Seeeeg!

blöööh va ja e trött!
vaknade för ung en timme sen o nu sitter pappan o barnen och äter frukost. Jag ska alldeles strax joina dom skulle bara kolla upp en sak på datan o då passar de ju bra o passa på o blogga oxå =)

Idag blir det en tripp tll link. =) Ska gå ett varv på Ikea :D och biltema. inte lika spännande men behöver saker to tha car! Se om vi hittar några stolar till barnen dom gillar ju inte o sitta i sina längre utan sitter hellre på våra o de blir ju lite högt för dom så juniorstolar behövs.. bara att ja blir lite snål kollade på nätet o de billifgaste kosta 400 spänn..för en stol.. hm men men det behövs ju!

Efter det ska vi ev ner till björka dom skulle ha lite kalas för cassie idag oxå och efetrsomn vi inte kunde åka i tors så blir ju det bra :P Om vi åker ner så prata vi om att vi skulel sova där oxå o det är ju trevligt o barnen kan busa hur mkt som helst ( och bråka hiih)

ne nu ska ja göra dom andra sällskap =)

bye

God morgon!

otroligt seg idag! vaknade runt 5 tiden o hade jättesvårt at somna om , bara vred o vred o kunde helt enkelt inte slappna av..o när ja precis somnat till runt 7 så kommer liam in , jättepigg o glad ..var bara ge sig upp =) eller vi låg kvar o titta på bompa ett tag men idag ville han ut o leka ganska fort...o när vi gick upp kom även noel ut.
Pappan ligger fortf o sover o har de gott =) Gick nyss in för o höra om han ville komma upp men han ville sova ett litet tag till...

Idag har Rickie lite ärenden han ska fixa bla går till banken och af..han skulle ta med sig barnen då oxå så att ja skulle kunna plugga i lugn o ro men jag är mer sugen på att följa med, känner att ja behöver frisk luft o det blir ju en bra bit att gå ..men får se behöver ju verkligen plugga till provet oxå! Känns som ja hänger med sämre nu än i början =/ men det är inte direkt så att ja känner mig skoltrött som ja trodde ja skulle bli..utan det är mest att ja inte engagerar mig lika mkt.. men som sagt d ska de bli ändring på i helgen!

Annars är det en lite halvtråkig dag.. känner mig lite depp .. men men vädret ser inte lovande ut heller...

Nu börjar barnen tjata om frukost så lika bra o sätta fart =)

bye

gokväll...

har inte hänt så mkt sen sist...

haft besök av brorsan, micke o lille rickan..vi drack kaffe o prata mest. Brorsan visade oxå något spel på internet .. hmm. hehe.

efetr det blev d lite matlagning o efetr det kom gubben hem =) <3

Strax efter kom mammi hit hon och berit ska ju låna våran bil när de ska på utställnign imorgon..

nu på kvällen har vi ätit pizza o myst till det :P

Sitter just nu och kollar på rosa bandet galan, hua många tårar blir det!!

nu ska jag fortsätta o titta på det skriver mer imorgon!

puss & kram

Stor grej ..

För mig men inte för er =) Liam bajsa iaf på pottan för första ggn idag , :D inte så mkt men lite iaf o de är alltid en början! och igår kissa både han o noel självmant så jag hoppas verkligen att det år pågång nu!! Har inte direkt pottränat så mkt så det är verkligen dax nu ! dom borde ju igentligen vara blöjfria på dagarna nu? men vilket fall som helst har dom inte vart intresserade innan men nu när de börjar komma så ska jag försöka ha dom utan blöja så mkt som möjligt...

hm sa ju att de inte var någe kul för er =)

Iaf så har dagen vart hyffsad , bara att barnen har vart osams heeeeeeeeela tiden, dom  har bråkat om minsta lilla o inte kunnat leka alls idag.. igår lekte dom jättebra o var snälla mot varandra o idag raka motsatsen..
Just nu verkar det iaf som dom är sams på sitt rum =)

Ska fröska få dom i säng o sen ska ja bada , verkligen behövligt ser ut som ett drägg!! :D

Är iaf ledig idag o imron =) Skulle vilja åka till fia o bamse idag efetrsom lilla lilla cassandra blir stor idag hela 1 år <3 Jättemktmassa grattis till dig lillsessan!! Av oss fick hon en prinsessbil , för det är just det en prinsessa ska ha =) såg en massa prinsesssaker i leksaksaffären som aj ville köpa till henne :) tyvärr kan vi ju inte åka då vi inte har någon bil idag. =/

Annars vet ja inte vad som händer idag.. inga spec planer.. förhoppningsvis är rickie ledig imorn men dom har ju jobbat in så de antar jag att han är=)

Helgens planer finns det inte några än.. men jag ska iaf plugga ett  MÅSTE men hade vart kul att hitta på något oxå.. sugen på busfabriken tror liam o noel skulle upskatta det iaf =)


Hm nu ska ja som sgat försöka lägga vilddjuren

ha det braa!



hej & hå..

