home again...

Har haft en jättebra o trevlig helg! Barnen har oxå haft det jättebra o vart så snälla =)

Fredagen började ju med att vi först gick lite på stan..o sen gick vi och åt o sen blev det bio.. it´s complicated (som ja nömt redan tror ja) Filmen var iaf bra.. lite seg till en början o ibland men en del roliga saker o så hände så den var helt klart godkänd =)
Hela dagen typ tjata ja på dom andra att vi skulle till borgen men nae dom ahde ingen lust men iaf till slut fick ja som ja ville =) så efetr att ha druckit nåra öl här hemma så fick aj med dom :) kom väl inte dit föresn typ 23.30  och det stängde kl 01 men en liten stund blidde d ju iaf =)  Träffade på en hel del som man kände.. mina kusiner o deras sällskap visste vi ju var där men sen träfaf man även gamla klasskamrater och svärmor o gänget så d var jättekul.. blev ingen dans fastän de var en del som bjöd upp mig.. men samma kommentar fick alla att ja inte kan haha =) när d var slut så skulle vi åpka spånkan ...bara att den skulle inte avra där förens 01.30 + att den var försenad så d var jättekallt att vänta..o när vi väl kom fram till stan så gick d ingen buss hem.. vi gick iaf ner till donken o käka lite o låna toan.. sen blev det att gå i det iskalla vädret hem ..tog typ en timme.. tror nog d var -20 o de var så jäkla kallt om benen , var helt illröd o de stack en massa när man kom hem vill ja lova..
När vi kom hem gick vi iaf o la oss typ direkt klockan var ju lite efetr 03...

Lördagen tänkte vi sova ut läääänge men d blev till 10.. så ett tag blev d ju =) sköööööönt! Åt lite frukost o sen slappa vi... åkte ner till ingelsta shopping o kika lite o även medimarket..fter de bar de av hem , ducsha , klä om sig o fixa sig förännu en partykväll.. när vi var klara åkte vi till svärmor där de skulle bjudas på mat , mkt gott =)
Även hon skulle parta lite igen så hon tog fram snaps o vin för en återställare då hon var vääääldigt bakis haha :)
när vi ätit o så bar de av till gamleby...vi var typ sist som vanlgt haha...
Där spelades d mulle mull & sjöngs karaoke... jag startade kvällen lite väl hårt så ja somna runt 22-23 tiden --- inget roligt o missa typ hela kvällen men d var väääldigt skönt at sova :) vaknade ill runt 04.30 igen o umgcks lite med dom andra till typ 5,30 när vi gick o la oss..
Var iaf en trevlig kväll =)

Idag så sov vi till typ 11 så d var oxå skönt =) Satt oss i köket o prata o så och sen blev de pizza till frukost..
hm ja denna helgen har de blibvit så mkt onyttigt att ja nöstan spyr av tanken :S men men d är väl bra träna lite hårdare denna veckan...efetr vi ätit färdigt o så så åkte vi vidare.. blev först att stanna i viken o lasta av lite stenar...o sen hem o hämta barnen <3 guuuud så skönt det var at se dom igen , mammas finingar!! <3 Dom hade iaf varit jättesnälla , glada o busiga.. o inte hade dom saknat oss spec heller haha :) bara lite när dom skulle sova..men dom blev iaf jätteglada av at se oss igen =) när vi kom hem har vi bara myst o så...

Nu blir det snart att se nya wallander..dödsängeln som aj lånat av mamma =)

ska väl ev slänga ut liute bilder imorn =)

Hoppas ni haft en bra helg??
Puss & Kram

Freeeedag =)

I helgen ska vi som tidigare nämt vara barnlediga hela helgen..kommer då även at vara ledig från bloggen ...

På återseende söndagkväll/måndag

En heldag!

Har haft en jättetrevlig & mysig dag idag tsm med carro m fam!

Vi träffades strax innan 11 på stan.. gick lite där.. sedan bar de av för att luncha på china.. buffé blidde de :) mkt gott :)

Efter det så gick vi mot bussen som vi skulle åka till busfabriken..på bussen somnade alla barnen så d kändes ju bra haha :D  Men iuaf när vi kom fram fick vi ju gå en bit så dom fick ju iaf sova lite.. o sen gick vi in på candyland oxå för att utöka soviden :) fanns en massa godis där , icke gå in där om man ska hlla sig ifrån godis haha.. men blev iaf lite toblerone..typ 1 kr hg så de var jättebilligt =)

Efter besöket där gick vi in på busfabriken... väckte barnen.. liam & noel blev väl inte så glada med d gick över rätt fort =) I början var d lite för stort o otäckt tyckte Liam & Noel.. första ggn dom var där o en massa nya saker och uttryck.. men sen släpte det o dom hade jättekul.. även vi vuxna hade det kul =) Jag åkte en rutscherbana som ja tyckte var skitäcklig ahha.. den var jättehög o d gilla inte min lilla höjdskräck.. första ggn vart ja alldeles yr där uppe men d gick bättre o bättre... åkte även en annan rutsherbana som var lång men inte lika läskig ahha :D tur att barnen inte är lika fjantig som mig som är gammal o gaggig hahah :D

tog även en fika där på busfabriken...

