31 dec 09


 GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅÅR!! :D
Hoppas eran kväll/natt blir kanon.
Puss & Kram



30 dec 09

Då var detta året snart slut..snart får ja ändra mina rubriker till 10 ist för 09, känns ganska konstigt..det har gått så fort..känns som d inte var länge sen det var nytt år..
För att samanfatta året lite kort så har det faktiskt vart ett ganska pissigt år, men d har inte bara varit skit , possitiva saker har ju självklart oxå inträffat, som att ja börja plugga tex. det har vart mkt roligt o skönt att ut o göra något igen, barnen började på dagis oxå vilket dom gillar o trivs på ja o mkt mer än så. Dom negativa sakerna tar jag inte upp det är saker man inte vill parat om o saker man vill slippa nästa år.

Jag hoppas verkligen att 2010 blir ett kanonår, hope HOOOPE :)
För d första hoppas ja på att rickie blir heltidsanställd nu , för d andra att sista terminen i skolan går bra & at ja får ett jobb detta år! Vill även flytta, hoppas att träningen ska ge utslag oh att aj inte ska ge upp som vanligt + att ja slutar röka på heltid ( har ju nästan slutat helt men kan ta en då o då men vill få bort det HELT ( även feströkningen ska bort)), o det finns fler saker men men hoppas iaf att d kommande året ska bli bättre än detta :)


Annars har dagen varit ganska lugn. fick sovmorgon till 10 , tkr inte om att sova så länge.. hela dagen är förstörd då man blir slö o lat hele dagen.. men men orkade iaf träna LITE på fm o sen har ja umgåtts med barnen , lekt lite på deras rum o kollat tvn. på dagen gick vi ut en stund , det var jättekallt ute o vi blev allt röda på näsan alla 3 :) efetr det gick vi in o måla o busa.. o sen så har kvällen bara flytit på.. barnen somnade kl 18 så d var lite segt..sambon var ju iväg o jobba så blev ju själv då.. men ja tog ett bad o gjorde en fruktdrink o slöa vid tvn o för en stund sen kom rickie hem..

Imorgon firas nyår hemma hos mor o far.. har ju ingen bil så vi kan ju inte ta oss nån annanstans annars är vi bjudna till 2 andra ställen.. men men sånt är livet..akn ju vara trevligt att bara vara me släkten o ta d lungt oxå :) får väl se om d blir några fyrverkerier.. inget som intresserar mig utan sitter hellre inne än o glo på sånt.. visst kanske är fint men d räcker typ med 1 :) ehhe...

Vi har massa strande ungar som springer o skjuter smällare här... flera dagar innan börjar dom.. o även på kvällarna o de är så irriterande .. svårt o hålla sig till nyår.. el åtminstonde gå ifrån lite ? Finns faktiskt många djur & barn som är rädda för sånt där och tänkare som jag är tänker ja mkt på dom, df ja irriterar mig :) mig sjäv stör det väl inget direkt..men ja stör mig på respektlöshet...

ne nu ska ja packa liute av det sista som ska med imorgon o sen ska ja sätta mig o kolla färdigt på filmen som ja håller på att titta på..

Puss & Kram


29 dec 09

En dag på stan har det varit..

på morgonen hände inte så mkt... vi tog de mest lungt o så...och på fm gick vi ner o kika lite i affärer..

skulle leta efetr någon sak till oss själva o köpa för julklappspengarna :) blev en bh o nagelack + ögonbrynspenna till mig och ett par vantar till R, barnen hitat vi inget till men dom köpte ju bilar o filmer för nästanb alla sina pengar :P blev inte så mkt shoppande alltså men kul att gå o strosa lite, resterande av julklappspengarna ska sparas till vår framtida bil ;) haha många bäckar små blir stora till slut :)

när vi kom hem så mös vi en stund hela famuiljen o sen lagade vi mat...blev en jättegod köttfärsås och spagetti till det :) muuums :)

ne nu ska ja träna lite, började ju bli lite förändring me vikten men sen kom jullovet o + at ja var sjuk en vecka så då gick ja upp alla kilon igen , grattis , SUUUUUCK! men d är jämt så, ja går ner o sen upp till samma fula dumma vikt igen :S värkar som vågen bestämt sa.. men denna gång ska ja övervinna den. ska köpa en nyyy :D
nej d får helt enkelt bli skärpning! man kan inte lata bara för att amn har lov inte!! wish me luck !!

Nöjer mig med -10 kg till en början . hur svårt ska de vara? fast den största boven tror ja är kosten, ja äter verkligen inte rätt.. äter inte så mkt godis o dricker sällan cola längre en ja äter helt fel slags mat o alldeles för lite sallad. ja menar typ som maten vi gjorde idag..de var creme fraische i + grädde o blandfärs,,,o sen var det inte fullkornsasta utan "vanlig" så ja inte så nyttigt.. men idag hade ja iaf sallad till :)

ne nu ska ja fixa lite innan killarna ska läggas...

puss o kram


28 dec 09

Ja nu har ja inte bloggat på ett tag igen.. har inte haft så mkt tid, så ja orkar inte beräta tillbaka men kan säga att julen var trevlig iaf, först firades den med svärfar & på kvällen med svärmor, trevligt på båda ställena o god mat! & fina paket , tack tack :)
annandagen åkte vi ut till mina föräldrar, o gud vilken skitväglag det var , modd på hele vägen o jättesvårt o styra i, fick släpp flera ggr , väääldigt läskigt när man fick möte , men det gick ju bra o vi kom fram hela :) Mkt trevigt där oxå mend god mat o fina peket, tack alla :)

Ett jättestort tack till svärfar för hyrbilen vi fick i julklapp som gjorde det möjligt för oss att fira jul med släkten!!

