24 november

Alltså fy :/ Vaknade o kände mig inte kry :( förskylning o ont i kroppen.. och trött/hängig..

Usch gillar inte känslan av o känna mig hängig!

men men de är bara försöka bli av me de fort :P Mycker vitminer , mycket vatten o vila ;)

Lämnade barnen vid 9 iaf.. så har ja ätit lite frukost , dammsugat av köket o tvättat av bänkar..

Nu sitter jag o kollar på days...

btw köpte äppelcidervinäger igår.. d¨de ska vara bra för matsmältningen o så då tänkte ja ju att jag skulle testa det man skulel ha i 1-2 msk i ett glas vatten så de fixa ja ..men fyy faaan säger ja bara . har nog aldrig druckit något så vidrigt..blev första o sista gången..haha xD

Ne nu ska ja kolla färdigt på days o sen ska ja nog lägga mig i ett varmt bad o ta de lite lungt... måste förbi affären o köpa lite mer frukt oxå..

Puss & Kram

23 november

Fy fasiken vilket tråkigt väder :/ snöar lite men blåser massor...blir iskallt o gå ut när snön blåser rakt i ansiktet :/

O så läcker de in från ett av våra takfönster.. hm.. dom skulle komma o fixa det imorgon iaf..märkte de när ja skulle vika tvätten , har ju en torkställning som vi brukar ha stående där o när ja skulle ta ett plagg så kände ja att de "regna" på handen , trodde ju bara att de kändes som de så var tvungen o fråga Rickie o han kände samma sak så då ringde vi hnab.. dom skulle väl även ta me tätningslist efersom de fattas på vissa ställen iaf i köket så hoppas de slipper att dra så kallt.. har ju satt i handdukar nu så de inte ska bli sååå kallt men kanske inte så snyggt ahha :D

Helgen var iaf bra. fredagen blev de lungt hemma hos mamma o pappa..

lördagen var de 50 års fest. god mat o dryck.. kom väl hem runt 03 så blev ett par timmar där då de börja id 16...

söndagen slöa vi ,mest... kolla på några inspelade avsnitt av criminal minds.. o så körde mamma hem oss o vi passa på att storhandla lite då oxå..

I helgen blir det ev at åka ner till Edsbruk :) HOPPAS! var ett tag sen man var där så skulle vara himla kul!
Hoppas att nån är hemma där neråt så man kan träffa dom vi inte träffat på ett tag!

ajja nu ska ja fixa kvällsmat åt grabbarna o sen ska vi lägga dom

bye bye


18 onde november

hej o hå..

Nu har man varit o lämnat grabbarna på dagis.. noel var inte alls rolig imorse o vägra ha sina vinterskor utan han ville ha gympadojjerna han hade sattt på sig..efter mkt om o men fick ja iaf på han vinterkängerna så vi kunde gå ..tur att vi börja klä oss i tid annars hade vi kommit ganska sent :P men var väl där några min efetr 11 bara dom började precis samlingen när vi kom så..

jag slänger i mig lite frukost nu samtidigt som j kolla fejjan...ska strax bege mig ner mot staden.. ska kolla en snabbis på skjortor o sen ska ja på sista mötet hos adecco..hoppas mötet går snabbt så ja hinenr hämta barnen i tid :P

Funderar på om ja ska gå ner till stan , har legat på latsidan den här veckan så skulel verkligen behövas!! Ätit massa onyttigt har ja oxå... fattar inte att ja inte klarar mig längre än en vecka??? Måste bli skärpning..! Får nog sätta mig o skriva ner lite mål,träningstips , nyttiga mellanmål tips  osv som ja kan säta upp vid min spegel i sovrummet... en påminnelse varje dag är nog vad som behövs.. ja menar den spegeln använder ja ju dagligen..flera ggr dagligen :P

ja så får de bli , bara ta på sig varma kläder o ge sig ut :)

Ni får ha e bra dag!!

Dessa val i livet..

Ja de är ju en hel del val man gör här i livet , ibland käner man att gud va skönt att ja valde så men ibland känner man att man kan ångra sina val. Ett val som jag ångrar litegrann är val av utbildning, ångrar lite att jag inte sökte in till lärarutbildningen istället utan ja sökte ju handel då. Visst jag vill fortfarande jobba i butik o har intresse för det men d behöver man ju oftast inte någon utbildning för.. utan de handlar mkt om kontkter och personlighet. många extrajobbare får ju anställning osv o konkurrensen är stenhård!