Efter det bar d av till rusta & babyland.. ja hade ju lite saker ja skulle ha på rusta... som gardiner osv.. hantlarna fick ja tyvärr inte med mig hem då vi inte hade plats för det ( efetrsom vi åkte buss) men ska höra om inte brorsan kan köra ner mig typ på fre när han ändå ska hit hehe :) men de lila gardinerna itta ja iaf & en rosa duk till köket :)

När vi var klara där traska vi vidare i snöovädret , de var kalllt, skitsvårt att syra vagnen o jättetungt.. ror vagnen väger runt 15-20 kg + att barnen väger ca 26-27 tsm så ni kan ju tänka er att d blir lite jobbigt i snön..spec när d inte är plogat.. men känner at de gett lite motion & styrka i benen idag iaf , vilket bara är possitivt :)

När vi kom hem blev det at laga middag.. hade ju inte tage fram någe så d fck bli nge lätt.. korv o spagetti till barnen o bacon, spagetti & paprika/chili till oss =)

När d var klart så byte ja gardiner i vdr + att vi möblera om så nu känns d som et nytt rum.. alltid kul at fixa o dona!!!

Har även fått en idé om att måla om skänken i hallen så den ska bli vi nu.. : ) idag har ja inte id men ev imron hih kan ju passa på att måla listerna samtidigt , wiiie kmr bli såå fint! =)

Nu ska vi strax se andra avenyn :)

ska slänga in lite bilder under tiden tänkte jag :)

Gonatt..

Nu blir det snart sängen.. eller sitter redan där men ska starx krypa ner..

Känner mig inte kry så behöver mkt sömn o förhoppningsvis bli bra till fredag :) ett måste !

Imorn om ja känner mig bättre ska ja träffa carro =) äta på china :)

Gonatt!

VILL

Åh ja är SÅ sugen på att göra om här hemma :) bara enkla saker...:) har nog nästan bestämt mig om vdr nu att vi ska fixa ..om hnab går med på det vill säga..Vitt & lila ska de bli isf...

vad tycks om denna som fondvägg?

Jag tror d skulle bli grymt =) + lila gardiner i andra ändan av rummet  :)


Tisdag!

trött & seg... känner att en förkylning är på G o har vart ett par dagar men d vill inte riktigt bryta ut...det är lite jobbigt ...

Idag ska ja försöka hämta ut mitt pass som rickie råkat tappa på bussen :S alltså han måste nog vara sveriges slarvigast ! Han tappar jämt bort saker eller glömmer saker...tex hans körkort som han slarvat bort 3 ggr.. eller hans bankkort som är borta nu.. ja har sagt till han  att ja kan köpa en handväska till honom men han vill inte det HAHAHA får se ev skulle brorsan komma in o köra mig dit för ja vet inte riktigt vart de ligger haha.. o inte vilka bussar som går dit el om d är nära el långt haha så då är d ju skönt om man kan ta bilen o leta lite :P

igåkväll så ville inte liam sova.. han var först jättetrött men sen helt plötsligt så blev han jättepigg o kundde inte sova.. så han fick vara uppe med mig o kolla på fam annorlunda hihi så mysigt de är med så stor familj , man blir lite sugen själv men samtidigt 10 barn :O jesus! var får föräldrarna all energi ifrån? Ja tror nog de räcker med 4-5 st iaf..där går nog min gräns vad man skulle orka.. men alla är ju olika.. vissa klarar en vissa tio...
Får väl se hur de blir för våran del om vi skaffar en eller två till.. eller om d får räcka med guldet vi redan har.. :)
Känenr att just nu är utbildning & jobb viktigt..samtidigt som ja gärna vill ha en till...men som sgat får se..

nej nu är det färdigbabblat...

pusss

Måndag..

Hm nån anonym tycker jag uppdataert bloggen dåligt? ehhm skrev senast igår??  ajja.. blogegn uppdaterar jag endast när ja känner att jag har tid/lust o d får man helt enkelt stå ut med elelr sluta läsa...... jag är ingen storbloggare o ägnar inte min tid åt enbart bloggen...

idag har jag inte gjort nåt nödvändigt precis.. sålt böcker.. money money!! :) nu är iaf alla sålda som ska säljas så de är skönt..

Efter det gick ja ett varv på stan..hittade ett lite längre linne me kedjor som ja ska ha på lörd :)

När jag kom hem har ja "grovstädat" lite på d ställen man lätt glömmer annars.. fixat om lite i inredningen osv..ska även flytta om lite i sovrummet...

Har en lapp me saker som behövs till lägenheten o saker som ska bort.. får inhandlas lite när vi får råd..mest småsakeer som är praktiska att ha som tex hängare i badrummet , en till tvättkorg till sovrummet som passar mer i färg en den vi har nu...o sen var det en hel del till sånna där saker som ska ändras färg på ( måste börja få lute mer stilrent har blandade färger nu överallt känns d som!!)

Ska nog ringa hnab oxå o se om vi kan få måla vdr vitt o sen sätta en fondvägg i någon mönstrad tapet =) lila el röd :D va tycker ni? vårat vdr ska då alltså bli vitt o resten av möblerna går i svart & sen har vi ekbord...skulle d passa mest me lila el rött?:)

Vårat kök ska gå i vitt & grönt..när d e klart ( i inredning alltså)

vårat sovrum går i svart & biege

barnens rum är i grönt & blått...

barnens sovrum har vi inte alls någon ordning på.. blir blå & grön där oxå tror ja

Hallen är grå & vinröd..

Badrummen r ingen ordning på alls.. ska införskaffas lite färgklickar dit :) förslag?

ja någon gång ska de väl bli klart iaf.. men man blir ju oftast aldrig klar i sitt hem .. allatid nya saker man vill göra / byta inredning ibland .. o ja ni vet :)

ne nu ska ja fortsätta här hemma!!

puss



Söndag + ny vecka.

Idag har det inte hänt något speciellt.. myst , lekt o slappat =) skön söndag =)

Våran myskväll blev inställd igår efetrsoim Rickie var med o nattvandra.. så ja satt o sura för mig själv hela kvällen haha..

