugga får jag försöka hinna på kvällen när barnen sover o städningen/disk brukar funka rätt bra när man e själv förutom att man får avbryta 100 ggr för att barnen halvt slår ihjäl varann ;) men d går ju iaf! o sen på fredagar kommer R vara hemma så då blir de att man får plugga då & sen helgen.

ne nu ska ja fixa lite här hemma , väcka gubben o packa!

byyye

jahooop

Har nu beställt dom tre nästkommande böckerna , här sitter jag 1300 :- fattigare =/ Uh inget roligt känns det, som tur är har ja nu bara en bok kvar att beställa denna tremin.

O nästa termin blir det nog inte lika mkt böcker heller förhoppningsvis.. är ju 6 veckors praktik då oxå =) wuuhu..dags att börja tänka på vart man vill vara o så oxå , dom ställena jag tänkt på hittils är H & M vid hageby, willys el ica (hageby) eller netto som nyöppnat här. Nära o bra =) får se är lite sugen på o testa på klädbutik men samtidigt vill jha ju jobba i mataffär men men får se vart man hamnar kanske att alla dom redan e uptagna o man kommer nånstans där man inte vill vara.. ehhe ..de löser sig nog iaf!

Idag är både ja o gubben lite lata , ingen ork att laga mat så vi tog fram kycklinggrytan ur frysen vi åt förra veckan, bara tina upp o göra ris till sen e d klart , skööööönt =) O imorgon o på lördag ska vi ju äta borta supppersoooft =) haha märks att ja inte gillar att laga mat va? ;)

ne nu ska ja gå o väcka skitungarna :D

byye

:D wiiie

Ja jaa JAAA :D  VG på provet , wuhuuu glad :D  trodde verkligen inte ja skulle få det så ja blev jätteglad :)

hejjja hejja

nu gäler d bara att fortsätta sååå!

nu ska ja leta efter lite fler böcker o beställa då det tar 100 år o få hem böckerna * suck*

byye

trött..

suck är trött! o börjar få ont i halsen. Barnen vägrar att sova o de passar sig inte just idag tycker jag =) men d är bara tat, dom får vara uppe till 20 idag så hoppas d går bättre o söva dom då! Nu ska ja se om dom vill mysa här vid tvn med mig el om vi ska hitta på någe annat .

pusss

Konstigt besök...

För en liten stund sen så knackade det på dörren så som ja alltid gör kollade ja i nyckelhålet , står en gammal gubbe utanför så ja öppnar dörren då ja tror han kommit fel.

Hr kommer samtalet : där G står för gubbe & S för mig..

G - hej.
S- hej.
G- var det vi som pratade på telen imorse.
S- hm naaaej har inte pratat med någon idag så d tror jag inte.
G- nehe men är du sofia mellgren.
S- Jaa..
G- jaha ja men är detta navestadgsgatan plus att ahn kunde alla nr....
S- jaaa..
G- okej men du var inte inne på telefiket idag då?
S - hm nnae ja vet inte ens va det är?
G- okej nej men då är det väl någon som håller på o luras då,
S - ja jag har inte vart inne där iaf.
G-  ne då får ja be så hemskt mkt om ursäkt.
S - Ingen fara.

Stänger dörren o blir gansla stel...
vem gör en sån sak? antingen har han sj kollat upp mitt hela namn + adress annars så är de någon som verkligen grundlurat stackarn o låtsas vara jag? helt sjukt i sånnafall!!

helt sjuk händelse!

Nu väntar ja på att gubben ska komma hem som kommer om några min!

pusss


Uh ...

My head , huvudvääärk , trött , sleten  hm tror ja håller på o bli sjuk ..igen..

Liam & Noel är sjuka så blir troligtvis hemma från dagis imorgon , gett supp & nässpray så hoppas dom känner sig lite bättre till imorn . Rickie har mäte på adecco så d får bli jag som är hemma imorgon , emn d gör inte så mkt vi ska endast få tillbaka våra prov o veta provresultatet och d kan ju fixas på torsdag ist.

Annars händer inte så mkt.. har haft lektion mellan 13-16 o gud så segt det är ! jag har hellre lektion på förmiddan..men men alla är ju olika ..Innan skolan känner man sig slö för man vet om att d är em pass o efetr skolan är man trötter så blir lixom inget gjort hemma känns d som :S Umgås lite m barnen , laga mat o sen söva dom lixom.. inget mer vettigt har hänt hm..

