Nystart 2017

Oj herregud så länge sen det var jag bloggade!
Det har hänt lite saker i livet som inte gjort det så lätt, jag har förlorat min bästa vän som efter en tids kämpande mot cancer förlorade kampen, men hon var en kämpe och så vansinnigt stark ända in i slutet och jag är så stolt över henne, världens finaste ängel,  önskar att jag hade hälften av hennes styrka! 
 
Nåt annat jag får kämpa med nästan dagligen är min panikångest som ja kämpat med till o från nu i 1,5 år...det är inte lätt nånstans och det har påverkat livet så oerhört mycket, att inte veta hur morgondagen kommer se ut, kommer man vara sängliggandes eller kommer man ha energi till 1000 , innan visste man att dagen skulle bli vad man gjorde den till men nu kan jag inte styra själv, de är hjärnan som styr o har kontrollen när jag får mina attacker. Svårt att förklara, men ni som lider av detta vet precis vad jag menar..
 
Idag har jag iaf haft en bra dag, faktiskt en bra helg! Jag har hunnit med ganska mycket och de känns så skönt då jag haft en ganska jobbig vecka då jag varit extremt trött o somnat nästan sittandes under dagtid ..och mått himla konstigt. 
Men i helgen har de varit ganska  bra o ja har haft energi,  på fre efter jobbet hade vi besök av våra vänner, vi gjorde hemmagjord pizza och spela monopol. 
På lördagen blev det att städa av här hemma , sen fixa middag, blev o göra två stora köttfärslimpor och en kålpudding..var hur länge sen som helst vi åt de så de var himla gott! En långpromenad med hunden blev de sen på kvällen innan lördagsmyset, o Rickie kom hem med fina rosor ❤
 
Idag vakna jag före alla, satt igång o baka frallor och hålkakor , passade på o sitta i solen mellan  jäsningarna.  När detta var klart börja jag fixa på uteplatsen.. grävde om lite blommor och satt några jorgubbsplantor. Efter det baka jag en kaka , kärleksmums-kladdkaka med lakrits-strössel. .omg ja ni kan ju förstå hur god den blev (iaf ni som älskar choklad o lakrits ;)  Hade en riktigt bra bakdag, frallorna blev supergoda och hålkakorna har ja inte smakat än me  både form och den kändes som den blev superbra o sen en superlyckad kaka,  o ni som känner mig vet att jag sällan blir nöjd, alltid blir de nåt fel el ser fel ut ( kan va en ärvd gen efter min farmor haha ;) ) ska slänga in recept på allt i ett senare inlägg.. 
Mamma kom iaf hit o fika och hämta hem Olivia som vi lånat en vecka , känns lite tomt men passa inte så bra i veckan att ha henne men vi skulle få låna henne igen :) 🐕🐶
Nu börjar helgen lida mot sitt slut,  jag har krypit ner och ska ladda upp batterierna för en stängning på jobbet imorgon!
 
Får väl se hur de kommer gå med bloggandet framöver me jag hoppas jag ska komma ihåg den tror nämligen den kommer hjälpa mig att få ur mig lite , så de kan bli lite bakinspo framöver men även en hel del ointressanta inlägg för er som kommer handla om mina inre tankar o demoner som jag behöver få ur mig på nåt sätt 
 
Puss o hej för denna gången 😘😍💋

RSS 2.0