Så idag har vi haft lite mys med god tacos o nu äter vi godis o kollar tvn.. slappt i know :)

barnen somnade runt 19 och jag är jättetrött.. men ska väl kolla tvn ett tag till o sen lär ja nog somna gott :P

Veckan som kommer har man iaf lite planerat så hoppas den går fort fram =)

Imorgon går barnen på dagis , jag ska ner till skolan o sälja dom sista böckerna och efetr det blir de nog ett snabbvarv på stan o bara kika..ska väl försöka promenera hem oxå ( om de inte snöar vill säga...)

Tisdag blir det skolan för mig o dagis för grabbarna...

Onsdag är vi lediga både jag o barnen , ska väl hitta på någe sköjj..baka kanske? =)

Torsdag blir det skola & dagis

Fredag ska barnen vara hos sin mormor o morfar o stanna hela helgen , tror nog dom kmr tycka det är kul , men ja kmr iaf sakna dom, kanske att dom saknar mig lite med :) På kvällen blir det bio & äta ute ..Några tips på biofilm? funderar på it´s complicatet eller snabba cash...

Lördag
så blir det fest hos min kusin som fyllt år , kmr nog bli galet kul kan ja gissa o ska bli kul o träffas oxå!

Söndag ska vi hämta hjärtana igen <3 o på kvällen blir de nog bara en massa mys o lek =)

Ja och utöver de planerade ska hemmet få sig lite skönhetsbehandling emmelanåt oxå, tvätten/disken ska bi ren & pluggning ska göras..

Nu ska ja fortsätta ha en slappsöndag !

Puss & Kram


Fre 22/1-10 & Lörd 23/1 -10

Fredag : Dagen var lugn , sambon jobbade och jag o barnen var hemma hela dagen.. Noel var lite gnällig o snorig o Liam lite snorig och ja kände mig lite slö så vi orka inte hitta på nge spec..städadelite , mös o lekte på rummet..På kvällen kom min mamma, pappa & ena bror hit...dom ahde med sig mat d bjöd på o sen blev det tvn.. Mamma körde även mig till affärn så vi fick handla lite..dom åkte hem efter 23 nånstans.. barnen somnade strax innan så jag o gubben gick o la oss direkt.. var jättetrött så ja somna på några röda-- gubben var oxå trött så tror han oxå somna direkt hehe _:P

Lördag: (idag) : Morgonen började lungt.. sov väl till 9 ung.. då gick jag upp o bakade bröd ( fått enn recept av nenne , en blogg ja brukar läsa) Brödet är superenkelt att göra och de var faktiskt gott, de ska ja absolut göra fer ggr!!! ska bjuda på de busenkla receptet men de får bli senare el imorn =)
När brödet var klart s gick ja o fixa mig.. rickie tog en promenad med barnen o en granne på 8:an ..
Jag skulle åka ner till stan en stund o leta efter vantar till barnen.. för i fredags så var vantarna borta på dagis.. suck.. men men hoppas dom kmr fram igen iaf! Jag hitatde iaf två par :) gröna everest :)
När jag köpt dom så begav ja mig hem igen.. skönt att d inte var så kallt ute idag tycker jag så ja tog en promenad :)
Annars har de inte hänt så mkt mer.. vi har myst.. barnen har vart lite slöa o så har vi ätit lite mat som blev över från igår.. ikväll ska jag o Rickie äta tacos o lite godis.. får se om barnen är med el om dom vill sova...

hppas ni har en bra lördagskväll !!

Puss & Kram


100121 - Torsd.

Nu var denna skolveckan sluuut.. skönt :)
Idag har de inet hänt så mkt.. har varit i skolan.. när jag kom hem hämtade jag barnen , noel var tjurig o arg hela vägen hem.. som han har vart varje dag denna veckan.. suck d är så himla tråkigt när han blir så ( han blir jämt så när han e trött) o självklart ska liam o noel börja retas o tjaffsas emmelan oxå...och efetr en skoldag när man redan är trött i huvet är inte d första man vill se tjuriga barn hihi =) men dom är sååå söta när dom är osams hih

Efter ett tag kom svärmor upp hit..vi klippte grabbarna el sväror fick den stora äran.. gick kanoners ..sen så åkte vi o handla lite småplock o sen lagade vi mat tillsammasn.. blev jättegott.. spagettoi o köttfärsås =)

efetr att svärmor åkt o vi diskat o fixat så slöa vi ett tag...

O sen fick ja faktiskt med mig sambon att träna med mig :D man blir lite mer pepp då!! så Rickei tyckte vi skulel köra fler ggr i veckan så d hoppas jag :)

ajja annars händer inte så mkt.. tycker dagarna kan gå lite fortare nu..

helgen blir nog lugn.. har inget planerat.. rickie tjatar om badhuset hela tiden men ja får verkligen panik av bara tanken o har alltid fått d av badhus..usch! Vet inte riktigt vad det är .. någon fobi .. dog säkert på ett badhus i förra livet ( sägs ju att man har fobi el liknande för d) hihih

nej nu ska ja chilla lite vid tvn..

byye

Hejsan hoppsan!!

Dagen har vart lugn..barnen har gått på dagis o jag har vart ledig me lite tid för pluggning...
Först gick jag ner på stan en sväng..kollade lite efter en kruk
a till köket eller fat m ljus.. hittade inget direkt..
Fick ju sålt en bok igår så jag köpte mig ett par skor för dom pengarna =) VÄLBEHÖVLIGT!!! skönt att äntligen ha ett par vinterskor så ja slipper frysa fötterna av mig :D 

Har inet hänt så mkt annat idag.. städat lite , tränat lite o bara chillat..