Rickie vart dock kääär i bilen o vill nu ha en sån , saab 9-5 , kan hålla med man satt väääääldigt skönt i den o den gick som en klocka men ja 300.000 är ju ingen vi har i bakfickan precis..

men vi ska iaf börja spara till en bil, men just nu får de i första hand bli en begagnad och inte i senaste modell heller.. men en relativt ny vill vi ha iaf..rickie vill ha saab o jag en passat.. vi får väl se vem som får som den vill i slutändan ;) hittat ett par på blocket mellan 20000 o 600000 som vi kan tänka oss.. lär ju ta ett tag o spara :)

ajja hoppas rickie blir heltidsanställd nu som d är sagt då lär d ju inte ta lika länge iaf =)

har inte mkt mer att skriva just nu ska frsöka bli bättre med bloggandet , looovar :)

puss heeej

23 dec 09





Vill önska er alla en riktigt GOD JUL :)
Hoppas att eran morgondag blir bra !



 


Kväller...

Gubben o jag fick ett ryck nyss o gjorde scones ,stekt ägg o till det varm choklad, gottigt!!

Nu ska vi bädda ner oss i sängen , kolla tvn ett tag o sen blir det att sooooooooova , är trött redan men har ländå ite svårt att sova så då är tvn bra o ha ...

Imorgon ska vi först hämta hem bilen.. sen kommer ev far hit en stund tills mammi kommer o hämtar honom..

Efter det bär det nog av till bruket hem till svärfar..bara hoppas på att de inte snöar allt för mkt inatt !!

Suck för denna snöö, det räcker NU gott o väl.. men ska väl inte klaga vi har ju inte så mkt jämfört mot våra "grannar" neråt..nej efetr julafton kan den gott ta o förvinna för att sedan återkomma till nsta julafton :)

puss & gonatt :)

Inlägg 2

SÅ nu är bilen ute på landet i garaget i värmen.. får väl se om skrället tinar upp & fungerar sen....Hoppas går ju alltid =)

Imorgon ska vi hämta ut en hyrbil som vi ska ha över jul, som vi fått i julklapp av svärfar :) Välbehövigt kan jag lova, så man slipper sitta hemma ensamma i jul.. hade ju inte vart så kul..

Nu har precis sambon kommit hem o vi ska väl laga till lite käk nu.. får väl se vad vi ska tillaga.. kmr inte på någe man e sugen på redigt...

Ne skriver kanske mer ikväll...pusss

22 dec 09

jahop.. snart julafton då..har ingen julkänsla o så men men...

Om vi tar oss ner till Ed ska julen firas där nere , frst hos svärfar o sen hos svärmor..

Dagen efter ska vi fira med min sida..

Tror att vi ger våra julklappar imorgon redan =) eller om voi ger dom påjulaftons morgonen.. det spelar ju inte så stor roll ..

annars händer inte så mkt..

Idag äntligen har vi fått tag i någon som kan transportera våran bil..det har vart ett himla krångel..nästan ingen har kunnat ta bilens vikt el storl..o vissa har vart alldeles för dyra.. ja menar 3000 för o flytta en bil<? de är inte klokt! men som sagt nu har vi fått tag på en som ska komma idag..1000 spänn fattigare blev vi..jaja bara bita ihop o se glad ut..jaja iaf skönt o få iväg den från vägen o slippa böter...om vi inte redan fått vill säga...

Rickies mormor o morfar är snälla o kommer upp o hjälper till med körning till och från sörping fastän dom hade annat planerat, mkt snällt!

ne nu ska ja städa av lite , försöka få barnen att ligga still o vila lite men först av allt ska ja ta mig en kopp kaffe , guttans!!

ha d bra!

....

att det ska vara så svårt att förflytta d där åbäket till bil vi har...suck...

ja man kan ju undra vad som går sönder härnäst.. nu har ju barnvagnen & bilen lyckats bara förra veckan..

Får väl  hoppas d löser sig med bilen iaf men ser inte så ljust ut precis...

usch den här månaden har det hänt så mkt , bilen , barnvagnen + lite mer...vet inte vad man gjort för fel för att livet ska börja jävlas rent ut sagt...men men någon gång kan väl turen vända??'

hm detta blev inget roligt inlägg men tyvärr så har ja inget kul/possitivt att skriva just nu...

Jag återkommer när ja har någe kul att berätta ist... om sådär 100 år...


091218, Fredag.

Idag har vi mest tagit det lungt...inte gjort någe speciellt..

diskat, städat av o fixat bland papper...

