Ingen blogglust..

Tyvärr så har ja ingen större lust för att blogga nu..
men ska försöka skriva ner några rader iaf :)

Känner mig just nu som en zombie som bara finns men inte har nån ork alls..känns som jag är sjuk men att de inte riktigt vill bryta ut..

Har iaf haft en trevlig julhelg, den firades som tidigare skrivet på lite olika ställen melllan 23:e till 25:e

Hos svärmor den 23:e så åkte vi ner skapligt , hjälpte henne lite med o styra med julmaten o fixa till så alla fick plats o så...sen vid 17 kom alla så vi åt lite o prata så de var trevligt.. sen kom tomten o Liam & Noel blev jätterädda för honom hihi dom vågade inte gå fram o hämta paketen själva ens..efetr julklappsöppning så blev de mest att sitta ner o umgås med dom som var där o när alla åte hem gick vi o la oss...

På julafton åkte vi hem till norrkan skapligt.. var förbi hemma o fixa lite o sen vidare till min mormor o morfar. Där åt vi julmat , kollade på kalle o sen blev de att tomten kom oxå, barnen blev rädda även denna gång men vågade halft som halft gå fram iaf men dom gick bara så pass nära att dom kunde nå paketet genom att sträcka sig väääldigt långt.,efter julklapparna så fikade vi lite innan vi åkte hem... var en trevlig julafton iaf :)
På kvällen åkte vi ner till Edsbruk , blev att elda lite i kamin o barnen lekte med julklapparna , linus kom över en stund o prata oxå...sen la vi oss o sov :)

den 25:e åkte vi ner till svärfar som fyllde år, blev även lite julklappar som tomten lämnat :) tur tyckte nog Liam o Noel att tomten bara lämnade paketen så dom slapp se honom igen ahah :D  Sen blev det god mat och efterätt..
Åkte hem ganska skapligt samtidigt som andre o emeli o de var skönt för jag hade sån huvudvärk att de kändes som jag var helt borta..så de var skötn o sätta sig i bilen o bara blunda till lite , var tvugna o stanna in på kvantum o köpa huvudvärkstabletter o så köpte vi lite mat o frukost efetrsom vi skulel sova på kärrgatan..
Åkte upp till Rickies mormor o morfar en stund på kvällen o fikade lite o så fick vi med oss lite ved så vi kunde elda ... kvällen blev lugn.. satt mest o kollade på tvn o så..

Den 26 var vi hos brilla på fm o drack lite kaffe o så.. annars hände väl inte så mkt.. rickie skulle skotta av taket men blev inte så mkt gjort.. han skulel få hjälp av linus men de blidde inte så..
Åkte förbi rickies mormor o morfar på kvälllen o fördrev lite tid då vi inte ville åka hem förens liam o noel skulle sova . så smidigt o bara bära över dom i sängarna sen :)
Stannade till på willys o handla lite mat oxå..

I veckan har de inte hänt så mycket, plockat ner julen ( gud så skönt) , en dag var ja nere på stan för o byta ett par skor som barnen fått i julklapp.. tyvärr hade dom ju inte samma skor här i norrk som vvik o priserna var de dubbla här som där så ja fick pengarna ist o gick o köpte skor på en annan affär. skulle försöka hitta ett par liknande efetrsom barnen annars jämt bråkar , hittade inte några som var precis lika men till slut hitta ja ett par som iaf var något lika.. väl hemma när vi skulle gå till biblioteket dagen efetr vägrade någon av dom ha dom.. dom skulle ha samma , de sluta med att Noel vade sina gamla vinterskor ist.. jaja..

som sgat igår var vi på bibblan o barnen valde några böcker dom ville ta hem , de tyckte dom var kul :)

Idag är Rickie iväg o skrotar våran gamla bil, för efetre helgen så ska audin in i garaget så ingen mening o betala parkeringsplats för den andra bilen som inte funkar...
Ska bli skönt o ha en bil igen , underättar så mycket när man ska storhandla!!
Fick ju en bil av mamma o pappa i julklapp :)

nej nu ska jag försöka få lite energi till att plocka av här hemma

see ya!