MEN jag har även kommit på att det inte är för sent att söka nu , är ju fortfarande relativt ung iaf :)
Förskollärare är ju det ja velat bli sen yngre dar...de var ju därför jag valde barn o fritid på gymansiet.
Förskollärare behövs de ju oxå och om man kollar på statistiken så kmr den behövas de närmsta 10 åren oxå..

Fast jag vet ärligt inte om jag kommer klarar det? Jag blir nämligen väldigt lätt skoltrött, engagerar mig massor i början o sen går de mer o mer utför o inte alls får lust för plugg o dylikt..o denna är ju på 3,5 år..visserligen ingår ju VFU så de gör ju att de blir lite roligare.

Jaja vi får se helt enkelt, söka eller icke?

De blir inte att söka de här året iaf. o kanske inte nästa heller..beror ju lite på om och vad man får för jobb, får man ett jobb man verkligen trivs på så tänker ja ju inte lämna de för att plugga ..men om man bara har extrajobb el inte trivs o så då kan man ju iaf söka o hålla tummarna på att man kmr in :)

Ska nog iaf ta kontakt med en studievägledare o höra efter lite mer o sådär..

Dagen har i övrigt varit lugn, grabbarna har varit på dagis så dom hade varit med på temadag om hur man är en bra kompis ..

Nu har vi precis ätit lite mellis o starx ska ja börja med maten.. eler ska slänga in en stek i ugnen..tar ju sin lilla tid..

Ni får ha de bra :)




16 November..

Dagen blir nog bara lugn.. dax att städa.. igen.. köket ser ut som skit igen..även fast vi skrubba o fixa i söndags så har luckor osv lyckas bli skitiga redan :S de är så tråkigt!!

Blir nog en promenad oxå.. solen lyser men de är lite kyligare idag..

Igår på em gick vi en sväng till lekparken.. smådugga lite emmelanåt men de är ju inget barnen bryr sig om :) så dom åkte lite kana o gunga lite sen blidde de mörkare så vi gick hemmåt.. börjde med maten så den blev färdig strax innan R kom hem..

På kvällen gjorde vi en blåbärspaj.. så gott de är tsm med lite vaniljsås.. men nja är ju bara de första tuggorna som är goda sen blir de jolmigt o man blir mätt.. förstår inte att R kan äta hur mkt som helst av de hehe :P

blev att somna sent inatt med .. men de blev nog tidigare än igår ..starx efetr 1 skulel ja tippa på för släckte lampan vid ett iaf..

jaja ska kolla klart på days nu sen blire att sätta lite fart...



15 november...

Helgen har varit bra..lugn hemmahelg..

Har inte gjort något speciellt direkt..

Fredan hade vi lite mys med god mat o tv på kvällen....

Lördagen så gick rickie o grabbarna iväg en sväng.. dom gick o handla lite o styrde lite här hemma.. hände nog inte så spec mkt på dagen.. på kvällen hade vi lite lördagsmys med chips , soda o så kolla vi på bert med barnen.
Efter det la vi dom o jag o rickie la oss o kolla på tv.. rickie somna efetr ett tag men ja låg uppe till runt 2 tiden.. först kolla ja på this is england.. hade sett den innan men kunde inte sova så ...

På söndagen så gav vi rickie lite sovmorgon.. el ja de gjorde vi väl hela helgen , varje helg egentligen men ändå :) Farsdag som de var :) Blev scones till frukost, rickies favorit :)
På dagen städade vi , torrdamma överallt o våtdamma.. så nu luktar de fräscht :) vi skrubba även i köket.. så de blev rent o snyggt.. o så bädda vi rent i sängen , det är så himla skönt o lägga sig i en nybäddad säng med nya lakan som luktar sköljmedel, ja skulle kunna bädda nytt varje dag bara för dens skull men så kul är de fan inte att tvätta :D
O tvätt får man redan tonvis när man har barn :)

Mamma fyllde även år på söndagen men de blev nog ingen rolig dag för henne då hennes "gammelhund" fick somna in den dagen :(  Shansu har ju en tid varit sjuk o man har ju länge vetat att dagen skulle komma men ändå så är det väldigt jobbigt. shansu är min favorit o hon älskade att komma hem till mig. Hon var alltid bortskämt av mig o de visste hon , medan dom andra hundarna fick en smakbit fick hon två. Jag lärde henne vacker tass, sitt, ligg o rulla runt. Saknar henne jättemkt ..i helgen när vi ska ut till landet kmr de kännas jobbigt när hon inte kmr komma skällande till ytterdörren när man kommer dit.
Något mer som kmr kännas konstigt är att Kiara inte heller kommer vara  där o nypas då hon är såld.

