091004

Har haft en skön & trevlig helg. och det har vart SÅÅ skönt att vara hemma en hel helg! känns som d var evigheter sen man var det! ja d var iaf länge sen!
Helgen i korthet :
Haft besök av cilla & robban mellan fre-lörd, besök av andré o johan en stund på lördagen, kvällen bestod av mys med älsklingen framför en hyrd film o godis o läsk ( så onyttigt men såååå gott :D ) och idag har vi haft fia m fam på besök..en riktig slappardag med film o mc donaldsmat.. ja hell vad nyttig man har vart denna helg, INTE ....
Får nog sätta igång med träningen igen har vart så lat de senatse månaderna så d finns inte =S

Nu har ja städat av lite (är inte riktgit klar än) Blir ju lite stök med 4 barn :D men huvudsaken är ju att dom haft kul =)

Nu blir det att dammsuga av här hemma sen så ska barnen få hoppa i säng lite tidigare än vanligt , dom har nämligen inte sovit någon middag o är lite småslöa..efetr det ska ja sätta mig med läxböcker, hua..har prov på torsdag , hur nu d ska gå =/ skulle nämligen pluggat hela helgen men har ju blivit lite ändringar med det..blir att sitta lite på kvällarna o hoppas barnen är snälla o somnar i tid denna vecka =)

Ska även jag försöka komma i säng skapligt idag , är vääääääldigt trött!!

ha en bra söndagskväll.

Byee

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0