Har fått sålt på alla böcker nu iaf så de är skönt money money :D  1550 kr blev det men har ju lagt ut mkt mer på böckerna.. men men skönt o få lite extra cash nu ..ska ju inte ha lika många böcker denna terminen :)

Funderar på att sälja av me lite barnkläder oxå.. har så himla mkt som bara står i förrådet o tar en massa plats..har ju redan gett bort en massa kläder till vänner o släkt o ändå finns d massa kvar :S  skulle behöva få lite ordning på förrådet.. de ser bara stökigt ut näör d är fullt!

Idag lysckades ja iaf me maten , de blev SÅÅ gott.. åt så mkt så ja trodde ja skulle spy ..ne usch ja får sluta laga sån övergod mat så ja kan börja äta mindre portioner.. kanske ska laga äckelpäckelmat i en hel vecka så ja vänjer in mig vid att äta lite i taget:) men d är svårt att gå från 2-3 mål till 6 st..när ska man få tid o äta s måga ggr på ett dyyygn????

Lussan ville iaf läsa mer om mat osv så här kmr dagens mat recept :)

blev ju köttgryta o ris.. tänkte slänga in en bild..ja gör alltid lite olika nr ja gör grytor o så men idag använde jag mig av skinkkotletter , strimla dom..sen brynde jag ett tag tills dom är "genomstekta" då häller ja på lite grädde.. vatten ..chilikrydda, salt & köttbuljong. kokar upp..tar i lite  champinjoner, häller i lite mer grädde...har i sweet thai sås.. inte för mkt ( då jag har en variant som är stark)  o sen hade jag i lite potatismjöl..rör om och kokar upp..låt koka på svag värme ett tag...

Men som sagt ja gör olika o har i olika saker /mängd varje gång så har inte alls hur många dl osv mans ka ha..
Jag kan ju inte heller göra så stark efetrsom barnens magar inte mår så bra av det men ja brukar ha på mera thai sås efetråt och ha chipole BBQ på riset då blir de lite fart i maten :) o till det sallad & vatten MUUUMS!



Slänger in en bild på skorna oxå , på barnen o sen på en vägg i sovrummet , spännande el hur haha

 
inte så bra bild kanske.. men men ..



Noel äter:)


Liam äter :)

 
Väggen med mina kära ♥

Ne nu ska ja kolla runt lite o sen blir de andra avenyn :D wiiie ♥


Tisdag , träning & tips =)

Fick ju inte så många som kommenterade , fick några och alla dom visste jag redan läste , Men kul att iaf ni orka anstränga er de lilla som behövs för en kommentar , de uppskattas:)

Fick liute förslag om att jag ska skriva mer om träning/mat/barnen & skolan..

Idag tänkte jag ägna några rader åt att skriva om träning ja gör nu...

Kör inte så avancerat utan försöker ta de i ett lungt tempo så huden ska dra ihop sig samtidigt ( går man ner för hastigt får man ofta massa "lösskinn" nu har man väl det iofs lite efter grav oxå som ja hoppas ska dra ihop sig o bli fastare under året :) OM ja nu fortsätter.. har ju hållt igång längre nu än när ja brukar ge upp så vi hoppas!!

Jag tränar väldigt oregelbundet och har inte hittat någon rutin riktigt än men ska försöka lägga upp ett schema snart är tänkt..

De saker jag har till hjälp är först o främst musik , va skulle man göra utan den??? Brukar dansa loss här hemma . det är en härlig träning som ger förbränning..

Crosstrainern: blir ja helt slut av ahha ( min kondis = 0) men den ska väl oxå bättras upp..försöker iaf köra 3 * 15 som det är rekomenderat...

Hopprep.. Hoppar flera ggr under dagen när jag känner för det..brukar bli 2-5 ggr( dock inte så många hopp för var gång)

Situps :brukar jag göra 50 - 100 st innan ja lägger mig.. blir ibland på morgonen oxå eller när ja är ledig kan d bli unde dagen oxå..

Kissande hunden : Brukar jag oxå göra nåra st innan läggdax

Blå Magrej: har jag oxå men den har ja inte börjat använda än(denna period)..

Pilatesboll : inte heller använd än (denna period) ..men använde den förr o finns många bra övningar man kan köra..

Dvd: Har även två dvd:Er platt mage , stark rygg & effektiv förbränning...inte heller använt dom denna period

Ja d är väl de saker jag har..och som sagt ja tränar lite olika för var dag och helgerna brukar ja hoppa då vi oftast inte är hemma..

Detta skulle absolut kunna leda till en bra viktminskning med det saker jag har.. MEN..

Ja kan inte sluta äta mkt :O o ja äter ännu mer när jag tränar ( blir jättehungrig ofta) klart man blir de när man förbränner o jobbar.. men mans ka ju äta små portioner o just DIT har inte jag kommit än..därför har ja bara minskat 0,5 kg på 2-3 vecor :( MEN bara ja lär mig att äta rätt mängd så ska nog detta gå vägen , I hope :)

Ett tips på en frukost som ja äter typ varje morgon ( vet inte om den är så nyttig) men man blir mätt o belåten o den är GOD :)

Det är en knäcke ( lite nyttigare variant) mkt fibrer =)

så tar jag philadelphiaost på, 1 salladsblad, en halv banan och ibland några körsbärstomater..

Jättegott :D nu för tiden använder jag bara philadelphiaost ist för smör ( har ja förstått rätt på förpackningarna är det nyttigare) någon som vet?