När vi åt middag idag så kom Liam med en söt kommentar ..
vi åt kycklingwok & nudlar ..o på min tallrik hade ja broccoli..
då säger liam :
" Mamma äter blomma"
haha så jäkla söööt <3
Och envis var han oxå när ja förklaar att de var broccoli..
"nej blomma"
 
:) hihi inte lätt o vara liten :D

ne detta blev ingen långt inlägg sonis kommer nämligen hit o stinker..så måste byta blöja nu..

bye bye

Kort kvällsblogg...

Skulle bara berätta att ja nyss avnjutigt nybakta scones och vaniljthé ... mkt gott :)

Nu blir det att ta ett bad innan det är dags för sängen..

Sambon är iaf påväg hem nu... hoppas det går bra hem bara.. har ju skett ett antal avåkningar på E 22 idag.. och imrose fick dom stå o köa..så man kan ju hoppas de går bättre på hemvgen =)

Ha det bra!

Fröken S.

Jag har tråkigt..

och så är ja lite småtrött...

Barnen sover sen en stund tillbaka o sambon är o jobbar...får väll se när han dyker upp.. väglaget är ju inte det bästa så lär ju ta ett tag..segt att han ska jobba imrogon med.. han brukar ju vara ledig på fredagar.. men men så äre..

annars har de inte hänt så mkt nu på kvällen.. har hängt lite tvätt, lagt i diskamaskinen , lagat mat ..ja de vanliga alltså...

Har även julpyntat.. om man nu kan kalla de det =) har tagit fram några tomtar .. kanske 5-6 st haha :D ja blir nog inte mkt mer än så i jul..vi ska nog skippa granen t.o.m.. barrar ju så dant hih o efetrsom vi inte ska fira hemma så spelar de ju ingen större roll...

hm nae man kanske skulle lägga sig i ett bad ett tag.. hade inte vart fel med ett glas skumpa till, såg att dom drack det på tvn nyss, o såå gott! =)

hoppas ni har en bra torsdagskväll!?

%%&#"¤%& Inlägg 2

Idag när jag hämtade grabbarna på dagis var de lite smått kaos när man kom ut , barnen skrek för att dom inte ville vara ute o ja frös halvt ihjäl , BRRRR...

Iaf när vi kom hem o ja skulle köra upp vagnen för trappsteget så går ena hjulet av , faaaan..har tappat en mutter nånstans in tha snooow... o ja letade INTE efetr dden...

Vilket fall som helst så säger ja skitvagn! Inte för att den behövs spec mkt nu men d är skönt när man ska gå långsträck och när man ska till förskolan..för då är man ju inte ett dugg stressad sen innan???

Men men nu ska ju inte grabbarna till dagis på 3,5 veckor så den hinner nog lagas =) ska bara köpa en sån där mutter oxå.. var man nu kan hitta en sån.. på babyproffsen kanske..

Just nu gör vi inte så mkt... myser lite i sängen...läst lite bok o bara chillat.. dax att sätta fart med lite hushållsarbete snart... blööööh...

ajja aknske skriver mer sen...

Första terminen!

YEEEEEES första terminen är avslutat, de har gått så himla fooooort :D  bara en kvar då o den ör gå lika fort den =)
Slutar första terminen med ett leende på läpparna.. fick nämligen veta resultatet av de två sista ämnena idag..som tidigare nämt gick ju inte de proven bra o ja trodde ja fått IG, men jag fick ett G o ett VG wiiiiiiiiiiiiiie, lycka =) Ficka bara G på proven men uppg ja lämnat in fick ja VG på o han tyckte ja gjort bra ifrån mig på lektionerna därav att ja fick VG i ett av ämnena. phjuuu såå skönt att slippa gå om dom kurserna för dom var inge kul!
så slutar med ett G , 5 VG och troligtvis ett MVG annars blir det VG har inte riktgit fått svar på de än..
ja det kanske inte ni tycker är så bra resultat men för mig är det d .. ni skulle sett mina betyg från gymnasiet..nej dom vill aj inte ens visa dom var skit! tror inte ja hade ett ändå VG ärligt talat...

Avslutningen var tervlg iaf, det bjöds på jättegod smörgåstårta , ME LIKE :D o så fick vi se en film från en aktivitetsdag , o tack o lov att ja ej var med på den för alla typ skämde ut sig o de blev ung som de där programmet man visar roliga saker/tabbar haha men de var skitkul o se alla andra i klassen iaf :D

nu vet ja inte vad ja ska göra.. njuta av ledigheten kanske?

kl 13 ska ja o hämta godingarna iaf =)

och nej ja tänker inte vara ute mer idag än att hämta dom o gå hem , barnen var nämligen jättearga över att ja tvinga ut dom i blåsten imorse...
usch lätatre snöstorm har vi ... blåser en massa så snön kmr i ansiktet, de är iskallt!!

ska försöka få tag på Sofie nu iaf.. se om man kan låna kopiatorn :P

ha de bra!

091216- Onsdag!

