En heldag!

Har haft en jättetrevlig & mysig dag idag tsm med carro m fam!

Vi träffades strax innan 11 på stan.. gick lite där.. sedan bar de av för att luncha på china.. buffé blidde de :) mkt gott :)

Efter det så gick vi mot bussen som vi skulle åka till busfabriken..på bussen somnade alla barnen så d kändes ju bra haha :D  Men iuaf när vi kom fram fick vi ju gå en bit så dom fick ju iaf sova lite.. o sen gick vi in på candyland oxå för att utöka soviden :) fanns en massa godis där , icke gå in där om man ska hlla sig ifrån godis haha.. men blev iaf lite toblerone..typ 1 kr hg så de var jättebilligt =)

Efter besöket där gick vi in på busfabriken... väckte barnen.. liam & noel blev väl inte så glada med d gick över rätt fort =) I början var d lite för stort o otäckt tyckte Liam & Noel.. första ggn dom var där o en massa nya saker och uttryck.. men sen släpte det o dom hade jättekul.. även vi vuxna hade det kul =) Jag åkte en rutscherbana som ja tyckte var skitäcklig ahha.. den var jättehög o d gilla inte min lilla höjdskräck.. första ggn vart ja alldeles yr där uppe men d gick bättre o bättre... åkte även en annan rutsherbana som var lång men inte lika läskig ahha :D tur att barnen inte är lika fjantig som mig som är gammal o gaggig hahah :D

tog även en fika där på busfabriken...

Efter det bar d av till rusta & babyland.. ja hade ju lite saker ja skulle ha på rusta... som gardiner osv.. hantlarna fick ja tyvärr inte med mig hem då vi inte hade plats för det ( efetrsom vi åkte buss) men ska höra om inte brorsan kan köra ner mig typ på fre när han ändå ska hit hehe :) men de lila gardinerna itta ja iaf & en rosa duk till köket :)

När vi var klara där traska vi vidare i snöovädret , de var kalllt, skitsvårt att syra vagnen o jättetungt.. ror vagnen väger runt 15-20 kg + att barnen väger ca 26-27 tsm så ni kan ju tänka er att d blir lite jobbigt i snön..spec när d inte är plogat.. men känner at de gett lite motion & styrka i benen idag iaf , vilket bara är possitivt :)

När vi kom hem blev det at laga middag.. hade ju inte tage fram någe så d fck bli nge lätt.. korv o spagetti till barnen o bacon, spagetti & paprika/chili till oss =)

När d var klart så byte ja gardiner i vdr + att vi möblera om så nu känns d som et nytt rum.. alltid kul at fixa o dona!!!

Har även fått en idé om att måla om skänken i hallen så den ska bli vi nu.. : ) idag har ja inte id men ev imron hih kan ju passa på att måla listerna samtidigt , wiiie kmr bli såå fint! =)

Nu ska vi strax se andra avenyn :)

ska slänga in lite bilder under tiden tänkte jag :)

Kommentarer
Postat av: Carro

Tack för en underbar dag. Gör vi om snart.

Ja du, att köra en vagn i det vädret va inte det roligaste.. O då hade jag bara en o köra på. haha

2010-01-28 @ 09:40:02
URL: http://carolinehagman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0