Monday ..

Helgen var bra , på kalaset för Leo så blev de fika o en jättegod o fin tårta :) tar gärna recept på fyllningen gumman ? :)
Efter kalaset gick vi hem o till garaget direkt för att åka vidare mot småland.. blev att svänga förbi bruket o hämta upop svärmor o sedan vidare till andré o emeli.. Blev att kika runt lite först och huset var verkligen jättefint! Sen blev de fika o tårta även där :) mycket gott :) Nu behöver man inte fika på lääänge haha :D
På kvällen åkte vi till brilla, blev att hjälpa henne med datorn o rickie o brilla rev kakel i köket, barnen kollade på film under tiden.. blev att krypa i säng vi 23 sen....

Igår så blev de att åka till R mormor o morfar.. dom skulel försöka få iordning på bilen så lambdavärdet inte är för högt men de gick icke.. så blev att den får åka till verkstan i veckan.. Blev en sväng ut till björka oxå , emil var ju självklart hur söt som helst :) barnen hann leka lite men dom hade nog gärna lekt många fler timmar.. barnen blev inte så glada när vi var tvugna att åka hem.. men vi skulle bli bjudna på mat så kunde inte stanna längre... får ses snart igen o stanna längre då!

Åkte iaf till R mormor o morfar o blev bjudna på Potais o ugnsbakad gös  , så jäkla gott!! de är min favvo bland firrar =)

När vi ätit , fikat så åkte rickie o bytte bil m brilla .. så nu har vi lånat hennes o hon har våran så hon kör den till verkstan.. snällt så slapp vi åka ner i veckan med den!

Idag så är jag hemma , var dålig igår så tog bort mig som tillgänglig igår kväll... idag känns de bättre men inte helt 100 så de är skönt o vara ledig.. blir jobb tisd, ons o tors iaf.. får se om de blir nåt på fre oxå , har iaf lagt in tid då =)

Ska åka o kolla på utebyxor sedan oxå.. känner att ja verkligen behöver de nu..o imorgon blir de jobb ute nästan hela dagen då dom jobbar så där så hoppas ja hittar något idag...

Nu ska jag dammsuga o svoppa sovrummet så vi kan ställa in möblerna till ikväll :)

Bye Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0