Sjukstuga...

Ja vi har legat sjuka här hemma , eller jag & barnen iaf. Rickie brukar för de mesta klara sig o de verkar som han gjorde det även denna gång , Turgubbe;) Men nästa gång kan ju han få bli sjuk o ja hålla mig frisk :)

Barnen har mestadels legat framför tvn o kollat film , eller sovit . Inte orkat leka o heller inte ätit knappt något :/
Men igågkväll pigga dom till sig lite o både busa och åt så de var skönt :)

Johanna & linus kom över , vi gjorde tacos tillsammans så de var nog gott , inte en aning då ja inte kände nån smak:P Men hanna hade gjort stark tzatsiki iaf som ja kunde känna lite smak av , iaf att de brände i mun men inte mkt mer :) Tacos är ju alltid gott så inget tvivel på att de inte var de iaf :)
Men ja hatar o äta när man inte känner va de smakar, kan ju lika gärna äta vad som helst? fy..

Dagarna innan barnen blev sjuka så var Rickie med dom till badhuset iaf , de tyckte dom var jättekul så de ska vi nog ta o göra några fler ggr snart.. jag måste bara fixa badkläder först så vi kan åka hela familjen..även om ja inte gillar o bada o inte badhus heller för den delen får man offra sig för barnens skull :)
Vilket fall som helst så åkte han med Noel första dagen o ja o Liam var hemma o hade mamma/son tid...Jättemysigt hade vi!
Nästa dag gjorde vi tvärtom, tråkigt nog hade Noel börjat bli krasslig så han sov mestadels..men vi får ha våran mamma/son dage en annan dag istället!

Just nu sitter vi ute hos mamma o pappa , vi åkte ut för en fika så ska bli våfflor , jummie! Får se hur dax man åker hemmåt sen....

Ha de bra!

Kommentarer
Postat av: Carro

Dags o blogga igen va!!

Men hoppas ni alla mår bra nu

2011-02-03 @ 20:36:40
URL: http://mammajajjo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0