Nu har jag o grabbarna varit ute i den "underbara" snön...
Liam & Noel var som förra året...tyckte inte om det alls!
Vi hann väl vara ute sådär en 5-10 min när det började tjatas om att gå in..visst inget mig emot då aj inte gillart men tvinga oss alla tre o vara ute en stund till..men blev nog bara 30 min..får gå en promenad sen det uppskattar dom mer...
Vilket fall som helst så gjorde ja snöänglar åt grabbarna när de gnälldes lite för mkt.. ja ni hörde rätt JAG gjorde ..kors i taket =) det var kallllllllllllt, hade ju inga utebyxer på mig heller... brrrr..barnen tyckte iaf att det var skitkul o skratta högt så man får väl offra sig..:P men de var nog första o sista ggn ja slänger mig i snön för i år :P nästa gång ska ja få dom o göra en ist ;)

Nu har vi nyss ätit lunch, blev superenkelt idag med "tomtegröt" o smörgås..ja de smaka väl ok :P

Idag ville inte barnen sova middag ...men vi får väl se funderar på att testa o lägga dom en timme iaf.. blir så gnälligt fram mot em annars o så blir dom osams hela tiden när dom äör trötta..

ajja ska plocka ur disken o slänga i en ny oxå.. o sen hänga en tvätt o tvätta en ny...så roligt såå :P

Imorgon har vi julavslutning..hade först inte tänkt at gå då det ej är obligatoriskt men jag ndrade mig.. ska även ha betygsprat me B-O efetrsom han inte kunde komma i måndags...sen har jag ledigt fram till den 12 jan.. det ska bli såååå skööönt kan ja lova! Ja sen är de bara en termin kvar, de har gått såååå fort! Måste även börja söka praktikplats snart.. 8 veckor från skolan wuuuhh :)

nej nu ska ja dra,,,bye

....

Det snöer, jag hatert!


14 dec...

Livet vill inte riktigt sammarbeta just nu...

skriver när mer ork/tid finnes...


Idolfinal..

Hade jag nästan glömt... men efetr att ja läst det i nästan varenda blogg så fick man ju evta det oxå :)

Jag tycker ju självklart att erik ska vinna , han är o har vart bäst från början, men calle har utvecklats mest av alla så det vore ju ingen skam om han vann heller, jag tycker helt klart att det står mellan två väldigt duktiga idoler ikväll =)

Men iaf hejja hejja erik :D

Får väl se om vi blir hemma o ser på det ikväll, isf blir det nog tacos till :) men annars finns de ju på internet direkt efetr så vi får se hur fredagskvällen tillbringas :P

Vem hejjar ni på ikväll?

Freeeeeeeedag...

idag är jag lagon seg, har inte sovit så mkt inatt.. hade svårt att somna igår men somna väl runt 1 nångång.. o starx därefetr började Liam krångla lite.. tror han drömde för han vakna flere gånger.. till slut fick han komma in till oss o så somna han om.. o efetr det vaknade Noel o var lite krånglig...gav upp rätt fort o tog in han till oss o vi somna om igen..o sen ringer sambons dumma klocka o väcker båda barnen, då vare bara till att vakna till :P såå ja e seeeg o trött men d ska nog gå ändå =)

har pluggat nu lite på fm.. känns sådär.. blir lite mer pluggande i helgen..de måste ju sitta , bara att detta är en 100 p kurs o de är lite jobbigt o få in en hel bok i huvet .. man vet ju aldrig vad som kmr lixom.. men man har ju sina aningar =)

Ska även sätta mig o rensa barnens rum.. dom har så mkt saker.. skulle nog kunna ta bort hälften o dom skulel klara sig gott o väl, dom leker ju typ bara med vissa spec saker men hälla ut allt på golvet ska dom så man kmr knappt in där utan o trampa på massa saker.. o i jul får dom ju önnu mer saker så de behövs en stoooor rensning! Ska bli SÅ skönt att inte ha så mkt att plocka upp :P haha man skulle spara dom varsena 3 saker dom fick välja själv då orkar dom ju iaf städa efetr sig själva då dom brukar tröttna efetr dom plockat en kort stund :P

ne nu ska ja läsa igenom mina anteckningar en gång till o sen sätta igång...

Har inte en aning om vad vi ska göra i helgen än.. blir nog bara att slappa hemma :P

Vad ska ni göra i helgen?

Besöööök...

MOrgonenn började lungt .. gjorde inget spec... städade av lite o så..

runt 12-13 kom mamma hit så då blev det fika & bus med barnen...

o sen senare så kom pappi hit...

Bjöd på middag o så kte dom hem runt 18...

NU ligger barnen o kollar bompa o jag ska gå o fixa välling , ta fram pj:s och byta blöjor på dom o sen ska dom få sova...

dom har vart lite slöa nu efetrsom dom inte fick sova middag ur länge dom ville idag :P somnar dom fort idag så ska ja fortstta så =) för ibland tar de ju lite td o få dom att sova :P men dom brukar ju bli lite uppspelta när dom krm till sängs :P

Får väl se hur länge gubben jobbar idag...brukar ju koma runt 20-21 så vi får väl se...

Tror dom skulle joba imgorgon med om inte rickie fattat fel... hm.. ajja...

nu ska ja fixa välling iaf.. vill helst att doms ka hålla sig vakna till 19 får ju gå upp så vansinnigt tidigt ananrs hehehe

byye

Inlägg 2 - onsdag

here i am again...

dagen har gått ganska fort tycker jag...

