15 november...

Helgen har varit bra..lugn hemmahelg..

Har inte gjort något speciellt direkt..

Fredan hade vi lite mys med god mat o tv på kvällen....

Lördagen så gick rickie o grabbarna iväg en sväng.. dom gick o handla lite o styrde lite här hemma.. hände nog inte så spec mkt på dagen.. på kvällen hade vi lite lördagsmys med chips , soda o så kolla vi på bert med barnen.
Efter det la vi dom o jag o rickie la oss o kolla på tv.. rickie somna efetr ett tag men ja låg uppe till runt 2 tiden.. först kolla ja på this is england.. hade sett den innan men kunde inte sova så ...

På söndagen så gav vi rickie lite sovmorgon.. el ja de gjorde vi väl hela helgen , varje helg egentligen men ändå :) Farsdag som de var :) Blev scones till frukost, rickies favorit :)
På dagen städade vi , torrdamma överallt o våtdamma.. så nu luktar de fräscht :) vi skrubba även i köket.. så de blev rent o snyggt.. o så bädda vi rent i sängen , det är så himla skönt o lägga sig i en nybäddad säng med nya lakan som luktar sköljmedel, ja skulle kunna bädda nytt varje dag bara för dens skull men så kul är de fan inte att tvätta :D
O tvätt får man redan tonvis när man har barn :)

Mamma fyllde även år på söndagen men de blev nog ingen rolig dag för henne då hennes "gammelhund" fick somna in den dagen :(  Shansu har ju en tid varit sjuk o man har ju länge vetat att dagen skulle komma men ändå så är det väldigt jobbigt. shansu är min favorit o hon älskade att komma hem till mig. Hon var alltid bortskämt av mig o de visste hon , medan dom andra hundarna fick en smakbit fick hon två. Jag lärde henne vacker tass, sitt, ligg o rulla runt. Saknar henne jättemkt ..i helgen när vi ska ut till landet kmr de kännas jobbigt när hon inte kmr komma skällande till ytterdörren när man kommer dit.
Något mer som kmr kännas konstigt är att Kiara inte heller kommer vara  där o nypas då hon är såld.

Idag blir det lungt...barnen är lediga idag o imorgon o går tors fre ist..vi ska väll gå ut en sväng då barnen önskat de .bara hoppas vädret kan bli något bättre... men men .. bara klä sig efter väder :)

ha de bra!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0