22 december

2 dagar kvar till julafton , hm de känns inte som de? eller äre bara jag som inte känner så?

Har inte skrivit på ett par dagar , har helt enkelt inte funnit någon lust..

I helgen så var vi ute på resturang på fredagen, vi var i västervik på el greco , Svärfar som fyller år nu efter jul bjöd ut sina barn med respektive + hans fästmö o dotter. Till förätt tog jag baguette o tzatsiki och till huvudrätt valde jag en kycklingrätt vet inte va den hette på gregiska :P Det var iaf jättegott o man fick jättemkt mat så ja okade bara hälften..så efeträtt blidde de ingen :)  Efteråt gick vi hem till andré o emeli o drack kaffe .. Jag o rickie blev kvar lie längre så vi satt framför tvn o pratade o sådär.. åkte väll hemmåt strax efetr 23..

Svärmor var barnvakt till Liam & Noel så de var skönt o ha lite bf på resturangen. sitta still en hel måltid .
Barnen hade haft de jättebra med sin farmor, o som vanligt sköter dom sig utmärkt när inte mamma o pappa ser ;)
Under natten hade ja dock väääldigt svårt att sova . jag lå emellan Liam o Noel i svärmors dubbelsäng.. o barnen rör på sig väldigt mkt i sömnen o höll på o trilla ner flera ggr..så ja kunde inte slappna av o somna.. men jag somnade vell runt 4 tiden en liten stund iaf.. vaknade dock till flera ggr men sen runt 7,30 var de bara ge sig upp då barnen vakna..

Var trött HELA dagen , kände mig som en zombie haha :P men iaf så åkte vi in till gamleby med svärmor o fixa lite o så handla vi..sen var vi förbi rickies mormor o morfar på en fika...
När vi kom tillbaka till svärmor käka vi lite tacos o sen gick ja o la mig en halvtimme..de var mkt skönt hiih :P

Vakna , stressa för o fixa iordning sig för 30 års kalas.. åkte förbi carro med vagnen , hann o prata en snabbis men hade gärna stannat längre :/ men men tiden rann bara iväg men nästa gång hoppas ja vi kan stanna till en stund så barnen får leka o vi får umgås lite mer <3

Kom några minuter sent till festen , men vi kom samtidigt som några abndra så de var lungt :)

Blidde smörgåstårta så de var vääääldigt gott:) Blev mycket prat o så under kvällen o liam o noel höll sig vakna till vi åkte hem till mamma o pappa..gick o la oss o ni kan ju tro att de var skönt att lägga sig i en egen säng o sova hela natten, ja de var iaf jätteskönt . kände ju bara för o sova typ hela kvällen så haha..

Veckan hittils har varit lugn.. vi har plockat o syrt här hemma.. frostat ur frysen , behövdes verkligen inte gjort de sen vi flytta in o de var över två år sen..

Har även bakat pepparkakor o lussebullar med barnen, dom tycker de är så kul o hjälpa till :)
Tänkte oxå baka bröd men hann inte redigt.. får se om ja gör de idag...

Idag ska iaf de sista packas o städas så man har de klart till imrogon då vi ska hämta hyrbilen , åka o storhandla o sedan dra ner till Edsbruk.. får se om vi stannar där över natt eller åker hem på kvällen .. beror ju lite på vad klockan blir...

Ne nus ka vi ha julmusik på högsta volym o röja :)

Försöka få in lite julkänsla i skallen :D

GOD JUL MINA KÄRA VÄNNER!!!


