tatto...

japp nu är dom klara  =) ska bara läka o sen göra en ifyllning till =) blev jättefint iaf :)
dom som säger att de är en drog har helt rätt , helt klart sugen på fler :) men ska vänta ett tag nu ,... men vet redan att jag vill ha en fjärlil eller en blomma på ryggen ,, eller mer mot axeln om ni förstår =)
 
idag är iaf nova pigg o glad , lite snorig men så himla skönt att hon är bättre <3
inatt däremot ville hon inte sova , inte så konstigt hon sov ju hela dagen. så jag o rickie gick i skift haha ... men idag har hon varit vaken betydligt mer så hoppas på en bra natt =) Hon fick ju flytta in till oss nu igen när hon varit sjuk , så jag kunat höra så hon andas ordentligt annars hade ja nog bara legat och oroat mig ,, men hon får väl flytta tillbaka nu efter helgen...sen har hon  äntligen börjat äta igen oxå, om än bara några skedar så är de ju någe iaf =)
 
grabbarna har iaf klarat sig från bassilusker hittils , men de går mkt skit just nu så lär väl åka på nåt snart...men peppar peppar so far.
 
jag har ju känt mig hängig/trött hela veckan men kan nog bero på annat oxå ...får väl se om de bryter ut nåt skit el om de blir bättre nu när nova är bättre
 
nu ska jag lägga mig en stund på golvet o busa med en liten brud =)
 
take care

Våran lilla tjej <3

Nova fick ju feber i måndags , så haft feber men varit pigg o glad för det , på torsdan var hon feberfri men fre morgon hade hon fått tillbaka lite feber igen.
lördan så var hon pigg o glad men började bli lite täppt/snorig.
På söndan när hon vakna var hon jättevarm så tog tempen som visade strax över 40 g , råsslade om henne när hon andades o snorig så vi ringde 1177 efetrsom hon haft feber fra o tillbaka i många dagar o efetrsom den blev så pass hög...fick en tid på kvällen till jourmottagningen då de inte fanns nån tidigare .
Rickie åkte dit o ja stanna hemma med grabbarna för o lägga dom.
 
På jouren sa dom att de var tur vi kom in , dom sa att hon troligtvis hade åkt på lunginflammation och om hennes syreförmåga hade varit en procent mindre hade han behövt ringa ambulans... bara av just den meningen gör att m,an ryser i hela kroppen o blir skitorolig.
 så han skickar nova till barnakuten iaf... rickie o nova åker upp o väl där så ser de redan bättre ut med syret iaf PHJJUU , känner sig något lättad när rickie ringer  säger det. det konstaderades oxå att de inte var lunginflammation så ännu en lättnad !
Åker upp till sjukan när ja lämnat grabbarna på dagis o där ligger min lilla tjej o sover , fortfarande lite halvdålig då de råsslar om henne o man bara känner att man vill hjälpa henne att hosta ut de där.
när hon fått inhaltera syra ett par gånger så kan vi iaf få åka hem , vilket var himla skäönt men samtidigt lite läskigt , fick iaf luftrörvidgande medecin och sen köpt näsfrida så nu ska vi nog få ordning på detta snart.
idag mår hon ok , ingen feber , men trött o sover nästan hela tiden. spyr typ direkt när hon får medecinen oxå :/ men hon känns faktiskt bättre redan idag i bröstet så nu håller vi tummarna på att de fortsötter så,
 
hon gjorde mig så himla rädd... självklart när de ärens egna barn , man blir orolig då även om de egentligen inte är någon fara.
 
Igår på kvällen kom även cim o tatuera mig , men hon sa att det inte var  hennes dag o hon var himla stressad då hennes son var megatrött o tjöt mest hela tiden . men trotts detta gjorde hon ett himla bra resultat o ja är helnöjd , stor eloge att hon klara detta , skulel aldrig jag gjort!!  hon hann inte klart med alla stjärnor men imrgon ska de bli klart :)
 
nu ska ja ta o fixa lite här hemma , ser ut som bomben men blir så när man inte finner orken då sömnen blivit lite rubbad nu ettt par dar...
bye bye

Trasigt internet...