Ett annat tips jag har är att äta mer sallad än mat tar mat , man blir mätt o de är gott, drick mkt vatten under dagen! och krydda maten STARK ( ökar ämnesomsättningen) Rör på dig i vardagen ( tänk på att promenader, dammsugning , svoppning kostar kalorier viket är bra =)

Duscha kallt! det sänker kroppstemeraturen och sen kostar det kalorier att värme upp den igen , tänk att en sån enkel sak kan vara bra =)

ÄT många men SMÅ mål av dagen ( gärna 6 ggr om dagen)

Drick kaffe ( koffeinet ökar ämnesomsättningen )

Få mkt sömn: Man ska lägga sig skapligt så man är utvilad på morgonen o får skönhetssömn :) ( detta är ja väldigt dålig på)

Ja där fick ni lite vardagstips som är så ENKLA!!

Nu blev ja faktiskt väldigt sugen på att träna så d får bli lite kvällsträning , rengöring av ansikte ( för det är ju oxå bra att värna om , använd rengöringskräm/scrub + rengöringsvatten och sen smörj dig med dagkräm/nattkräm) efetr det blir det en kall dusch o sne sängen ..

Puss & Kram


Vilka läser min blogg??

Har inte haft lust/tid o skroiva här o har inte nu heller igentligen ..

Men som rubriken lyder vill ja veta vilka ni är!!!!??

Skriv gärna en rad , länka till er blogg..eller var anonyma! men skriv gärna ålder, vilket län ni bor i?om vi träffats?sett mig? eller känner mig? elelr bara läser utan att veta vem jag är..

Ge även tips på vad ni vill läsa mer av i bloggen..

Som sgat man blir mer pepp av att eta vilka slags människor som läser o vet vad ni vill läsa om!

SÅ kära läsare dett tror ja nog ni alla klarar av !! :D


FRedag..

INte s mkt att säga..

städat på fm o myst/lekt me killarna.. städat deas rum oxå men ser likadant ut igen :/

vi är lite smått rastlösa.. blää vad tråkigt det är o inte ha bil :(

Var ju tänkt att brorsan skulle komma hit o sova efetrsom han skulle på fest men d blev inställt.. hade ju tänkt råna hans bil o åka o storhadla då ox.. men men...

Imorgon kmr ev cilla o robb hit så d vore trevligt....

Händer ju inte överdrivet mkt när man inte kan åka iväg o hitta på saker...

nej nu ska ja fortsätta lyssna på musik o sen ska vi gå till affärn...

I gotta feeling , black eyed peas!! :)


Svårsövda...

...barn och en trött mamma , hih--

Tog en väldans tid o lägga dom idag, de skulle pratas , tittas , pratas & busas...ja jag säger det dom får helt enkelt inte sova middag längre... går bra ibland.-. men oftast inte.. dom vill inte sova på kvällarna då.. utan vill lägga sig runt 22 om inte senare... men de dagar dom är jättetrötta frå som självklart sova en halvtimme eller så..för sover dom inte blir dom trötta redan kl 17 ist-- gaah .. så ja svårt dilemma ja har då :D

Sitetr o väntar på att sambon bambon ska komma hem vilket han borde göra snart...

blir väl att slappa vid tvn en stund innan vi går o lägger oss... rickie ska ju jobba imorn men jag & barnen är lediga =) o har helg ända fram till tisdag.. lite smålyxigt sådär :)

Är iaf mkt kul att vara tillbaka i skolan.. dagarna går ju lite fortare då oxå =)  alltså snart str jag där och det är juni o man är klar, o tänk om man skulle f ett jobb sen oxå.. så jäkla skönt det skulle vara!! Imorgon är tanken att ja ska ringa några ställen o höra om dom är intresserade av o träffas för en möjlig praktikant.. lkanske är någon som nappar o vill träffas iaf..tänkte väl gå o besöka igentligen men d är lättare när inet barnen är hemma..så får väl gå opå onsdag.. hoppas man får tag på någe,...men dom i klassen som redan varit ute o frågat har fått nej typ bara.. var visst 2-3 st som hade fixat nu iaf...

ne slänger in några bilder nu så får ja skriva mer en anann dag

puss puss ♥♥♥

 En trött mamma =)

 Busiga barn!

En nöjd mig!

Idag är jag glad fick nämligen hem mina "julklappar" som jag beställt utav en del av julklappspengarna..

Kläder SÅklart :D

Allt passade & jag var nöjd med allt faktiskt :) slänger in lite bilder...

     
 Jeansleggings    -------------- Cardigans    ´---------------  Linne

   
Två leggings     ----------------   Tunika    ----------           Bh

haha cilla erkänn snygg bh?? :D den är ju inte rosa heller som min andra leopard ihi

ne kanske skriver ett inlägg senare nu ska barnen sova =)

pusss


Ons , 13 jan 10

idag har jag vart ledig.. har inte gjort så mkt.. plockat.. tvättat ...diskat..har tränat lite oxå..

just nu ligger barnen här i sängen brevid mig och halvsover.. o så tittar dom på barnprogram.. dom ska få gå lägga sig snart men har dom gärna uppe en halvtimme till iaf.. men men vi får väl se om dom orkar...

När dom kommit i säng ska jag träna , duscha & sen lägga mig i sängen , slöa o sen sova tidigt..

har missat lite sömn de senaste dagarna.. haft svårt att somna o sen upp tidigt.. så ja vi får väl se om ja kmr i säng tidigt idag...

Sambon är iväg och jobbar.. får väl se när han  dyker upp...kunde bli sent idag...

Har även ett paket o hämta på posten ja fick idag men har inte haft tid att hmta det o nu känner ja inte för o klä barnen-.. får väl se om sambon är hemma innan 22 ..

