home again...

Har haft en jättebra o trevlig helg! Barnen har oxå haft det jättebra o vart så snälla =)

Fredagen började ju med att vi först gick lite på stan..o sen gick vi och åt o sen blev det bio.. it´s complicated (som ja nömt redan tror ja) Filmen var iaf bra.. lite seg till en början o ibland men en del roliga saker o så hände så den var helt klart godkänd =)
Hela dagen typ tjata ja på dom andra att vi skulle till borgen men nae dom ahde ingen lust men iaf till slut fick ja som ja ville =) så efetr att ha druckit nåra öl här hemma så fick aj med dom :) kom väl inte dit föresn typ 23.30  och det stängde kl 01 men en liten stund blidde d ju iaf =)  Träffade på en hel del som man kände.. mina kusiner o deras sällskap visste vi ju var där men sen träfaf man även gamla klasskamrater och svärmor o gänget så d var jättekul.. blev ingen dans fastän de var en del som bjöd upp mig.. men samma kommentar fick alla att ja inte kan haha =) när d var slut så skulle vi åpka spånkan ...bara att den skulle inte avra där förens 01.30 + att den var försenad så d var jättekallt att vänta..o när vi väl kom fram till stan så gick d ingen buss hem.. vi gick iaf ner till donken o käka lite o låna toan.. sen blev det att gå i det iskalla vädret hem ..tog typ en timme.. tror nog d var -20 o de var så jäkla kallt om benen , var helt illröd o de stack en massa när man kom hem vill ja lova..
När vi kom hem gick vi iaf o la oss typ direkt klockan var ju lite efetr 03...

Lördagen tänkte vi sova ut läääänge men d blev till 10.. så ett tag blev d ju =) sköööööönt! Åt lite frukost o sen slappa vi... åkte ner till ingelsta shopping o kika lite o även medimarket..fter de bar de av hem , ducsha , klä om sig o fixa sig förännu en partykväll.. när vi var klara åkte vi till svärmor där de skulle bjudas på mat , mkt gott =)
Även hon skulle parta lite igen så hon tog fram snaps o vin för en återställare då hon var vääääldigt bakis haha :)
när vi ätit o så bar de av till gamleby...vi var typ sist som vanlgt haha...
Där spelades d mulle mull & sjöngs karaoke... jag startade kvällen lite väl hårt så ja somna runt 22-23 tiden --- inget roligt o missa typ hela kvällen men d var väääldigt skönt at sova :) vaknade ill runt 04.30 igen o umgcks lite med dom andra till typ 5,30 när vi gick o la oss..
Var iaf en trevlig kväll =)

Idag så sov vi till typ 11 så d var oxå skönt =) Satt oss i köket o prata o så och sen blev de pizza till frukost..
hm ja denna helgen har de blibvit så mkt onyttigt att ja nöstan spyr av tanken :S men men d är väl bra träna lite hårdare denna veckan...efetr vi ätit färdigt o så så åkte vi vidare.. blev först att stanna i viken o lasta av lite stenar...o sen hem o hämta barnen <3 guuuud så skönt det var at se dom igen , mammas finingar!! <3 Dom hade iaf varit jättesnälla , glada o busiga.. o inte hade dom saknat oss spec heller haha :) bara lite när dom skulle sova..men dom blev iaf jätteglada av at se oss igen =) när vi kom hem har vi bara myst o så...

Nu blir det snart att se nya wallander..dödsängeln som aj lånat av mamma =)

ska väl ev slänga ut liute bilder imorn =)

Hoppas ni haft en bra helg??
Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0