Har varit lite seg med att komma igång bara.. blir lätt så när man är ledig =)

har inte hänt så mkt ..barnen har mest lekt o sen efter lunchen gick vi ut på promenad, ger ner till hc.. gick ett varv på hm  o sen till willys o handla lite frukt, baguett , vitlöksost och ananas =)
När vi kom hem tog vi oss en varsin bil av baguetten o en frukt till det :P smarrigt..

sen blev det lite lek igen o kort därefetr började jag med maten...

nu sitter vi här i sängen o slöer... barnen kollar på bompa o ja siter här ...kollar lite efetr klänningar..finns ju SÅ mkt man vill ha...även skor har ja hittat en del ja sklle vilja ha .. kan lägga ut bilder senare sen =)

NU ska ja gå o förbereda lite välling , ta fram pyjamaser o sen till kl 19 ska ja lägga barnen...dom har bara sovit en kvart idag i vagnen så antar att dom kmr somna ganska fort...

När barnen somnat sen ska ja mysa ner mig framför tvn, skära mig några skivor annans att mummsa på o sen ska ja plugga & titta på tv...
Låter som en ganska soft/slapp kväll va? =)

Gubben skulle väl jobba sent idag så antar att ja sover när han kmr hem... om dom inte jobbar på riktgit bra idag så dom kmr hem skapligt vill säga...karlar är ju så dålig på tidsuppfattning... antingen drar dom till rejält eller så tar det FLERA timmar längre än dom säger hahah :D

det var alt för nu...

puss o kram

Sovmorgon..

imrose sov barnen till lite efter 9 .. sköööönt or what?
det är inte ofta dom ger en sån sovmorgon :)

o det är ju alldeles utmärkt när man är ledig =)

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag... blir iaf att ta oss ut en sväng, kanske på promenad el ner på stan el något.. får väl se vad man får lust till...

städa gjorde vi iaf igår så de behövs inte :) SKÖÖÖÖNT!!
men vi hade ju besök igår så massa disk har ja att ta , el min diskmaskin får ta det , han e bra ibland han ;)

nej nu ska ja se om mina barn blivit någe hungriga än så vi kan äta frukost, jag är iaf hungirg hah :D

skriver nog mer sen...

pussen

Tisdag...

Ja igår fixa ja den ....julbloggen alltså :) vet inet omd en vart bra el inte men de är ju iaf lite julstämning i det hela..känner att ja nog måste lära mig att se det ljusa med julen! och att de faktiskt inte baar är tråkigt o jobbigt o fult med jul :)



Trött besviken och lite nedstämd r jag iaf idag.... provena gick som förväntat - skit :(  han var inte ens säker på att han kunde sätta G :( men jag ska prata med han o se om jag kan göra om proven el kompetera med något annat..
fan fan fan :( de har ju gått bra innan o har ju bara VG el bättre i resterande ämnena så aj vet faktiskt inte vad som gick snett? kändes som man hade pluggat tillräckligt oxå :S men men bara inse att man inte kan få in allt.. o om man inte tycker läraren lär ut bra o ämnena är tråkigt så går de väl inte så bra antar jag...
ajja detta måste ju iaf lösas! jag nöjer mig iaf absolut med ett G på detta.

O så är ja besviken på en annan sak ox men d vill aj inte ta upp här i bloggen...

NU ska ja iaf städa o plugga innan barnen vaknar!

byye

Kvällsmyyys

Sitter o dricker varm choklad häer i sängen framför tvn , finns nada kul att titta på men d fick bli design simon & thomas..  har även pluggat lite , ska väl fortsätta med det snart ...

Har även tänkt att göra lite julmysigt på bloggen.. får se om aj orkar.. ja är ju inget stort fan av juen men d kan vara en kul grejj haha...
rickie kmr bli galen om ja ska sitta o pula med en blogg ikväll oxå så vi får väl se.. han är inte hemma än så ja ska börja iaf :)

ha de bra!

:)

Sååååå.. nu sover barnen , jag har pluggat lite o börjat städning...

skulle ju bertta tillbaka lite om helgen hihi..

Lördagen så skulel vi ju på fest som tidigare benämt.. noel var feberfri o sambon kände sig bra så vi åkte =)
var en massa folk som var där, visste nog inte ens vem hälften av alla var haha :D men en hel del släkt var ju där iaf =) Blev bjudna på god mat , potatisgratäng, fläskfile, kycklingfile o kassler... o grönsaker. mumma var det iaf :D o god fika oxå , och gratis dricka hela kvällen är ju aldrig fel :)
Senare sen på kvällen blev det dans oxå =) o sen så sjöng vi barnbarnen för farmor =) en text hon har lärt oss när vi var mindre , fast de våga hon aldrig erkänna att det var hon ahha :D
ja jag hade iaf jättekul o är glad att vi blev friska =)

Söndagen så åkte vi med bror till linkan , först gick vi på ikanohuset, sen ikea o sist biltema.. köpte lite småplock o lite saker till barnen o bilen så d blev inte så mkt..
Åt även tacobuffé som smaka helt ok=)
efetr d åkte vi tillbaka till mor o far.. stannade där ett tag  såg på flickan som lekte med elden..igen ahha.. o så blev vi bjudna på mat o se åkte vi hem...

