Helg..

Har inga speciella planer för helgen...

Ikväll blir det att titta på idol iaf o ha lite fredagsmys...

Kussen vill att vi ska komma till landet men får se..man vet aldrig vi kan ju ändra oss =) Blir nog inte att åka idag iaf.. utan imorgon isf.. rickie har inte slutat än sen ska vi äta så blir lite sent..

Om vi inte åker till landet så har vi en del o fixa med hemma.. en tur till återvinningsrummet me massa pap /kartong o massa skit =) Tkr de är så otroligt skönt o bli av med massa =) men inte alltid lätt med herr Rickie som tycker att "de kan vara bra att spara" haha..

annars händer inte så mkt ..

Snart drar ju ja o carro till ullared , ska bli riktigt niiiice :D hoppas man hittar lite julklappar o lite nytt i garderoben...hoppas dom fått in lite mysdressar tills vi kmr .. är så himla sugen p en sån o inte ens 200 spänn kostar dom , lovely ;)

Nu ska jag o grabbarna sätta oss o rita , klippa o klistra , dom tkr de är jätteskoj =) o jag me =) ihih

Bye Bye

9 november 2011

dålig update .. i know...

Har just nu två grabbar som går igenom en utvecklingsfas som inte är att leka med.. OMG =) dom blir så ilskna ,upprivna o helt galna ..o till slut kan dom inte hantera de, SÅ  hoppas de går över snart! De tar både på deras o mina krafter.. men tyvärr kan man inte styra längden på dessa faser..o har hört att den vid 6 år ska vara värre? hoppas verkligen inte de =) sen är de ju väldigt olika ..

annars händer inte så mkt.. rickie har varit ledig idag så de har varit  väldigt skönt...

Carro o leo har äntligen flyttat upp oxå så de känns väldigt kul =) O så bor hon i närheten oxå så de är gångavstånd =)

Har inte så mkt mer o skriva.. ska stoppa barnen i badet nu sedan ska dom läggas...

kvällen blir lugn framför tvn.. =)

puss

RSS 2.0