Fredag 6 aug 2010

Är nere i bruket..
Igår var vi förbi svärmor , skulle låna hennes laddare men de blev av vi blev kvar i ett par timmar, trevligt med lite sällskap efetrsom sambon låg i migrän..

Natten har varit lite trälig.. liam har vaknat ett par ggr.. men somnat om rätt fort.. men ja har ju inte alltid så lätt att somna om ..men iaf de har gått bra , han vart lite sugen på välling som han fråga efter 2-3 ggr men sen var de inge mer me de, för de tog vi inte med oss någon..tänkte först att vi kanske ska ta med i "nödfall" men så kom vi överens om att har dom klarat sig i 3 dagar innan så klarar dom sig helt utan nu..

morgonen har iaf varit lugn , ätit lite frukost , slappat . Nu är rickie o barnen iväg en sväng o ja har duschat o ska fixa iording mig lite..får se vad dagen har att erbjuda . Ikväll blir de ev att åka till svärmor iaf om dom andra som hon ska höra med kan , så de ska bli trevligt.
Kanske ska en sväng till björka oxå som ja får veta senare sen om de blir av :)
& sen ska vi hitta på ngt me carro+fam oxå :)

Tycker att dagarna kan gå lite fortare nuuu bara :)

ne dax o fixa sig...får se om mina älsklingar kommer hem snart... dom skulle hämta lite tapetklister 3 min bort o dom har väll snart varit borta en timme haha antar att dom fick fika hos R mormor o morfar ;);)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0