Fick även veta idag att liam & noel ska få en syssling till om allt går vägen =) Det är ganska långt kvar.. tror d var april/maj men ändå , kul =) denna gång är det Rickies kusin & hennes man som ska ha =)  Är ju en del av rickie kusiner som har barn nu , på min sida är det bara en o d kommer nog dröja ett tag till innan d blir en syssling därifrån oxå.. men man vet ju aldrig , allt kan hända =)  Kusiner lär nog iaf liam & noel få vänta ett tag på, mina bröder har inga partners & inte rickies bror heller o sen är det väl så att tjejer brukar vara yngre när dom får barn än killarna i snitt el aknske har fel? vilket aj menar är iaf att varken ja el rickie har ju någon syster..hihi..

hm nej nu kom ja in på massor av ointressant fakta . hm.. ajja ska sluta skriva nu, lägga mig i sängen o kolla tvn o bara slööööa , yeeeey!
puss

Söndag!

Jahop så var söndagen kommen och helgen slut.

Sitter fortf. ute hos mamma & pappa men ska åka hem mot kvällen..
Ska snart laga en köttsoppa , var grymt länge sen jag åt det så d ska bli gott..bara se om ja lyckas göra den god oxå =)
Helgen har iaf varit bra vi har inte gjort något spec direkt, mest umgåtts o varit ute mkt, igår kom även farmor hem så då gick vi dit o fikade o prata så nu äntligen ska ja få mina koldålmar som ja tjatat på farmor att göra :) Vi ska dit på fredag o äta =) tycker det är så himla gott men har inte vågat mig på att göra det själv verkar så krångligt fast d säkerligen inte är det ihihi =)

Vi ska ju ändå ut hit nästa helg så d passa u bra, min kusin Chrille fyller 25 år =) så d blir smörgåstårta o lite fest =) Den här gången ska ja  låta gubben få dricka & jag tar barnen.

Imorgon är det skola igen , näthandel , har iaf gjort färdigt läxan så d känns skönt, har även påbörjat "betinget" till nästa vecka så man ligger lite i förväg :)

ne nu ska ja nog läsa några bloggar o sen ev följa med brodern o handla , om gubben vill ta barnen vill säga =)

byye byee

Tjooooo..

Nu drar vi ut på landet till min mor & far och bröderna såklart.
Barnen kommer bli glada som vanligt av att vara där :)
Hoppas kunna blogga något under helgen men vi får se!
// byye

Dagen till ära..

Morgonen började med att åka till skolan för att ha prov , gick sådär.. får se tror inte det är högre än G tyvärr.. men ja e nöjd ändå!

annars har dagen vart lugn , lite städ o mys me grabbarna.

För en stund sedan hittade barnen på hyss, jag satt inne i vdr , rickie i sovrummet & barnen lekte med tramptraktorerna , efetr en stund blir det rätt tyst fast samtidigt hörs d som "bumsar" Ropar på rickie o frågar om hans er till barnen , o nej d gjorde han inte o inte ja heller så vi går ut i hallen där de vanligvis brukar ha traktorerna men där var dom inte , går in i köket o då ar dom tagit en stol fram till kylskåpet , öppnat det o slängt ut nästan allt på golvet, kan lova er att det såg grannt ut på golvet, yogurt , mjölk & ägg all over! Det var bara ta fram städsakerna o se glad ut , rickie tog golvet snäll som han var :) o ja fick skölja av allt som fått yogurt på sig , inget vidare kul det heller. Tur att vi inte hade mer öppnade förpackningar i kylskåpet då hade d nog sett ännu värre ut =)

Nu leker barnen ute , dom cyklar. Jag funderar på vad vi ska ta till mat , är hungrig o sugen på ALLT men samtidigt är ja trött o orkar inte göra något :S hmmm ajja vi får se va d blir helt enkelt..

Kanske skriver mer senare.

Pusss

Min lediga dag...

började dessvärre inte med sovmorgon,  Noel kom in runt 6,15 o var pigg & glad.. men han hoppade upp hos mig o la sig o ville kolla tvn en stund iaf så man fick ju ligga kvar i sängen ett tag iaf..efter ett tag kom även Liam ut. Då blev d blöjbyten & frukost för grabbarna . Hittils har ja även hunnit med att fixa lite här hemma...en diskmaskin är iplockad & lite handdisk gjort & så har ja även fixat en tvätt. Fin ns alltså fördelar med att gå upp tidigt man hinner styra med så mycket. Nu har jag även fått uppp gubben som ska ta barnen till dagis om nån halvtimme.
Jag ska äta lite frukost & sen blir det ganska mkt plugg idag , hm läste ite igår innan ja somna o ja känner mig fortf lika dum , hm.. men men jag SKA klara provet !!

