Måndag

usch o fy.. är skittrött idag :/ har väll sovit lite halvdant.. så de var skapligt segt o gå upp imorse =) Hade gäääärna legat kvar lite till.. men men inte göra mkt åt utan bara stiga upp när klockan ringer...imorgon ringer kl en timme tidigare oxå efetrsom ja börjar tidigare.. en av kollegorna är ledig så blir att jobba lite mer...men ev får man ju sluta tidigare ..vi får se...beror nog på hur många barn vi har på em..

Annars har vi haft en väääldigt bra helg !
Fredagen åkte vi ner efetr jag slutat... blev att åka till svärmor och hon bjöd på mat, även R mormor o morfar var där.. vi spelade lite kort efetr maten oxå så de var en trevlig kväll =)

Lördagen åkte vi bort och åt frukost hos svärmor..sen blev de att åka till kärret o göra rabarberkräm , duscha o fixa sig o sedan åka till Carro , Tommie & Leo.. barnen lekte en hel del , vi var både inne o ute så de var trevligt :)
På kvällen kom dom över till oss och vi grillade , spelade yatzy och barnen lekte för fullt! Var riktgit roligt att se för dom hade verkligen roligt tillsammans =) så de blev att dom fick vara uppe o leka ganska sent.,..är ju inte så ofta vi ses så ..var iaf väldigt trevligt att dom kom!

Söndagen åkte vi ut till Mathias, Nilla o barnen..fikade o pratade o barnen lekte.. sen gick vi upp o kolla på tjurarna o traktorerna...sen in o kolla film =) efter ett par timmar där skulel vi hem o göra middag.. kom inte på något så vi bjöd upp oss till R mormor o morfar som självklart bjöd på mat & fika =) Barnen var hur trötta o griniga som helst så blev att åka hem o packa o städa av lite snabbt o sen tänkte v åka hem.. men vi ändrade oss o åkte upp till carro m fam o se om dom var hemma o de var dom så blev att vi stannade till där en stund en stund innan vi åkte iväg hemmåt =)

så de har varit en jättebra helg o barnen har haft de väldigt kul med sina kompisar oxå =)

Nu ska ja duscha o lägga mig vartefter så man orkar upp pigg imorn :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0