God morgon!

Idag är jag ganska seg.. hade lite svårt att somna igår..

Ska väl berätta lite smådetaljer från helgen..

Fre : Åkte vi ut till mor & far.. handlade lite på vägen dit..sen blev det att kolla på film , luftslottet som sprängdes..den var bra.. slutade lite konstigt kanske hih..efter det hände det nog inte så mkt mer..

Lörd: Tog vi det lungt på fm.. efetr att barnen sovit middag så gick vi ut,.. vi gick en promanad o grilla korv , myyyys. Liam & Noel tyckte iaf at de var jättekul den här gången o lekte i snön en massa---rymde upp i skogen hih :P Efter det så gick vi hem till mor o far igen.. LIam & Noel fick åka traktorn hem..efetrsom d första dom sa när dom vakna var att dom ville det ihiih :)
På kvällen sen åkte vi bort till min faster dit kom liyte släkt så vi umgicks , alltdi trevligt :)

Sönd: Var min bror snäll och gick upp med liam o noel.. soooooft ;) så ja låg nog kvar 1-2 h extra i sängen ahha.. Han fixa frukost o blöjbyten o lekte med dom så dom var helnöjda..deras mor/far bröder är ju lite av favoriterna :)  Efter ett tag gick vi ut o lekte i snön.. åkte en massa pulka/snowracer..jättefort gick det o jättalångt kom man.. vi åkte ju på vägen o det var jätte jätte halt så man kom jättl¨ångt fram hiih ;) jobbiga var ju att gå tillbaka sen ahhahaha

På kvällen sen åkte vi hem...

Idag har vi inte hunnit göra någe vettigt än.. ja har så himla mkt att stå i idag men finner dock ingen ork :(

nej nu ska ja svira runt ett varv över de dagliga bloggarna o sen sätta lite fart med tvät & städning...

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0