Idag blir det lungt...barnen är lediga idag o imorgon o går tors fre ist..vi ska väll gå ut en sväng då barnen önskat de .bara hoppas vädret kan bli något bättre... men men .. bara klä sig efter väder :)

ha de bra!



Nu är det dags...

...För FREDAGSMYYYS..... :)

Blir potatisgratäng o fläskfile m färska champinjoner o sallad till middag. Till det ska de avnjutas ett glas rött..

MMMMMM hungrig som attan nu men de e starx klart iaf..

Efter det blire nog att lägga barnen som är megatrötta o sen blire  nog idol el liknande..

Veckan har varit bra , haft lite möten osv.. o så har svärfar varit uppe så han bjöd på pizza o så fick jag present :) Har köpt mig en top, mascara , smink o sen fyllde ja på busskortet så de blev bra saker som jag önskat mig :)
Svärmor var förbi en dag oxå så vi fikade lite o så ville hon träffa barnbarnen lite :)

Har även haft besök av micke o brorsan en sväng igår...rickie hjälpte han me bilen o så fika vi...

Ne nu ska ja se om maten är klar.. blev en kort update iaf :)

8onde november..

Helgen har varit kanoon.
Var ute på landet igen :)

Tur att man har snälla föräldrar som kan hämta o lämna :)

Men i fredgas åkte vi med Micke ut..dom var här o lämnade en säng som liam o noel ska ha när dom blir äldre..eller ja nån av dom för de var ju bara en säng hehe men de är en sån som är hög o har ett skrivbord under så det blir ju inte förens om några år..får köpa en likadan sen tror den är från ikea el så..
Alltid skönt när man får saker av andra!

På fredagkvällen gick vi bort till min faster o umgicks lite min kusin hade ju även kommit dit så de var trevligt..åkte hem skapligt då barnen var så trötta...

Lördagen blev lugn svärmor kom upp på besök o ville träffa sina barnbarn lite ...på em tog jag o brorsan  en powerwalk ..blev väl på nån timma.. hoppa in i duschen efter det o fixa sig inför kalas..faster skulle ju fylla så vi blev bjudna på god tacos( mumma var länge sen man åt det..el ja iaf för o vara oss som vanligtvis 'äter de ofta ihih) sen blev de tårta o kaffe..o kanske något glas vin för mkt för min del..

Söndagen var lugn.. vi gjorde nog inget nyttigt egentligen.. efter middagen körde pappa hem oss iaf o barnen somna i bilen så de var bara lyfta över dom , skönt!

Idag har ja lämnat barnen på dagis.. sen så kom de en gubbe o rengjorde o bytte filter i värmepumpen..han berätta även att de var bra om man duschade dom där filtrerna i stål några ggr om året... hm ajja inte lätt o veta när man inet fick nån info om den alls när mn flytta hit..hhe
Sökt lite jobb oxå.. o fixat med lite intyg från ställen jag varit på innan..
Sen hämta jag barnen o vi tog oss en promend på den iskalla men soliga dagen ..det var faktiskt skönt.. lixom isade i kinderna.. hi.. barnen somnade på hemvägen så dom sov en liten stund..men somnade iaf skapligt idag..
Johanna var även över en stund så vi snacka lite o sen låna hon lite saker av oss...

Imorgon ska ja ner till Af på gruppmöte... yeyy..hm ska ju snöa imorn oxå... eller på natten var de väl... hujeda mig.. dax att g i ide o komma fram till våren kanske ...

ajja de var de hele för nu...kände mig tvungen o uppdatera då ja såg att många varit inne o kikat idag...

4 November

Hej o hå... :)

Igår var a ju på de där mötet ja tog upp i förra inlägget , visade sig att ja inte behövde vara där heller efetr halva mötet eftersom ja redan hade jobbcoatch.. öhh man kan ju undra vad dom sysslar med..
men men behöver inte gå kvar där iaf utan bara å adecco..
har väl 2 ggr kvar där o sen ska man börja på UGA troligtvis.. om ja inte får ett jobb innan dess..men nej ingen hör av sig så känns ju inte så givande precis.. :/
Men via UGA knske man kan få en praktik iaf o komma in med en fot..

Men nu inför julhandel osv hoppas ja att de kommer in lite jobb :)

Idag har vi inte gjort så mkt hittils.. startat en tvätt o en disk.. gjort panncakes o lite så..
Nu ska vi bege oss ut på en promenad o efetr de blir de nog lite lek på uteplatsen eller om vi går förbi en lekpark..

Jaja de var de hele.. får väll se vad resten av dagen o kvällen erbjuder..


RSS 2.0