Imorgon blir det skolan igen..fasen kom precis på att ja inte gjort uppgifterna.. ja blev inet bara o slöa ikäll alltså..

ne nu ska ja förberad sängarna , göra välling, borsta tänder o klippa barnens naglar..

puss hej

Bort me den fula designen...

ja nu äntligen har ja tage bort juldesignen :) Tog tillbaka min gamla lila men funderar på att göra mig en ny . rosa kasnke :D hihih...eller röd/svart..jaja vi får se om ajg får tid/ork oxå..

kvällen har vart lugn.. barnen somnade runt 17,30 ( dom var helt slut stackarna) så lär bli en tidig morgon imrogon.. phjuu.. men ska sova snart så d är ok.. om ja soman vill säga!!

annars så har ju banrne tagit andra vaccinsprutan idag.. ahha.. själva sprutan gick ju bra .. men så fort liam o noel såg våran bvctant så börja noel illtjuta, haha o så skrek han aj aj aj.. vi hann inte ens komma in i salen...aha stackarn fick men från förra ggn :) lite roligt då dom inte sa ett knyst förra ggn :O men men så fort dom fått sprutan o märkte att d inte var någe farligt så blev dom tysta :) mina knasungar <3

nej nu känner ja att ja är mer sovande än vaken så ja borde nog passa på o slagga...

men typ innan GE MIG SOMMAR FFS!!??????????? eller ÅTMINSTONDE en skön VÅR?? hatar o frysa ihjäääääl...!

puss hej

Ett dåligt Skäämt!

Första dagen i skolan gick bra.. lite segt att hoppa igång bara direkt sådär me första kursen o uppgifter direkt .. haha man är ju seg efter ledigheten :D men men..minns inte heller vilka kurser jag valt :O men tror ja valde alla utan en kurs :S men man får väl gå till studivägledaren o höra efetr.. dum som man är o inte skriver upp :S iaf de 2 eller om de vae 3 första veckorna går ja 6 h/veckan.. vadå slappt? :D

Idag har vi även vart med om en liten rolig händelse samtidigt som den var lite tråkig..
vi hitta  en bil som vi kudne tänka oss som "sålänge" bil som var jättebillig o besiktigad o allt.. så vi ringde o ringde o ena stunden var d upptaget o andra var den avstängt..sen på kvällen när vi väl fick tag på henne så sa hon att det hela bara var ett skämt från hennes släkt som satt ut hennes bil på henens födelsedag och bilen var alltså inte ens tillsalu .. haha hon hade fått jättejättemånga samtal idag & de kan man ju förstå =) stackars henne som fick stå ut med alla samtal o stackars alla sugna bilköpare som blev lurade...men men i stora drag var det ju en lite rolig händelse att komma på..

Imorgon är jag ledig igen.. blir väl att städa o så.. måste även hämta en lapp från dagis o fylla i deras nya tider..

Nu ska ja slappa lite o sen lägga mig tidigt.. barnen somnade ju innan kl 18 idag så lär bli en tidig morgon..

puss puss


Tillbaka till vardagen..

Snart blir det bingen för mig.. lite ovant att lägga sig tidigt..men men imrogon börjar ju vardagen igen..då behöver man lite skönhetssömn :)

Får väl se om det blir heldag imrogon.. ska iaf börja en ny kurs ( marknadsföring B) ingen favoritkurs men men..ska även få vårat nya schema.. förra terminens schema trivdes ja riktigt bra med.. även fast de är mkt hemplugg så funkar d ju bra..den här terminen blir de ju 2 mdrs praktik oxå så schemat blir ju lite mer fullspäckat men då har vi ju inga prov att plugga till iaf :)

Har tänkt utöka barnens dagistider oxå.. så ja får lite mer tid för pluggningen hemma.. förra terminen hade ja ju ingen sån tid.. hade ju bara barnen när ja gick i skolan sen hämta dom direkt..men vi får ju ha dom mellan 8-17 varje dag om vi vill men riktigt så mkt vill ja inte ha dom där heller iaf inte om man ändå går hemma sen när praktiken börjar måste ja ju det .. skulel ju kännas som man aldrig såg dom då :) nej så vill aj inte ah det.. men som sagt blev lite stressigt förra terminen att plugga när dom var hemma.. fick ju sitta på kvällarna när man var trött o d är ju inte för kul...

Jag har satt en tid att de dagar ja har skolan ska ja lägga mig i sängen senast kl 22.. får se hur d går ikväll.. ja brukar ju inte lägga mig förens runt 23-00 så ja är ju inte så trött precis o har ju inte så lätt för o somna heller.. men men d ska gå :D

NU blir det lite rengöring av ansikte , krämer , tandborstning & två glas vatten sen sängen.

Pusss


Måndag...

