Kväller...

jaha nu ska vi se om ja orkar slänga ihop några rader...

Har kommit på att ja nog ska byta text...lite svårläst o "grötigt" tycker ja det känns som..

Vet inte riktigt vad ja ska skriva om...

veckan har gått fort...har mest tagit det lungt...varit i skolan, haft besök av mamma , besök av svärfar andre & emelie
Hade ju prov i veckan oxå.. vet inte riktgit hur det gick.. men d man hade pluggat in kom ju självklart inte på provet utan d var ett jättelustigt prov :S vsserligen mkt man kunde tänka utan att ha gått kursen.. eller så har vi blivit så skadade hahaha :D men iaf var mkt om affärsidér o planer osv o de hade vi ingen aning om att d skulle komma :S men men får la se hu d går..

Har börjat bli skoltrött igen.. trodde ja skulle klara ett år men nu känns d faktiskt ganska segt.. fast d är nog för att vi haft två lite tråkiga kurser nu på raken med samma lärare som jag inte fastnat för..men i måndags börja vi en ny kurs som verkar kul o läraren var jättebra, rolig o skojja en hel del men lärde samtidigt ut på ett bra sätt...de är så d ska avra! då lär ja mig som bäst!!

I helgen blir det en tripp till smålan.. brorsan skulle ner så vi foick åka med han :) Ska ner till cilla & robban..
Ska väl ev hinna täffa carro m fam och fia m fam oxå om vi lyckas ha tid samtidigt o så..ska ju åke ner och mata zenita så amn akn  ju hppas att man hinner träffa dom alla .. åker ju inte ner så ofta så man får ju stressa lite o hinna med alla på samma helg.. vi ahr så många som vi ska åka o hälsa på har vi sagt o så många man vill men mans ka hinna oxå...rickie prata något om att vi ev skulle till andré & emelie oxå.. sen ville han till släkten i vvik o gamleby oxå.. ja ni hur ska man hinna? :)

Den 19:e mars ska ja o carro till borgen o dansa loss wiiiiiiiiiiiiiiiiiie så kul vi kmr att ha!! men jag är så värdelös på att dansa pardans men carro får lära mig :) Men blir ju en hel del egendans oxå o d är ju inet så svårt hiihi :P

Den 27:e mars blir det ev 80-talsfest oxå men isf ville rickie med på det så då måste vi ha barnvakt så d har vi inte kollat upp än och så men de var kul förra ggn ja o fi var där iaf så d vore skojj o åka på det igen :)

Skönt att iaf ha lite saker frammåt att se fram emot då brukar det gå lite fortare o alltså så kmr våren snabbare :) ja iaf i känslan =)

ne nu får d räcka.. är trött så ska nog hoppa i säng...

natt natt :)


Kommentarer
Postat av: Carro

Haha som om jag skulle va mkt bättre på pardans då. haha Vi får stå o hålla varann i händerna o hoppa.. Ser nog bra ut. hehe Längtar gumman! Pusss

2010-02-26 @ 17:13:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0