hej o hå..

hittade efter mkt prövningar o farandes hit o dit slutligen någe ja kan ha på fre.. var väll inte 100 procentligt men d duger!!
Långt linne/tunika, vita leggings , silversmycken , o ett par ballerinaliknande skor..hmm färgen på linner är typ oranget/rosa ..el korall kanske de heter? hmm brukar mest bära svart men d ska nog gå bra tänkte att man kan ju färga till det ibland ahha :D

Hm.. som sagt ska ju ner till småland i helgen o schemat lär bli fullspäckat.. el som vanligt att vi får för mkt att göra att vi blir så trötta o hoppar d mesta.. men men ska ju iaf på student på fre så då planerar vi inte in någe annat.. En dag ska vi ev ut med båten oxå.. sen ville carro ses, rickies mormor o morfar, brilla , nisse ..o sen skulel man ju vilja hinna träffa fia m fam och cilla m fam...har inte hört med nån av dom än om dom är lediga o så men vore grymt kul iaf!! vilket fall som helst så blir de nog att vi åker redan imorgon så man hinner allt..igentligen skulle vi behöva åka redan ikväll men barnen har ju dagis imorn o dom missa ju det i tisd så ..dom trivs ju o tkr d e kul så då är d klart dom ska få gå dit :)

men iaf behöver ju inte oroa sig om att få d tråkigt/ en lugn stund i helgen iaf..visserligen är d bara kul när d är lite fart på det..

ne nu ska aj återgå till städningen igen.. var bara tvungen o slänga in ett inlägg lite snabbt :)

pusss

Kommentarer
Postat av: sofia

Självklart ska ni komma hit ;) puss på dig <3

2009-06-10 @ 17:17:48
URL: http://diamantmamman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0