hejsan hoppsan.. ja ni.. bilskrället kom inte långt även denna gången.. den kom inte ens en mil..så nu står skiten på landet igen..vi har nog lagt ner projektet med att frsöka få igång den oxå,. då min farbror kolla på den o sa att automatlådan snart går sönder..så ja ingen mening att lägga pengar på den.. Idag har vi tage de lungt på fm..sen gick vi ner till hagby.. köpte busskort till gubben som han kan ha till jobbet och sen tog vi bussen ner till stan.. o så gick vi till af.. skrev lite papper o sen gick vi upp till stan igen.. tog bussen till hageby.. handla lite mat.. o sen så gick vi hem därifrån.. var lite kallt om låren o ansiktet at gå hem men d gick bra =) orka inte stå o vänta på bussen.. hade ju blivit lika kallt det =) Så nu har vi precis kommit hem.. blir ev att åka en sväng till hageby igen glömde köpa lite.. annars blir kvällen bara lugn..ska se fam annorlunda sen som börjar idag igen :) Blev lite besviken när ja hela tiden trott att AA ska börja imorn.. men icke börjar inte förens den 20:onde.. segt! Tycker att csn kan få fingrarna ur **** o sätta in mina pengar oxå =) börjar bli lite tomt i plånkan o så men d kär väl komma in denna veckan iaf..ajaj vi har ju iaf saker så vi klarar oss men just känslan över att d börjar ta slut ger mig panik :P Imorgon börjar iaf skolan igen :) wiiie. ska bli kul.. liam o noel tycker inet att de ska bli kul att komma tillbaka till dagis säger dom men ja tror nog att dom skojjar lite =) dom brukar alltid säga att dom inte vill men sen har dom jättekul där ändå hihi knasungar <3 nu vet aj inte vad ja ska sriva om mer så d får nog räcka för idag.. nu längtar ja bara till att de ska bli sista helgen i jan.. mammi ska ha barnen då hela helgen.. ska faktskt bli lite skönt o vara barnlediga även att ja kmr sakna ihjäl mig efetr liam & noel och de kommer vara lite jobbigt o tyst o så men man behöver lite avkoppling ibland oxå..man blir ju en bättre föräldrer av att få varva ner lite o samla nya krafter =).. dom krm nog dock inte sakna oss..haha Först hade vi tänkt åka på kryssning men blir ist att ev gå på bio på fredan eller kanske utgång, lörd ska vi till min kusin som fyller år o söndag åker vi tillbaka till guldklimparna <3 Ne nu ska ja göra annat... pusss

Here again..

Idag tyckte barnen för en gångs skull de var kul att avra ute o åka snowracer, kul :) tror dom mest ogillar själva kylan och inte själva snön alltså..
Som tur är så är inte backen dom åker i så stor så även jag med min sämsta kondition orkar springa upp o ner hah :D

Vi var inte ute så jättelänge , barnen var lite trötta men när vi kom in fikade vi o sen var dom övertrötta så dom hade svårt att slappna av..

men nu sover dom en stund iaf.. blev lite sent men dom var så griniga så dem behövde det...

Sen när rickie är klar med bilen ska ja o mamma åka in till sörping o handla lite till maten ..ska få jättegod mat idag , fläskfilé & potatisgratäng :)

Ikväll ska vi även åka hemmåt.. får väl se om vi får hem bilen el inte.. får ju inte köra med den förutom till besiktningen men man får väl chansa att farbror blå inte står ute på den biten vi ska åka.. ska ju försöka få besiktningstid i början av veckan så känns onldigt att nån ska behlva hämta R den dagen för att då åka in me bilen..

vet inet ad som händer mer idag.. ska träna lite när jag kommer hem iaf.. en stund på trainern o lite hopprep får det blir.. ska även ta in min pilatesboll som för övrigt ligger ute.. tina upp den haha =) ska väl försöka skriva ut ett program man kan träna på den oxå.. även maggrejjen ska fram.. ligger i förrådet nånstans.. hm .. men man kan ju hoppas den inte ligger för krångligt till !!  Sen får vi se hur de går.. inte tröttnat på träningen än iaf.. men sen har d ju inte gått 2 veckor än heller som ja brukar ge upp vid.. än har inte vågen gett utslag oxå men d kan nog bero på att jag ätit ovanligt mkt godis denna veckan.. förstår inte vf ja bli så godissugen när ja tränar :S för annars har ja inte alls lika stort sug :/ men men bara lära sig o stå emot..har ju en annan gottegris där hemma som ja kan be äta upp allt.. har gört utan problem :) då har ja ju inge godis att gå o småäta hih

nej färdigbabblat om dett ointressanta =)

bye

BTW

BTW jag vill ha en nyyyyyyyyyyy bil, eller tja bättre begagnad :) ingen som typ kan skänka mig 100.000? ;) haha


Vi har inte kommit ut än.. morsan kom ju på att hon skulle med ut o hon har fastnat på FB me alla tråkiga spel.. elelr vad vet ja jag har ju inte ens testat dom :) men anatr att de inet är kul ihih..

Men ska väl sätta fart på na nu för barnen vill ut :) men om fem min vill dom in igen.. antagligen..

Tack o hej leverpastej

Jiihoo

Börjar se ett hopp om bilen...igår var den så gott som klar :) Fick ju hjälp av kusinens kille att kolla på den så troligtvis är de bara luft nu :) dom hade gjort fel o låtit någe lock vara på när dom hade hällt på glykol så nu när vi vet hur man ska göra så ska den nog vara körklar.. :)

fan kom just på att bilen inte alls är körklar, dden måste ju besiktigas först :S faan..lär ju inte gå igenom besiktningen heller *suck* men man får ju iaf 30 dgr på sig o fixa den då :)

Men men man har ju vart lite smått handikappad utan bil så ja hoppas verkligen att de ara är detta felet nu o attd en går igenom besiktningen ..

Nu ska ja snart gå ut med barnen, är ju inte så kallt ute idag.. bara -7 :D lite skillnad mot typ -20 hihi...
se om dom vill åka lite snowracer..:)

ha en bra söndag!!

FRE 08 jan 10

Känns skönt att det är fredag... ja för de betyder ju  FREDAGSMYS :)
Blir god mat , tvn o lite gott till kvällen.. om ja inte minns fel börjar väl let´s dance idag? de måste ju ja se då iaf :)
Blir att kolla tablån sen :D
Får väl se hur dags sambon dyker upp idag om  han får vara med på fredagsmys :) men nu när han åker buss blir det ju inte senare är 22 iaf..