Liam fick helt plötsligt feber hos mormor o morfar oxå.. stackarn , idag har han fortf hög feber :( dumma spruta :)
ajja bara dom inte får svininfluensan så får dom gärna ha lite feber efetr sprutan, för fy fabian d var nog de värsta jag vart med om haha..

ajja d var lite kortfatatt om helgen iaf.. nu måste ja plugga har mina aningar om att barnen vaknar snart!

Måste måste måååååååste plugga som tusan nu , faaaen va ja hatar o missa lektioner..:( o detta prov MÅSTE gå bra då dom två senaste inte gjorde det :(
imrogon får vi veta resultatet på dom proven..så för tusan håll era tummar så ja får ett G i dom där  dumma skitämnena ;) ! för ja kan inte göra omprov efetrsom dom verkligen inte ville komma in i min lilla ärthjärna ;)
men ja ska ändå inte bli sån där fältsäljare som springer runt o lurar folk så d gör inte så mkt att dom ämnena inte gick bra ;)haha...inbte min grejj helt enkelt!

Måste börja leta praktikplats oxå... 8 veckor så slipper vi skolan o får testa på o jobba , ska bli sååå kul :D om man kommer till ett bar ställe vill säga...

Håller ju på lite smått o leta lgh i viken så lite svårt o veta var ja ska praktisera bara .. flyttar vi dit vill aj hellre praktisera där nere...men har fått lita adresser av jasmin nu som ja har/håller på att kolla igenom, hitta en som lät kanonbra o självklart var det ju den dom skulel ha , ahha otur el vad? :) men fick ett till tips av henne så ska prata med rickie först o se om vi ska ringa :) får väl se om det blir en 3:a el 4:a ,  vill iaf ha över 80 kvm sen spelar de inte så stro roll men den ska iaf ha inkopplat för tvättmaskin så vi kan ta med våran, tänker imnte börja gå till tvättstuga igen.. nej nej! men hoppas att vi hittar något snart skulle vara kul att flytta ner =)

ajja plugga var det ja...

Måndag..

Nej ingen skola idag heller...nu har Liam blivit sjuk så är hemma o vabbar...
minns inte knappt när ja var i skolan senats :O  var ju iaf 1,5 vecka sen sist...
o denne vecka ska ja ha prov .. o j har missat massor :(
imrogon ska iaf rickie vara hemma o vabbat har vi bestämt
ons är ja ledig
och om han inte är frisk till torsdag ska rickie vara hemma då oxå..men han kan ju jobba halvdagar iaf..så vi får pussla lite :)
Men ja tror nog han ska vara frisk till torsd

ajaj hoppas iaf att vi allesammans kan bli friska snart , vore ju inte helt fel!!!!

nu har ja fixat lite med lucies blogg oxå.. hon har ju redabn sett d mesta i min testblogg men nu sitter den på hennes så hon ska kolla de ikväll så får vi se om ja e klar el ska göra om :D

Nu ska ja se om mina älsklingar vill sova lite middag .. o sen är de bara sätta sig o plugga igen allt man missat :S usch blir ju jobbigare ju mer man har på axlarna så lär bli svårt att komma igång.. men men

ska skriva om helgen sen oxå...byye

som en död björn..

eller en björn i ide menar jag...

hur fasen kan man sova nästan en heeel dag?? :O

Kan inte ens ja :O inte ens när jag vart dödsjuk :S

Min sambo har iaf sovit mest hela dagen vart uppe några snabbisar.. o ja lovar att han lär sova hela natten oxå..

Jag skulle få panik , rastlöshet  o ja vet inte vad av att sova så mkt ahha

känns iaf astråkigt o sitta här heeeeeeeelt alone...

är ju så himla överenergisk, rastlöös nu när jag varit suk en vecka o inte kunna göra någe till att bli frisk o dom andra blir sjuka.. faaan...

nu ska ja se idol igen...

...

Jag känner inte för detta längre :(

....

vilket fall som helst vem åker ut Idol ikväll då??

calle tycker nog jag.. el tove.. eric ska ju iaf vinne!! hih

byyye

Fredaaaag!

inatt vaknade noel , han hade fått feber , men d är ju efetr sprutan så ha när pigg o så för övrigt..
Liam har iaf klrat sig helt från bverkningarna än så länge...

Rickie känner sig inte rktgt bra heller...

Blr nog iaf en lugn dag o kväll...

Ev om R känner sig bättre åker vi till mor o far...

skulle behöva städas oxå.. har ju inte haft något ork i kroppen på hele veckan.. ja ni kan ju tänka er va det ser ut.. har iaf skött disken under veckan så d känns bra...
men tvätthögen är ENORM , har iaf fått bort 3 maskiner nu..o finns minst lika många till o tvätta...!
barnens rum är nästintill tomt o restrerande leksaker ligger utspridda i vårat sovr + hallen.. härligt .. NOT..men det får iaf barnen hjälpa till att plocka upp :)

Idag fyller även min kära farmor 75 år , GRATTTTTZ på henni :)

det var iaf en liten update!!

puss

091203- Torsdag

HM är det torsdag idag? tror det..

veckan har iaf känts otroligt lång men på ett sätt ändå gått ganska fort.. hm :S lite wierd!