Bloglovin

Klicka här

Följ mig vida bloglovin om ni vill :)

Om inte det funkar klicka på ikonen lite längre ner över de bloggar ja länkat till . alltså under some blogs

15 dec

Har varit på mysigt drop-in fika på barnens dagis idag ♥

Dom hade bakat pepparkakor som dom fått i varsin påse som dom skulle bjuda på :)
Så hade dom även bakat en god saffrankaka.

Vi stannade väl ung i 30 minuter o de var även tre andra barns föräldrar där samtidigt så de var trevligt :)

Barnen har ju jullov nu resten av året o fram till antingen 3 el 10 januari ..

hm kmr inte ihåg o vet inte vart lappen försvunnit :O


Nu gör vi inte så mycket , har precis lagt lite pussel med mina fina!

Blir bara lungt retsen av kvällen, ska laga lite mat o bara mysa.

Hoppas ni får en bra kväll!




...

De är så mkt som skulle behöva göras men så liite Ork, fan.

 


Monster.

Detta inlägg får endast läsas av vissa
Ni som redan frågat o fått lösen!

Klicka här!


Tött såååå trött...

Gud vad seg jag är idag . Kände inte alls för att gå upp när klockan ringde. Ville ligga kvar under mitt varma täcke ;P

Idag blir det att täta alla fönster i lgh iaf.. gubben från hnab var iaf här igår o fixade dörren o så fråga ahn om vi kunde gra resten själva om vi fick tätningslist så de gick vi med på :) Han har nog fullt upp så de räcker , var ju lixom över en vecka sen vi ringde o då skulel han komma så fort som möjligt höhö...

Nu har jag iaf lämnat av barnen på dagis så ska ta mig en kopp kaffe o läsa lite bok en stund. Kunde inte riktigt lägga ifrån mig boken igår så har väl nästan kommit halvvägs.. o då läser ja inte så fort s de tog ett bra tag :P

Nu har vi nog iaf ordnat upp julhelgen ordentligt så de är skönt ,


Den 23 åker vi ner till Edsbruk o firar med svärmor , rickies morföräldrar , andré & emeli.


Den 24 åker vi upp till Norrköping o firar hos mormor men min familj ..eller om de blir på landet hos mor o far vet inte om de är riktigt 100 än. de är iaf med min fam vi ska fira då :)

Den 25 ska vi fira nere i mönsterås med svärfar mfl

Blir mycket åkande fram o tillbaka först nert , sen uppåt , sen ännu läöngre ner :P

den 26 och 27 är inte helt klart vad vi ska göra än , vi har iaf hyrbil fram till den 27e så de är RIKTIGT skönt.

Ne nu ska jag pallra mig härifrån hörde att diskmaskinen blev klar oxå.. suuuck :)



Delad...

Klicka här!

Detta inlägg är privat och får endast läsas av vissa

 


Lucia..

Idag är de lucia... var nere mot stan en stund förut o fick se lite av ett luciatåg men hade lite brått så stanna inte för o kolla.. inte så intressant när man inte känner någon :)
Något däremot ja tycker är tråkigt är att vårat dagis inte ska ha något luciatåg :(  De skulel vara så kul o åka o titta på.. men men så är det..

Har varit nere på af en snabbis idag o sen påvägen hem så stanna jag till vid bibblan o låna hem lite nya böcker :)
Blev en sann svensk historia till mig . 14 år o salu o sen en bok till Rickie o sen 4 st till barnen, skönt o ha lämnat tillbaka de andra böckerna nu för dom var väääldigt uttjatade :)

Nu ska ja fixa de sista här innan jag ska hämta barnen .

Trevlig lucia!

//

...

Klicka här!!

Detta inlägg är privat och kommer endast delas med till vissa!


Trött i ögat...

gash vilken seg kväll det varit ..tycker klockan gått så segt o redan vid kl 19 tyckte ja de var dax att sova :)

Barnen somnade iaf runt 19 en av dom somna hos morfar o den andre hos morbror emil , skönt o slippa nattningen ibland :) Dom slockan  iaf som små ljus framför tvn i deras knän :)

Igår när dom ville sova hos morfar så somna dom ju aldrig o var jättesvåra att få att somna sen , ville varken höra saga el att man sjöng :P

Dagen har varit lugn , tagit hand om disker o plockat av här lite..

