Torsdag 100422

Tänkte kika in här och skriva ett inlägg.. var ju två veckor sen nu...

Har väl inte hänt så mkt.. Har varit ute hos mor o far i helgen annars är det ju praktiken i veckorna..

Går väl bra på jobbet :) Har fått pröva på det mesta nu och gör lite variernade.. blir ju visserligen mest varuplock kommer ju nstan varor varje dag så.. månd & tisdagar står ja även för dagen bröd&kakor..i veckan har jag oxå fått tagit hand om praoelever i åk 5 satt dom i jobb haha :P skönt o slippa göra allt sj ;)

Annars händer inte så mkt som sagt, man är oftast ganska tröt när man komme rhem , barnen likaså..

Idag har jag ju haft hemarbete.. men har inte behövt göra något då ja väntar svar från chefen som ska hjlpa till med frågorna.. har plockat lite här hemma , tanken var att gå ner till Hc mend et har snöat här idag , sen regnat o blåst så inni sjutton så ja orkade mig inte ut mer än att lämna o hämta barnen på dagis... så trött på detta vädret så de finns inte . man får inte lust med något!! Visst behöver väl inte vara skinande sol varje dag men de behöver ju heler inte snöa o blåsa?

Hm .. ja vi har ju köpt bil nu oxå.. en liten brum brum haha.. :P men vi får iaf plats med oss , barnen , packning.. så ja den funkar ju... MKT bättre än att vara utan som vi varit i 4 månader..så första dagen åkte vi och handlade..så skööönt det var.. var ju ett tag sen vi kunde ka hela familjen , bara vi :)

I helgen blir det troligtvis en tripp till tha bruuuket! Om rickie kmr hem vill säga.. de märks ju..rickie prata något om att vi skulle till Bmse & Nilla , o barnen såklart.. men vet inte om det var så el om ja fatta rickie fel..

Skulle oxå umgås med carro m fam men vet inte hur det blir nu, vet inte om hon är hemma eller ens orkar..finns för dig gumman <3

Vi får se vad som händer o sker i helgen alltså..

Just nu ska ja iaf hänga sista tvätten för idag o sen umgås med mina hjärtan tills de är dax att få dom i säng.. vilket inte lär bi så idigt då dom somna efetr dagis :S Liam satt på golvet lutandes mot soffan poch somna ahha :D då är man trött :P

ska försöka uppdadera ofta nu men vi får väl se :)

Puss

Praktik

v 14 - v 21...

Tror att bloggen får vänta under den tiden... möjligtvis lite helginlägg om tid finnes då :)

Platsen verkar iaf jättebra och trevlig personal.. har hittils fått prova på & lära mig en del saker...så som kassan , posten, fronta, mejeriet osv.. men finns ju några avdelningar kvar o testa på :)

nu har vi ätit lite och myst med barnen , nu blir det en kopp kaffe innan barnen ska i säng..

Rickie åkte även till sthlm nu.. så min vardag kmr bli ganska så stressig de dagar ja jobbar långa dagar iaf.. man har ju faktsikt 2 ungsuddar som lär vara griniga efetr dagis ( som alltid när dom går långa dgr) ett hem som måste skötas o sen ska man vara relativt pigg morgonen efetr oxå :)

nej nu ska ja som sagt vara social mot barnen och en kopp kaffe å de :)

Byeeee

RSS 2.0