Dagen har varit relativt lugn , vi gick upp runt 7,30 o på barnen har det vart fullt ös sen dess som vanligt =)  Men ddet är ganska skönt att dom leker mkt med varann så man får lite tid för o fixa andra sysslor, har fixat lite me disk o plockat av lite, satt även upp en hängare i barnens rum som var väldigt intressant tyckte mina barn o dom ville så gärna hjälpa till o skruva..usch har verkligen inget tålamod för o hålla på o skruva o så o skruven jävlades med mig men efetr en stund satt den iaf =) Då vade vi ut lite saker som barnen hängde upp o så hämta vi även en handduk dom fick hänga där..dom har ju fått ett kök i förtidig julklapp så då är dee klart att man behöver en kökshandduk i rummet :)

Efter
det så plockade vi upp lite saker o rensade ut lite som dom växt ifrån och självklart så var de just dom sakerna som var jätteintressanta o roliga idag , saker dom inte bryr sig om annars . Men fick förklara att man hade dom sakerna när man var bebis och om de km r någon hit som är mindre tex wilma så kan ju hon få låna dom..o då gick dom o sa bebis om sakerna hela tiden så tror dom acceptera att ja tog det =) Skulle behöva rensa ut mer igentligen då dom har saker kvar från dom var ett år...men d får bli en annan dag=)

Annars så händer det inte så mkt mer idag , ska plugga lite iaf , prov på måndag :S hua!
Blir även lite städ o så ska ja se om ja kan skrapa ihop en tvätt =)

Förslag på vad man kan äta för middag idag?? KOMMENTERA! :D Har verkligen slut på ideér känns det som.. känns som man äter samma mat vecka ut o vecka in..hm..så som sagt ge förslag helst mer än ett =)

Nu ska jag se färdigt på days o sen sätta fart med dagens göror :D

Hej då.


ett till inlägg?

ja jag bjuder på ett till inlägg idag...lite kortare denna gången :P

hua känner mig inte alls på top just nu.. halsen har börjat krångla oxå.. är jättetorr o så :S blääää blää bläääääääää har inte tid och ork att vara sjuk nu!!

Den 2:e har jag prov igen, i ett svårt ämne , som ja missa en lektion av  idag .. hua kanske blir att ja får vara hemma hela dennna veckan o då misar ja yttligare en sån lektion..o det går bara inte för gången efetr det har vi provet :O

SÅÅÅ nu den som bestämmer och är "gud" över mig GÖR MIG FRISK TONIGHT!  eller helst nu..

har iaf försökt att plugga lite idag men d har inte gått så bra ..hmm..

Iaf ..idag tog de en stund att söva barnen o när ja kände att yes nu somnar dom jooo då kmr sambon hem som självklart inte hade med sig sin nyckel imorse.. så han ringer på mob o barnen vaknar till o säger ..mamma jinger , jinger.. var bara ge sig upp o svara o öppna dörren...

men dom somna ju sen iaf =)

Nu är ja så trött o hängig att det blir sängen för min del ..hoppas på att kunna somna.. har ställt klockan i hopp om att klara av o gå upp imorn ..

ne hua orkar inte uppdatera mera...

skriver imorn , lovar nästan =)

tack för kommentarerna föresten , ni ser ja blev mer motiverad att använda t.o.m d sista krafterna till ett inlägg :D inget vidare intressant inlägg men whatever...

Order..

Ja just precis.. har fått en order om att uppdatera så lika bra att man gör det då =)

lite om helgen ...

Fre var det ju Edsfest, mkt trevligt! Kom inte lika mkt folk som var planerat men i slutändan var det nog 60-70 pers iaf..
Umgicks med sandra en del i början av festen o det var sjukt länge sen så d var trevligt, träffade även micke som var jättelänge sen , pratade en hel del , han är så himla rar den grabben!
Det var ju ett band som spelade så man kunde dansa o så.. dansade inte så mkt pardans .. blev en dans med svärmors nya =) hih men på slutet när det var lite mer partydans då dansa ja en massa :D wuuuuuuiii
På slutet var det när att bli slagsmål.. som vanligt.. hm fattar inte vf de ska bli så jämt? men ja karlar som drucke för mkt helt enkelt..
Festen slutade vid kl 02  och gubben min gick hem men jag var sugen på efterfest så ja ringde svärson andré o gick på efterfesten han var på..den var hos lena , micke var även där så d var trevligt.. simone & johan(?) spelade gura o vi andra sjöng med :) mkt trevligt...vid klockan 05 bestämde vi oss för att gå hem.. då var man lagom trött kan jag lova!