Sen gick vi ner till farmor o åkte lite pulka..o så gick vi vidare till Tess & oscar o drack kaffe , dom har ju kaffemaskin så fick mig en kaffe latte , gutt :)

Ja o sen på hemvägen var barnen jättetråkig., massor av gnäll...dom var nog lite småtrötta :) Men ja hem kom vi iaf :)

ne fy sitter o somna här så jag ska nog slänga mig antingen i oiffan eller sängen istället!!

chao

En liten update!

Blev att åka ut till landet igår, skönt o komma hemifrån lite + att vi ska låna telen lite och deras skrivare.
Skrivare är något man skulle behöva fixa.. blir ju att skriva ut en hel del papper.. spec cv:n..

Idag tog vi de lungt på fm , var inne o busa..

Sen runt 11-12 gick vi ner till min farmor..
Blev först en fika o sen hade vi även frågestund och kluriga gåtor , farmor hade två böcker så de var skojj :)

Sen åkte vi pulka där .. rickie hjälpte farmor o skotta sin altan, hon har fått så ont i sin hand o knän o sådär så hon blev nog glad , kan hon hänga upp sin ljusslinga sa hon :)
Som tack bjöd hon på varma mackor med skinkstuvning , mkt gott :)

Efter lunchen så följde vi med farmor ner till stefan så hon fick släppa ut deras hund o så kolla vi på en bil.. o så ville barnen kolla in vår gamla chrysler ,, men den var rätt gömd under all snö ;)

Annars hade det inte hänt så mycker mer..självklart glömde jag min kamera hemma så blir inte att ta några bilder under hela veckan :/ om man inte lånar mammas är klart :)

Stannar väl här ute till på Söndag så vi får se vad vi hittar på..finns ju alltid något o göre :P Imorgon ska vi ev följa med farmor o hälsa på Tess o lille oskar  :)
Och någon dag skulle vi kanske ut i skogen el liknande o åka pulka o grilla korv..

Nu funderar jag på att krypa till sängs.. känner mig lite småslö o så är ja såå himla kaffesugen så får lägga mig i hopp om att de går över :P Kan ju inte dricka kaffe såhär sent . Haha så tantigt de lät :)

Skriver mer en annan dag :)

6 december

Fy vad jag ogillar denna årstid.
Man blir inte alls lika pigg o glad. snarare trött o seg! Är jättesvårt o stiga upp från en varm skön säng tycker jag :)

Sen är de mer bökigt att ta sig fram innan dom plogar o när dom väl plogat blire halt.
+ att dom gör en stor snövall utanför ytterdörren när dom plogar här .. så kul tycker ja inte att de är att skotta :D

men men man får väl se de possitivt.. snart kommer våren!

Finns ju fördelar oxå , tex att barnen kan åka pulka , vilket både ger dom roligt o mamma motion :)
Man kan baka lussekatter, pepparkakor mm lyssna på julmusik o bara ha det mys tillsammans..
hm jao sen vet ja inte riktigt vad det finns mer för possitivt..
kanske att det snart blir ett nytt år med nya möjligheter...

Ett år jag kan hoppas bli bra , 2010 har varit ett jobbigt år! Ett riktigt Pissår! Fyy.,..

Så 2011 hoppas jag blir ett kanonår :)

Helgen har annars varit bra , haft besök av johanna o linus som sov här över natt..
Vi har åkt pulka på lördan o sen även på söndagen..

Idag har jag varit o lämnat barnen på dagis , plockat ur o i en disk o startat en tvätt.. måste dra fram snabeldraken o gå ett varv oxå..gå till återvinningsrummet o sen till slut skotta lite snö..
Skulle vilja hinna till biblioteket oxå innan barnen ska hämtas o lämna in ett par böcker ..men men får se..
Just nu är jag så OFF att ja inte känner för att börja i någon ände :)

have a nice day!