Vi måste även åka till returpunkten o slänga lite skit el mkt skit,...ser ut som ett bombnedslag på våran uteplats nu ;P kartonger, bord, databord, sänggavlar & ännnu fler kartonger . ja ni kan ju tänka er hur d ser ut =)

Nu ska ja se om det är någon mer än jag som har morgonbloggat!

byyye

Yeeey

hm tog typ en timme om inte mer o söva barnen i nya rummet.. men men dom vänjer sig nog snart förshoppningvis..

Snart snart är det andra avenyn som gäller, som ja längtat haha :D ny säsong , måste helt klart ses! =)
Är inte så mkt för att titta på tv längre men på hösten/vintern kan d vara mysigt att gosa ner sig i sängen framför tvn =) Tur att d börjar en de bra nu oxå så man slipper kolla på tråksaker =P

ne nu måste ja sluta & gosa ner mig ;)

byye

Håller på...

Vi håller på o fixar lite här hemma så har inte haft tid att skriva...barnen ska ju få ett nytt sovrum o ha sitt gamla rum som endast lekrum.. nu är vi nästan färdiga..bara lekrummet som måste städas o stlllas allt på plats..men tycker iaf att d blev väldigt bra o nu har dom ju större lekyta!
Och idag har Liam & Noel fått varsina tramptraktorer som vi planerat ha inne så då behövs ju lite mer plats!
Nu ska jag plocka lite i barnens rum , sen ska vi lägga barnen , baka efetrsom vi ev får besök imorgon & sist men inte minst plugga , har ju som sagt prov på torsdag hopppas på att det går bra o att provet inte är för avancerat =) ja o sen e den kursen slut.. och vi börjar med personlig service, måste beställa bok men försöker hitta en begagnad först.. dom kostar ju ändå 400-500 per bok vi behöver så känns bra om man hittar lite billigare , köpte ju en på blocket för 250 som skulle kostat 450 , klipp tycker jag då boken knappt ser använd ut ;D så om nån har ersonlig service av mina kära läsare så hojta gärna till eller om ni har någon annan bok inom handel =)
ne h d bra nu har ja lite brått efetrsom barnen ska i säng om 20 min!
puss

Lördaaaag

Jupp idag är det lördag, sitter just nu hos mor o far , har ju sovit här..Igår grillade vi , guttans!!
O så kolla vi på två wallanderfilmer , tjuven & kuriren så nu har man sett alla som kommit ut än så länge.. bara vänta till alla andra kommer ut oxå =)

Idag har vi inte gjort så mkt hittils. det dagliga morgonsysslorna , ja har badat medan gubben & barnen var ute. Nu sitter ja här lite , halvtittar på tvn o dricker kaffe. Mamma tittar på criminal minds men d är inget jag följt direkt men d har ju inte direkt något sammanband så d gör ju inte så mkt hehe..

På eftermiddan åker jag & gubben ner till edsbruk, ska hämta rickies mob o lämna över en film till carro som hon ska låna, (män som hatar kvinnor) o sen bär det av till gamleby , blir nog att försöka få i sig någon mat oxå så man orkar med kvällen.. Blir lite förfest hos cilla & robban o sen ska vi gå ner till folkparken där d är rockabillyfest =) Ev skulle lucie komma oxå , trevligt var hundra år man såg henne sist o den gången avslutades inte så bra så vore kul o träffa henne igen o få ett bättre avslut :)

Ne nu måste ja sluta för gubben tjatar om att han måste kolla på ett hus som ligger på nätet..

bye bye

...

Har ingen lust o blogga just nu .. men iaf..

kom hem från skolan för en stund sedan , är MEGAtrött!

kanske skriver mer på em / kvällen om lusten kommit tebax =)


Lyckat bröd & Tacopaj

För första gången i mitt liv har ja lyckats gjort gott bröd , blev supernöööjd =) ja brukar annars få torra frallor el för kletiga :S men pröva ett nytt recept o dom blev askalas =) wiiiiie Nästan som farmors men inte riktigt där än ;)

Efter det laga vi en tacopaj, blev väll lite sådär.. haha .. men den gick o äta iaf bara att gubben gjorde lökskivor som var asstora haha

Rickie & barnen tog en promenad nu så ja skulle få plugga , tagit en liten paus.. håller på o jämför två olika näthandlar , jag valde HM & CDON så ja e snart klar... tänkte bara skriva ett litet inlägg innan ja fortsätter i boken sen ..

tänkte även lägga ut lite bilder lite snabbt men ska plugga lite innan ja gör d.. man ska ju som sgat ta paus var 20-30 min har våra lärare sagt :) iofs är d rätt meningslöst att ja skriver det efetrsom ni inte kommer märka det ju :S hmm.. ajja nu pausar ja iaf ;)...


