Torsdag

Jag är ju hemma på torsdagar och har arbete.. så barnen fick ledigt oxå och vi åkte hem till mor & far igårkväll..
Blev att gå upp till farmor o fika & snacka ..
Hände inte så mkt mer...när barnen somnat så var ja uppe en sväng till ..spelade lite kasta gris haha :P

Idag så vakna man till sol vilket är skönt :) Blev att gå en skogspromenad med familjen , mamma & tre av mammas hundar ..de är skönt o lungt o gå i skogen :) Barnen tyckte de var kul att stanna o titta på alla sniglar viket var ett par stycken.. fast lite gnäll oxå var det att dom inte orka gå , mina små latisar :) fast i de höga gräset kan man ju förstå att dom inte vill gå..:P

Har inte hänt så mkt mer.. nu har de börjat regna och är rätt grått o trist ute :D hm konstigt att de kan vända så fort...

Imorgon är sista dagen kommen :( Det känns så himla tråkigt och kommer kännas så tomt och rastlös kommer jag vara. Ska iväg senare när vi kommer hem o köpa en blomma till dom iaf.. får väl se om ja bakar en paj el något o annat o ta med oxå.. men vi lär ju inte komma hem så skapligt..

ne fy imorgon kmr inte vara någon rolig dag alls :(

Hoppas bara man får ett jobb snart så man har något att göra igen , något man trivs med & bra arbetskamrater är ju viktigt oxå..
Blir att sätta sig första veckan och skriva ett cv , hoppas man kan skriva ett bra som intresserar folk.. sen tänkte ja väl skicka till alla i hageby.. nära o bra :) men även ingelsta tänkte ja väl skicka til.. o sist stan.. vill helst inte jobba i city men jobb som jobb och ja skulle tacka ja till allt..om man bara får chansen..fast verkar inet avra så lätt..ska väl söka lite vikariat o extrajobb oxå. så man iaf får in foten..

Nu ska ja ta det lite lungt med sönerna <3 dom vägrar o sova men är slöa så mysiga är dom iaf :)

//

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0