Idag är jag iaf något gladare, är på bättringsvägen =) så UNDERBART! kmr nog ta 1-3 dagar till innan ja känner mig helt tillbaka..

INgen vidare trevlig influensa jag hade :(  hm kanske var svininfluensan? 

tabletterna rickie köpte igår hjälpte iaf bra mot de onda i halsen , man fick ta 6 st på en dag o ja tog 5 st i loppet av en halvtimme + en på natten , kände mig inte ett dugg desperat ;) det stog ju faktiskt inte hur länge man skulle vänta mellan varje o ja lever ju så d var nog ingen fara... =)

Känns skit att inte kunnat gå till skolan på hele veckan, nu har ja såå mkt att ta igen :(  o inte nog med det så är de prov snart... halelulja!

Jag måste oxå erkänna att jag vart värdelös på att laga mat denna vecka.. det har smakat skit rent ut sagt o ja har inte kunnat äta det , idag när ja käönde mig piggare tänkte jag att ja skulle ta fram någon mat som JAG oxå gillar o inte bara dom övriga i fam :)  blev då kyckling, såg fram emot de jättemkt ( efetrsom ja älskar mat o älskar o äta :D o har man inte kunnat gjort d så bra i veckan så längtar man ju bara mer ;)
Och vad tror ni?  JO de smaka skit det oxå! bläääääääääääääää ja fattar helt enkelt inte vad ja gör för fel? tror att min hjärna har förslorat alla sina celler denna veckan :( GE MIG TILLBAKA DOM PLZ =)

ne nu ska ja mysa med mina underbara killar!

puss & kram

- - -

det är jobbigt att andas...

:'(

Gonatt.

TIDSFÖRDRIV OR WHAT?

- Namn: Sofia

- Smeknamn: mamma, ia

- Födelseplats: norrköping BB=)

- Ögonfärg: blågröna

- Hårfärg: hm en ful blandning :S behöver färgas!

- Längd: 153

- Skostorlek: 37-38

- Högerhänt: Ja

- Stjärntecken: Vågen

 

STEG 2

 

- Skor som du bar idag: Ett par svarta ..

- Rädsla: Att något ska hända barnen , ormar mm

- Målsättning: För tillfället BLI FRISK. Annars gå klart skolan me G i alla ämnen! Få ett jobb, leva lyckligt =)

 

STEG 3

 

- Din första tanke när du vaknade: blääääää

- När somnade du: vet inte :S

 

STEG 4

 

- Pepsi eller Coca Cola: coca cola

- McDonalds, Max eller Frasse: mc donalds

- Singel- eller dubbeldejt: Singeldate

- Adidas eller Nike: spela boll...

- Choklad eller vanilj: Choklad

 

STEG 5

 

- Svär du: Ja

- Sjunger du: Ja

- Duschar du varje dag: oftast

- Röker du: ibland..

- Tror du att du någonsin varit kär: Ja

- Gillar du skolan: funkar..

- Tror du på dig själv: hm kanse..

- Blir du åksjuk: Ja, ibland

- Tycker du att du är hälsosam: nej inte spec :(

- Gillar du åska: mjo de är mysigt

- Spelar du något instrument: ne..

- Vad lyssnar du på just nu: barnen som tjattrar här brevid

 

STEG 6

Har du under den senaste månaden...

 

- Druckit alkohol: inte i dec men om man räknar från nov så ja

- Rökt: ja

- Gått på dejt: Nej

- Shoppat: ja

- Ätit en hel ask müsli: Nej

- Ätit sushi: Nej

- Stått på scen: Nej

- Blivit dumpad: Nej

- Skejtat: Nej

- Färgat håret: Nej

- Stulit något: Nej

 

STEG 7

Har du någonsin...

 

- Däckat eller varit jättefull: o ja..

- Blivit upptäckt under "akten": jupp av kära svärmor ;)

- Blivit kallad hora: har nog hänt..

 

STEG 8

I framtiden...

 

- Hur gammal vill du vara när du gifter dig? vet inte, om några år :P

- Namn på barn: Liam & Noel =)

- Ditt drömbröllop: Inga speciella , bara d är rätt o fin ring så spelar resten ingen roll =)

- Vad vill du bli när du blir gammal: Pensionär

 

STEG 9

 

- Antal människor du skulle ge ditt liv för: 2

- Antal CD skivor du äger: Ingen aning

- Antal piercings: bara i öronen , o haft i näsan

- Antal tatueringar: Inga... än

- Antal gånger har du varit med i tidningen: vet inte..1-3 ggr

- Antal saker du ångrar: venne

- Antal saker du saknar: en del...

 

BRUKAR DU...

 

- Titta dig själv i spegeln: Oja o inte blir ja snyggare för det ;)

- Gnälla: o ja..

- Skrika: händer..

- Sova: Ja

- Ha ångest: Ibland

- Skada dig själv med flit: nej nej de är bara dumt!