Bilder :

  
  Hårfärg innan                                                                 Hårfärg efter

   

Bilderna är klickbara! på sista bilden ser ni nya tapeten i sovrummet o åt höger kan man se skymten av våran tapet vi hade innan ( den fula blommiga) 

Vill ne se lite fler bilder från kräftskiva o barnen finns de på min bdb zofia87  

puss & kram
 


Filmen + morgon + frallor.

Ja igår såg vi då filmen män som hatar kvinnor. tyckte den var bra & spännande men väldigt vidrig i vissa scener men iaf en helt klart sevärd film =) bara vänta tills dom andra kommer oxå =)

morgonen vakna jag av kl som ringde 7,45 men låg o lata lite o halvsov o kolla inte på kl var 8 så blev en lite stressig morgon..väcka gubben ( som dom flesta vet tar en evighet) gå in o få liv i barnen vilket gick relativt fort idag men låg o mös lite innan vi klev uppp dom e ju så varma o goa på morgonen :) sen blev det frukost, blöjbyten o påklädning o nu är Rickie o lämnar dom på dagis.

Idag är jag ledig från skolan vilket ska bli skönt , det som står på schemat är på fm  , disken , bakning , disk igen =) o städning & tvättning . o på dagen ska ja sätta mig ner o plugga innan barnen kommer hem o ja sen blir d ju full rulle efetr det =)

ne nu ska ja väll sätta igng me mitt schema :P

ha d bra!

Kort uppd

Nu har ja färgat håret =) höstfärg brun blev det , skönt o bli av med mitt solblekta hår!!! :D vart lite mrkare än ja trodde men kanske blir bättre sen när håret torkat 100 %

Just nu ska vi tända grillen & jag ska börja med rotsaker i ugn.

Ska bli såååå gott me grillat var ett tag sen nu!! O att d blir vitlökssmör o tzatsiki till är ju ännu bättre :D

Till ikväll har jag även köpt ost o brieost hur gott är inte det? =)=)

Blir nog att kolla på film ikväll, män som hatar kvinnor..hade avbeställt den filmen men den kom igår ändå..så har vart i valet o kvalet på att skicka tillbaka den men efetr att abra hört possitivt om den så behåller ja den hihi

ne dax o sätta igång kanske skriver mer senare el imorn .. är ju ledig imorn :)

byyye

Kräftskivan + Plugg & lite allt :)

Kräftskivan i lördags var trevlig lagom med folk , got mat & gott dricka =) Rickie var snäll och tog barnen så ja skulle få ha lite extra kul =) Blev lite mkt av det goda men kul hade vi , spelade kubb oxå gick faktiskt bättre när man var onykter än nykter haha :D
Söndan var man inte lika pigg o glad =) men gick iaf upp med barnen runt 9 snåret så rickie fick sova ut lite ..dagen hände d inte så mkt var en rätt slapp dag åkte hem rätt skapligt oxå.

Veckan hittils har annars mest bestått av plugg, jätteskönt o ha någe o göra o lära sig nya saker men samtidigt är d lite påfrestande känns ibland som man inte fattar någe :S som om man vore heldum lixom...o nsta torsd ska vi ha prov . på hela boken Branch o produktkunskap :O Jesus! känns som vi nyss starta kursen o snart har vi läst hela ! så tempot är rätt högt men d känns ändå som att d går hyffsat men men d gäller att lägga i en hög växel o plugga massa inför torsdag har ju trotts allt satt min nivå på VG men börjar nu tvivla på att ja ska nå till mina mål.. men men vi får se helt enkelt bara ja får G i alla ämnen är ja nöjd men känns ändå kul att satsa steget högre än va ja gjorde på gymnasiet.. Även på näthandel A som vi starta i måndags satt ja mitt mål på VG ..men som sagt vi får se hur d går..

Nu ska vi åka o handla eller om vi ska gå , vädret vart ju trots allt strålande :)  Ikväll ska vi grilla m johan o bellis så ska köpa lite kött , marinad o potatis! Ska bli rotsaker i ugn till köttet , gott som tusan!

På lördag ska vi även på Fest i gamleby folkpark =) wiiie.. vi har fixat barnvakt o även cilla & robbban har gjort d så d kommer nog bli askalas :)

ne gott folk nu måste ja gå

Puss o hej!

RSS 2.0