29 juli 2010

Idag har vi haft lite besök av morbror Jonas, han var här o fira grabbarna lite i förtid.
Dom andra kommer på söndag :)

Tänk att dom redan är 3 år :O de har gått fort... o ja känner mig ju inte en dag äldre än 20 ;) hihih

annars har de inte hänt så mycket idag , har varit en innedag, vädret är trkigt! Barnen har varit ute på uteplatsen ett tag iaf...cyklat på sina "motorcyklar" o lekt i sandlådan :) sen gick vi in o spela lite spel med grabbarna.. memory blidde de..o sen la vi lite pussel :) efetr det bada dom ... o dom är helt vilda i badet , hua! de går ju inte sitta still o leka inte.. de ska hoppas , sitta på sidan o åka motorcykel osv..o till slut blir dom osams..

Nackdelen med att ha två grabbar i samma ålder är nog att dom bråkas mest hela dagarna.. ibland går de inte ens att ha dom i samma rum..kan bli väääääääldigt osams!!

Fördelarna är ju klart många oxå..såklart.. eftersom dom de f gånger dom är sams är så mysiga , hjälpsamma mot varnadra..o har alltid en lekkamrat..

Trottsiga är dom oxå, mot mamma & pappa :) I helgen när deras mormor o morfar var barnvakt var dom hur snälla som helst & dom hade inte bråkat med varandra något heller :O .. konstigt de där.. är ju oftast bara mot föräldrarna dom blir trottsiga iofs....men att dom inte bråkat blev ja lite chokad över :P

Nu ska vi söva älsklingarna, dom sov middag idag så dom lär ju inte vara så lättsövda precis.. men men dom behövde sova en stund förut.. dom var jättetrötta så de är väl smällar man får ta :P





/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0