- Vilja dö: Nej

- Drömma mardrömmar: vet inte minns aldrig mina drömmar längre =/

- Drömma sexdrömmar: kolla ovanför

- Ta droger: Nej, har aldrig tagit droger

- Försöka vara annorlunda: njae

- Klä dig i svart: japp

- Gå till kyrkan: Nej

- Gå i skolan: ja

- Ljuga: Nej

- Hata folk: Nej, i regel brukar jag inte gå runt och hata folk, men ibland kan man tycka mindre bra om folk

- Lita på folk: Ibland

 

NÄR...

 

- Åt du senast: vet inte, imorse nån gång

- Läste du en bok senast: Det var längesen

- Var du på konsert senast: venne

- Köpte du något senast: hm venne

- Svor du senast: säkerligen idag

- Sjöng du senast: försökte idag.. men gick inge vidare :(

- Klagade du senast: haha ja klagar jämt :D ;)

- Är det sommar: ja inte än iaf... suck

 

VEM...

 

- Saknar du: eleonor kom ja o tänka på igår, hade varit jättekul att träfaf henne o se hur hon har det , har inte träffat henne på SÅÅ många år , min allra första "bästis" på småskolan..det var hon o jag ( aifos o elvis :)

- Vill du döda: ingen..

- Rörde dig sist: beror på på vilket sätt men noel nudda mig senast iaf :P

- Vill du slå: nae ingen

- Vill du kittla: barna

- Kramade du sist: barnen

- Vill du prata med: för tillfället barnen då de är d ända som e hemma ihih

- Skrek du till sist: Minns inte

- Vill du vara som: Ingen

- Sårade dig senast: Minns inte

- Vill du bli galet full med: Fia

- Fick du sms från senast: svärmor

- Ringde dig senast: rickie

 

HAR DU...

 

- För många vänner: Nej

- Förföljesemani: nae d kan väl hända..

- Tvångstankar: nae

- Någon annan psysik sjukdom: nej

- Skadat någon: venne

- Färgat håret: Ja

- Brutit några ben: Nej

- Några piercings: Ja

- Några tatueringar: Nej

- Egen dator: Ja

- Gjort bort dig rejält: venne

- Bra självförtroende: Nej

- Komplex: Det har jag säkert med någonting

 


VEEET NI?

vet ni något som är fruktansvärt frustrerande?

Det är att inte kunna prata ordentligt med sina barn :O

Idag är min röst nästintill borta, jag hörs knappt :( liam o noel bara tittar på mig o ska härmas ( mpste erkänna att dom är väääldigt söta när dom viskar hih)

men när dom är en bit ifrån så hör dom mig inte :/

När dom ska sova brukar vi alltid sjunga lite men d kunde jag inte heller :S

tänk dom som inte kan prata alls :/ fyyy en tanke till dom!

NU sover iaf barnen o jag ska vila min röst i 2 h , göra mirakelmedecin o ha tillbaka rösten när dom sen vaknar :) iaf så den blir som igår, hes men ändå hörbar! kan ju gärna få bli HEELT frisk oxå.. skulle inte skada...

idag är det vackert väder oxå... soleeeeen lyyyser , hm känns underbart o sitta inne då :/ barnen dka iaf få gå ut på uteplatsen sen men ja vill inte ge mig ut än, vill inte riskera att det förvärras..

Nu ska ja försöka komma på receptet på mirakeldrycken min farmor en gång har lärt mig.. hm ja minns mjölk o honung :S

sen ska ja se på " Flickan som lekte med elden" WUUHUUU blv ju aldrig att se den på bio o inte igår heller så ja ser fram emot det A LOT! ettan var ju sitbra o det sägs att denna är bättre .. vi får väl se :)

ha de bra allesammans!

O så får ni en blöt puss ;) ( jag vet man blir lite skadad av att sitta hemma hela jäkla tiden o inte kunna göra någe då kollar man på quizzo o typ tycker mer synd om sig själv som inte byter kanal)

OCH HÖRRENI VAR ÄR KOMMENTARERNA SOM NI BLEV SÅ DUKTIGA PÅ DÄR ETT TAG!!?? FORTSÄTT!

1 december..

BRR december är här.. snart är det jul..går ju så vansinnigt fort...

Idag är Rickie iväg o jobbar.. har vart tufft o vara ensam så ja ej e frisk än ... barnen tycker jag är astråkig.. ja klarar typ bara av måsten , som att byta blöjor, laga lunch o middag åt dom.. fast de är knappt är skitsvag :S resten av dagen har vi läst böcker , kollat tvn , o så har barnen som tur är lekt av sig själva..
Får väl se om Rickie kan vara hemma imorgon om ja ej e bättre ..

hoppas snart att denna dag är över iaf... då ska ja själv lägga mig o SOVA fy hunna va d ska bli skönt!

Men de är ju AA idag =/ hmm ajja får väl titta på svt play ist..

Rickie fick även hem flickan som lekte med elden idag så den skulle ja vilja se.. men d får väl bli en annan dag...

vaccineringen igår hade iaf gått bra.. liam hade blivit lite ledsen till han fick nappen, noel blev ledsen innan efetrsom han såg på när liam fick sin spruta...han tckte väl d såg läskigt ut..

O gud tack o lov nu kom Rickie hem <3<3

hej då



RSS 2.0