Hos mor o far..

Sitter ute på landet nu ...har vart ute på en promenix så barnen skulle somna.. far, bror , farmor o farbror följde med oxå.. o så sambon såklart...gick bort till min kusin o hälsa på lite.. sen följde hon med & vi gick bort till farbrorn o fika =) o nus itter jag här.. antar att barnen vaknar snart dom har ju sovit ett tag så att säga =)
ikväll blir det att grilla lita här  Gott Gott! Imorgon ska vi fira min bror & far som harfyllt/ska fylla och efetr det blir det att vi åker hem till stan igen.

Föresten så har våran stero på någon märkligt sött hoppat igång igårkväll vid kl 22 (vi var inte ens hemma då utan var här hos mor o far) o sen har den stått på hela natten..en granne hade blivit störd av detta o ringt securitas..så imrose fick vi telefonsamtal från grannen som inte var på ljuvligt humör ( förstår henne)  så rickie fick fara in till stan för att stänga av..vi trodde ju de var jättehögt på för grannen påstod att dom inte kunnat sova på hela natten men när vi kom in så hördes knappt när vi stod precis utanför den dörren så vet i hundan om hon har elefantöron :O ajja vi stängde av iaf.. skönt att dom grannarna ska flytta imron!!! dom har nämligen klagat ett antal ggr på alla grannar... vi fråga resten av grannarna o ingen hade hört någe!  Surkärring!

nu vakna killarbna

bye bye

Kommentarer
Postat av: Johanna

sånna där löjliga grannar utan liv, så irriterande ju!

2009-05-12 @ 07:41:29
URL: http://johannawingerstad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0