Tagit fram kyckling till ikväll.. men vet inte ad ja ska göra än.. någon gryta tror jag.. eller helsteka i ugnen? Har ni några goda recept o dela med er av?? :)

Annars blir nog dagen lugn.. se om vi ska ge oss ut ett tag.. måste se hur kallt de är först.. är de för kallt är d ju bara synd om barnen o behöva vara ute o spec mina som inte ens gillar lite kyla haha :) Men man har sett många föräldrar som säger att dom hellre stannar inne med sina barn när d är såhär kallt o ja håller med dom! D värsta är bara att vi inte har en sån där mätare så vi vet hur kallt d är.. o låta mig gå ut o känna är ingen idé då ja fryser nästan jämt hiih :) Men snön faller ner lite lätt idag iaf så d är fint.. =)

Föresten brödet ja baka igår vart totalt misslyckat.. nej ja ska helt enkelt sluta med o baka..jag är smääämst på det.. dom blev platta , hårda o inte alls goda.. nästa gång ska ja nog be om farmors recept ist :) OCH mina kära vänner så ska ja skaffa en degmaskin innan nästa gång oxå.. för fy hunna så jobbigt d var o knåda allt för hand.. de skulle ju räcka till 10 brön oxå så d var ju inte lite deg...

nej nu ska ja ta o hänga en tvätt o slänga in en ny i maskinen ..

ha en bra fredag (:

Jäsa hit o jäsa dit...

Håller på att baka bröd--- an ack så segt d är när d ska hålla på o jäsa o skit.. men nu är d iaf sista jäsningen o om typ en kvart är d klart :) sen in oi ugn , svalna o sen avnjuta en god macka :)
Eller ja , de återstår väl o se om d blir gott... ja är ingen mästarinna på matlagning o bakning ihih

Har hålts o städat lite idag oxå men d har blivit många pauser efetrsom d är så tråkigt så har en hel del kvar...suck..

Igår var vi på middag hos mormor & morfar, jättegod mat och efterrätt =) även barnen gillade det :P ananrs hände inte så mkt mer den dagen var ju där ett par timmar o när vi kom hem så var både barnen o vi trötta så vi la oss bara kort därefetr...

nae nu ska ja städa klart hallen innan bröden ska in...

Puss o kram

5 jan 10

Kanske är dags för en lite längre uppdatering , har mest blivit korta inlägg på sista tiden o har ju inte skrivigt någe direkt inlägg sedan den 30:onde...

Så ja vi börjar väl o berätta lite kort om nyåret: var ju först hemma hos mor o far o sedan gick vi ner till min farbror där det bjöds på god mat o dryck...vi var ett par stycken där o det var mkt trevligt, tråkigt bara att de flesta av mina kusiner var på ett annat ställe ..men d var fart på det ändå :)
Blev lite fyrverkerier oxå me ja satt inne o kikade i fönstret tillsammans med Liam , noel låg o sov :)
Vet inte riktigt hur dags vi gick hem men runt 2-3 tiden kan ja tänka mig..barnen som hade somnat hos min farbror sov dom tur var direkt när vi kom hem igen.. så ja o brodern min satt uppe lite till o spela..
Var skapligt trött sen på morgonen , men man får skylla sig själv när man läger sig sent!

Efter nyåret stannade vi på landet hela helgen , har mest tagit de lungt, fixat med bilen , åkt snowracer o bara haft det lungt helt enkelt :)

På söndagen bestämde vi att Fia+ fam & syster skulle komma upp till oss.. så fick be modern köra hem oss tidigare än planerat.. när vi väl skulle åka så startar inte bilen , nehep batteriet var dött.. visste att fia o dom antagligen hade åkt så slängde iväg ett sms men som tur var löste vi problemet snabbt så vi kom samtidgt som fia & dom gjorde ..

Vi hade det riktgit mys , lagade tacos tsm som för den delen var jättegott :) länge sen man åt d o då uppskatats de mer! sen kollade vi på tvn & barnen lekte , faktiskt så slogs dom nästan inget denna gången :) hahah.. vart väl lite småosams nån gång..o lilla cassie hade blivit så stor o fått massa hår sen ja såg henne sist :)
Fia fastnade även för våran leksak :) ahha .. va är det man säger ett skratt förläönger livet :D
När dom hade åkt la vi barnen , städade av hr hemma ( ja ni vet ju hur de blir efetr 4 vildar till barn o matgäster (disk)ihih sen efetr det så tog vi de baa lungt framför tvn..

Igår så hände det inte så mkt.. hanna kom över en snabbis sen så körde hon Rickie för att byta in kylaren som han fick fel första ggn.. men dom hade ingen ny så han fick pengarna tillbaka.. blev väl mest lungt retsen av dagen med mkt mys o bus med barnen...

Idag så har vi slappat på fm .. varit ute och så har vi varit o fixat ny kylare , handlat mat och nu sover barnen , sambon är iväg o sätter dit kylaren o ja jag sitter här .. bloggar , ska fixa mig thé äta ett knäcke , vika tvätt , träna , bada o sen slappa vid tvn.. ja så ni förstår ju jag har verkligen inte tid med detta!! men kände mig illa tvungen då ja lovat ett inägg snarast!

Nu ska ja bara läsa mina dagliga bloggar en gång till för denna dagen o sen fixa me de ovanstående sakerna..

På återseende...


2010

Ja ja vet aj är sämst på att blogga .. men d kmr när ja har mer tid :)

har företsen lagt ut assa bilder på bilddagboken.. lite blandat.. mest från "förr" Kolla gärna men kommentera helst ;) zofia87 , har ni ej bdb be om gästlösen så får ni det säkert :)

Sista veckan på lovet nu btw.. så ja ska föröska uppdatera er imorn om va som hänt d senaste dagarna o så :)

puss

RSS 2.0