Order..

Ja just precis.. har fått en order om att uppdatera så lika bra att man gör det då =)

lite om helgen ...

Fre var det ju Edsfest, mkt trevligt! Kom inte lika mkt folk som var planerat men i slutändan var det nog 60-70 pers iaf..
Umgicks med sandra en del i början av festen o det var sjukt länge sen så d var trevligt, träffade även micke som var jättelänge sen , pratade en hel del , han är så himla rar den grabben!
Det var ju ett band som spelade så man kunde dansa o så.. dansade inte så mkt pardans .. blev en dans med svärmors nya =) hih men på slutet när det var lite mer partydans då dansa ja en massa :D wuuuuuuiii
På slutet var det när att bli slagsmål.. som vanligt.. hm fattar inte vf de ska bli så jämt? men ja karlar som drucke för mkt helt enkelt..
Festen slutade vid kl 02  och gubben min gick hem men jag var sugen på efterfest så ja ringde svärson andré o gick på efterfesten han var på..den var hos lena , micke var även där så d var trevligt.. simone & johan(?) spelade gura o vi andra sjöng med :) mkt trevligt...vid klockan 05 bestämde vi oss för att gå hem.. då var man lagom trött kan jag lova!

Lördagen var inte ett dugg rolig , har adrig mtt så dåligt i hela mitt liv! huvudvärk, illamående , frossa, ryckningar ( i hela kroppen vilket var jätteobehagligt , kunde inte styra min egen kropp :S) sov iaf bort hela dagen typ..
Barnen o rickie var iväg hos fia o bamse och även hos cilla o robban , jättetack älskling <3 var skönt att få vila ut ifred..
söndagen åkte vi till fia o bamse en stund.. blev inte så långvarigt då rickie tjöte om att åka hem.. han var väll stressad el nåt :S men iaf vi åkte o storhandla då så nu har vi iaf mat o blöjor o allt för hela månaden .. så nu är de bara sånna dära småsaker man måste köpa , det år såååå skönt!

inatt kom de där obehagliga tillbaka igen.. fick ryckningar i kroppen som ej gick att styra , kraftigt ont i magen o allt bara snurra :S imorse hade ja fortfarande ont i magen så stannade hemma från skolan, nu mår ja bättre igen men det kmr som i intervaller :S Läste precis en blogg om en som hade ung likadant o hon hade ringt sjukupplysningen o dom sa att de troligtvis var svininfluensan:S hoppas att de inte är någe sånt skit ja fått :S men  d ända är att ja inte har feber o de ska man ju ha då..

Imorgon måste jag iaf till skolan har ju 2 lektioner o de är lite väl mkt att missa men som sagt man kan ju inte gå om man är sjuk men d ska nog vara över nu iaf...

Dagen har iaf varit lugn..d stunder ja mått bra har jag fixat med disken och tvätten.. så nu har vi bara ytterst lite tvätt kvar som behöver bli lite mer för o fylla en maskin.. o de är sååå skönt hade ju berg av tvätt förra veckan :D
Har även kollat på hus o lägenheter neråt oxå medan barnen sov =) Är s sugen o flytta tillbaka ner igen ..i första hand har ja kollat på viken..för det betyder att vi kan flytta när som efetrsom d finns bussförbindelse mellan valdemarsvik o norrk så då kan ja ju komma till skolan iaf ;P
Hittade ett jättefint hus i gusum, ända som såg lite halvdant ut igentligen var badrummmet.. de skulle fixas om vi flytta dit iaf.. fanns inget badkar heller o de är ju ett måste! spec när man har barn =) o sen är d ju inte så dumt o få lägga sig i ett bad själv heller då o då :P ena barnrummet såg väll lite halvdant ut oxå...
Åh ja vill boooooo där , ingen som kan låna ut en sådär 600.000? eller skänka rättare sagt? :D
Nej hus blir det att flytta till när vi båda har jobb och haft det ett tag ..så man hinner spara lite :) man kan ju bara hoppas att ja får någe direkt efter "studenten" eller va man nu kallar det när man går ut vuxenutb?
Vilket fall som helst så hitta ja inga 3:or el 4:or i viken direkt av intresse..eler fanns väll nån 3:a men vill i frsta hand kolla på 4:or..men visst en 3:a skulle ju räcka om den e relativt stor..barnen delar ju sovrum ändå lixom fast vi har en 4:a nu...
ajja.. skulle vara nice o flyytta ner iaf.. bir lite närmare till det mesta mina föräldrar blir d ju ung lika när till som innan om vi bor i viken..o så kmr vi närmare svärmor, svärfar , våra vänner..har ju faktiskt fler vi umgås med där än här...

Just nu sitter L & N o kollar på bompa..eller just nu är de typ lilla sportspegeln :P perfekt tid o bogga alltså =) men ska gå o förbereda lite välling nu o fixa lite innan barnen ska i säng!

ha det så bra ska försöka uppdatera lite oftare!
Men som vanligt ju mer ni kommenterar ju mer motiverad blir man på o blogga!

Kommentarer
Postat av: jasmine

vi letar med lgh med hittar inget just nu iaf så ska kasnke köpa en bostadsrätt istället om vi hittar en sådan... vore kul iaf om ni flyttar neråt..:)

2009-10-26 @ 19:31:52
URL: http://peeweejasmine.blogg.se/
Postat av: cissi

de va på tiden att du skrev nåt:) va ju länge sen för dig ju,. själv så känner ja mig duktig som bloggat så mkt hehe..

2009-10-26 @ 19:54:08
Postat av: lussan

mm d e mkt roligare när folk ko0mmentera...

shiiiiiet svininflensan nej de vill ingenha nej shiet skitjobbigt låter de men de ska ju bli värre av vaxinet :P

men iaf usch vikken obehaglig känsla de måste va lider med dig men skönt o va från skola en dag

hade jag haft pengar hade jag nog lånat ut men som du säger bättre om båda har jobb. :P

puss o kram

2009-10-26 @ 20:50:39
URL: http://pieps.blogg.se/
Postat av: Nils Karlsson

jag tror att du hade en extrem baksmälla. De kan vara värre än både svin, fågel och vanlig influensa tillsammans. Krya på dig och hälsa Rickie och krama barnen från faffa.

2009-10-27 @ 18:02:11
URL: http://nilsperstefan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0