japp min kära sambo råka välta ner datan o självklart tog mitt modem emot smällen o blev böjt... så har inte funkat men igår böjde ja tillbaka det så de började funka haha :) skönt slipper man gå till telia o fixa nytt nu när vi ändå ska säga upp det :)
 
var ju ett tag sen man blogga så orkar inte berätta allt.. har iaf jobbat nu , så de har varit både skönt och otroligt jobbigt . skönt o komma ut lite i de sociala o känna att man gör nytta men svårt o lämna lillskrutt , hin är ju bara en bebis än , men funkar kanon iaf =)
 
igår så var de ju planerat att ja skulel tatuera mig men eftersom vi skulle ha fest på kvällen så ville ja inte riskera att den påverkades spå nu blir de av på måndag istället. fast vet inte än om jag ska sätta dom där ja tänkt.. börja tänka om lite... men vi frå se har ju till månd på mig :)
 
Kvällen kom de som sagt lite folk hit . hade ju tänkt borgen först men blidde inte av .. så blev en hemmafest med mkt prat , bowlingturnering och sen ett spel =) mkt trevlig kväll.. sen tänkte vi utgång men vi blev så himla trötta efter spelet så vi stanna hemma....blev gabnska skapligt i säng runt 00 tror ja..
 
imorse var vi uppe runt 9 , blev lite frukost och spel o lite planerande nu framöver så blir borgen och barnkalas sen i mars :) sen ska vi även till dom o sova nu om 2 veckor då vi ska på 80 års kalas i gamleby så var himla snällt att de löste sig slipper man åka hem på kvällen , är ju ett par mil iaf..
sen kom barnen hem , mina hjärtan <3<3<3
strax dä'r efetr åkte robban o irre hem...
 
nu tar vi de bar lungt.. skä väl bort o handla lite smått sen .. annars vet ja inte vadsom sker ikväll..
blir nog en myskväll med familjen <3 Lite film popcorn o bara chilla :P
 
nästa vecka blir de jobb i kolmården hele veckan.. fy så drygt o ta sig dit.. men rickie har sagt att han kan köra , tar ju ca 1,5 timme med buss :S
hoppas ni har en bra helg .
bye bye
 
 
 

tordag

oj vad dagarnaoch veckorna går...
Denna vecka har ja inte fått något jobb.känns lite tråkigt men  får hoppas de blir jobb nästa vecka , men vet att de är mkt nyanställda nu när många gått klart skolan ...
veckan har varit lugn... gått upp varje morgon o väntat på att telen ska ringa , fy vad jag ogillar detta när man inte vet...bättre när man får lite bokat i färväg haha...
igår var vi i ingelsta .. luncha ..sedan handla vi lite på hm o maxi , blev en ny sportbh till mig , e leggings o ett linne  sen köäpte vi super mario till wiit , så kul =) som barn på nytt lixom haha
 
blir lungt idag , städa o fixa med tvätten som hängt på tork.. ikväll blir det att grilla , gutt gutt =)
 
puss hej

Nytt år och Utrensning..

Hoppas eran start har börjat bra? =) här har de varit lugna fisken... men trött trött o lite småslött...så tråkigt väder och känns som hela dagen varit mörk...
Nyåret blev iaf väldigt ttrevligt först var vi hos farmor o fika ...sen fira vi med släkten o de blev trerätters , fyrverkerierna titta jag på innifrån då Nova sov så ville vara inne om hon vakna... men var ju lika fint där så =) åkte hem en stund efter det...
Tisdan var rätt lugn, blev bjudna på pizza innan vi åkte hemmåt...
igår så var vi o fixade lite ärenden ute i ingelsta o efetr de släppte rickie mig på stan så ja kunde fixa lite klädbyten där och köpa tofflor till jobbet...annars gjorde vi nog inte nåt spec...
 
Idag hade jag satt upp mig på jobb men blidde inget. gansla skönt då ja inte alls hade lust att kliva upp imorse ;) Tror inte de blir nåt imorn heller.. många är ju lediga o fre brkar vara ganska lugna...men men får väl se imron...
har styrt lite här hemma , nova har varit ganska gnällig så inte fått så mkt gjort ändå..
grabbarna är iaf glada att nästan all snö är borta så dom var ute ett par timmar förut o cykla o hade sig :)
ska väl börja med maten snart... grabbsen har beställt biffar potatis o sås ... ska bli gott!
 
även haft utrensning inte bara novas garderob har fått sig en utrensning utan även min , så himla skönt o bli av med kläder man aldrig använder.. tror halva garderoben rök, så de innebär att de finns plats för lite nytt vartefter =)
ska sätta mig o fixa liam o noels oxå finns säkert kläder dom växt ur eller som gjort sina sista dar :P
 
se vad som händer i helgen.. blir ev att åka ut till landet igen... men vi fårse...
 
slänger in en bild på mina godingar sen får de vara färdigt för idag :P bye bye
 
 
 
 

RSS 2.0