16 / 8 -10

hej hopp..

helgen har varit bra, fre tog vi de lungt hemma... noel vakna på natten , febrig o liute snorig. Drämde mardrömmar/feberyra så fick 3 min sömn åt taget i ett antal timmar..desamma för oss , stackarn!

Lördagen var han iaf på hugget igen.. så vi åkte ut till mor & far o grilla lite o så.. på kvällen bar de av till gamleby , parken för lite rockabilly :) Det var trevligt o bra musik .. fast var typ inga folk där inne..lite tråkigt.. men men blir bara mindre o mindre för varje år tkr ja..på natten åkte vi in till andre & emeli , andre hade sett till grabbarna några timmar o de hade gått bra :)

Söndagen var lugn.. vi åt lte frukost hos andre o emeli sen åkte vi till Edsbruk..åkte up till R mormor o morfar, blev kvar där ett par timmar, fick mat & fika , alltid lika trevligt & gott :) Goa människor!!

Idag har vi plockat av lite ( men syns inte :S ) har även bakat ostfrallor & " vanliga frallor" har smakat en nybakt oostfralla o dom blev goda :)  annars är ja inet spec bra i köket .. men vi har ju fått en hushållsassistent av R mormor o morfar nu så de är jätteskönt! Äntligen kan man baka bröd lite smidigare , är ju mkt godare än de man köper :)

Barnen är lite krassliga igen.. o även jag , måste bara bli bra till torsdag då vi ska på rix fm , hoppas!

Imorgon hade ju Liam & Noel ett bokad tandläkarbesök, deras första ! men fick ringa o avboka det så nu ska vi inte dit på en månad.. men men inget kul o gå när man inte känner sig bra o barnen kanske inte blir friska till imorgon heller..

Nu ska ja ta mig lite nässpray o gosa ner mig i sängen framför ett par avsnitt av sats :)

Hoppas ni har en bra måndagskväll!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0