2 december

Idag gör vi inte så mycket , imorse myste vi lite framför tvn i sovrummet innan de var dax för frukost.
Efter det plocka ja av lite , började iaf hehe men ska fortsätta strax..
Jag & barnen har även lekt följa john de tycker dom är kul när dom får bestämma :) blir ju inte så avancerade saker men det ska låta hela tiden haha :P

Ska baka lite bröd senare oxå tänkte ja så dom ska få hjäpa till o häll i grejjerna i maskinen...

Får väll se om vi ger oss ut en stund också eller om vi tar en innedag .. de är ju 22 minus så änner mig inet så sugen.. men ara man klär sig varmt så går de ju :) skulle iofs snöa lite på dan sa dom igår , men de hoppas ja verkligen inte! :)

Något som jag har märkt flera ggr nu med bloggen är att mina kommentarer inte kommmer fram så ja ser att jag fått dom, ganska störande. tex idag såg ja att ja fått en kommentar i november endast för att jag gick o kolla tillbaka lite o för ett tag sen hade ja missat flera stycken..men men får väll gå tillbaka o kolla efetr varje månad :P

Vad har ni för planer för helgen?  Finns de nån som inte bestämt något än får ni gärna höra av er :)  Vi har nämligen inte bestämt något denna helg o de är alltid kul me besök hehe :)

nej nu ska ja fortsätta o städa av o fixa o dona lite...

bye bye


Brrrrrrr

Satan i gatan så kallt de äääääär!! -19 stog de att de är idag här i stan men vet inte om de stämmer...vet iaf att de är jäkligt kallt ute o de bara nyper i kinderna o benen hihi :P

Var ett tag sen jag skrev ..har lite kortfattat...en dag varit  ute o åkte pulka här hemma vilket uppskattades av barnen , lite kul då dom inet gillat de innan :)
Varit i Edsbruk , jättekul som vanligt.. hann dessvärre inte med hälften av vad vi hade tänkt.. mkt pga att söndagens väder gorde att vi satt fast o var nära o bli hele kvällen men runt 18-19 nångång kom vi iväg som tur var då vi hade lånad bil...
Hann iaf att umgås med svärfar o svärmor o en dag kom andré ut..var o åkte pulka o grillade korv ute..
vi hade ju tänkt besöka så många fler men de fanns inte tid helt enkelt ...hoppas man kmr neråt snart igen så man kan träffa de andra oxå för de var alldeles för länge sen!


Veckan har varit lugn. i måndags tog ja fram lite julsaker men bir inte så mkt i år... pynta barnens rum men dom kunde inte hantera de o lyssna inte alls så fick ta ner allt igen :/ dom är bra på o hitta på hyss o vet precis vad de är dom inte får röra ( de rör dom extra mkt) efter att ha sagt åt dom en hel dag tröttnade jag så nu får dom inte ha något pynt i sitt rum i år i alla falll...
Vi har även bakat pepparkakor jag o barnen o skottat uteplatsen , tänkte bygga en liten pulkabacke åt dom men den blev inget bra haha :P men de blev bra att klättra upp o hoppa ifrån iaf :P
annars har vi nte gjort direkt något speciellt bara de vanliga med städ, mys , bus osv
Barnen är på dagis idag dom har ju inte varit där sen i onsdags så de tyckte dom nog var kul :) Idag vid 14 när jag ska hämta dom ska ja ha lite utveckligssamtal med deras fröken som har liam o noel som sina ansvarsbarn...
Sk bli kul o se hur dom är på dagis o skulle nog få se lite av vad dom gjort oxå efetrsom ja inte kunde komma på föräldramötet :)

ne nu ska ja styra lite o sen kolla days...

puss


RSS 2.0