Lördagen var inte ett dugg rolig , har adrig mtt så dåligt i hela mitt liv! huvudvärk, illamående , frossa, ryckningar ( i hela kroppen vilket var jätteobehagligt , kunde inte styra min egen kropp :S) sov iaf bort hela dagen typ..
Barnen o rickie var iväg hos fia o bamse och även hos cilla o robban , jättetack älskling <3 var skönt att få vila ut ifred..
söndagen åkte vi till fia o bamse en stund.. blev inte så långvarigt då rickie tjöte om att åka hem.. han var väll stressad el nåt :S men iaf vi åkte o storhandla då så nu har vi iaf mat o blöjor o allt för hela månaden .. så nu är de bara sånna dära småsaker man måste köpa , det år såååå skönt!

inatt kom de där obehagliga tillbaka igen.. fick ryckningar i kroppen som ej gick att styra , kraftigt ont i magen o allt bara snurra :S imorse hade ja fortfarande ont i magen så stannade hemma från skolan, nu mår ja bättre igen men det kmr som i intervaller :S Läste precis en blogg om en som hade ung likadant o hon hade ringt sjukupplysningen o dom sa att de troligtvis var svininfluensan:S hoppas att de inte är någe sånt skit ja fått :S men  d ända är att ja inte har feber o de ska man ju ha då..

Imorgon måste jag iaf till skolan har ju 2 lektioner o de är lite väl mkt att missa men som sagt man kan ju inte gå om man är sjuk men d ska nog vara över nu iaf...

Dagen har iaf varit lugn..d stunder ja mått bra har jag fixat med disken och tvätten.. så nu har vi bara ytterst lite tvätt kvar som behöver bli lite mer för o fylla en maskin.. o de är sååå skönt hade ju berg av tvätt förra veckan :D
Har även kollat på hus o lägenheter neråt oxå medan barnen sov =) Är s sugen o flytta tillbaka ner igen ..i första hand har ja kollat på viken..för det betyder att vi kan flytta när som efetrsom d finns bussförbindelse mellan valdemarsvik o norrk så då kan ja ju komma till skolan iaf ;P
Hittade ett jättefint hus i gusum, ända som såg lite halvdant ut igentligen var badrummmet.. de skulle fixas om vi flytta dit iaf.. fanns inget badkar heller o de är ju ett måste! spec när man har barn =) o sen är d ju inte så dumt o få lägga sig i ett bad själv heller då o då :P ena barnrummet såg väll lite halvdant ut oxå...
Åh ja vill boooooo där , ingen som kan låna ut en sådär 600.000? eller skänka rättare sagt? :D
Nej hus blir det att flytta till när vi båda har jobb och haft det ett tag ..så man hinner spara lite :) man kan ju bara hoppas att ja får någe direkt efter "studenten" eller va man nu kallar det när man går ut vuxenutb?
Vilket fall som helst så hitta ja inga 3:or el 4:or i viken direkt av intresse..eler fanns väll nån 3:a men vill i frsta hand kolla på 4:or..men visst en 3:a skulle ju räcka om den e relativt stor..barnen delar ju sovrum ändå lixom fast vi har en 4:a nu...
ajja.. skulle vara nice o flyytta ner iaf.. bir lite närmare till det mesta mina föräldrar blir d ju ung lika när till som innan om vi bor i viken..o så kmr vi närmare svärmor, svärfar , våra vänner..har ju faktiskt fler vi umgås med där än här...

Just nu sitter L & N o kollar på bompa..eller just nu är de typ lilla sportspegeln :P perfekt tid o bogga alltså =) men ska gå o förbereda lite välling nu o fixa lite innan barnen ska i säng!

ha det så bra ska försöka uppdatera lite oftare!
Men som vanligt ju mer ni kommenterar ju mer motiverad blir man på o blogga!

Wiiii

Imorgon blir det Edsfest för hela slanten =) Snälla svärfar ska vara barnvakt =) ska bli kul o skönt att komma iväg lite.. denna veckan har varit rätt hektisk så blir lite avkoppling =) Förhoppningsvis så sover barnen innan vi går så då blir det ju inte s ansträngande o va barnvakt precis :P

Men imorgon ska vi först storhandla, åka till toysrus o se om de tidigare nämda sakerna finns kvar.. sen ska vi till svärfar o äta oxå.

Lördagen ska vi umgås med fia & bamse tror ja =) ja o bamse kom iaf överens om att de passa dom bäst då så jag antar att de blir så =) hoppas det iaf :D

på sönda ska vi åka hem igen till storstaden ( nästan iaf) stärre jämfört med lilla edsbruk iaf =)

btw har inte våra barn somnat än.. dom vart lite smågalna när sambon kom hem så dom har inte kommit till ro än.-men d kan man ju förstå när han vart borta hela veckan...

Nu ska jag kolla lyxfällan lite innan barnen ska sova...

btyyee


hm..

Lte smått uttråkad sådär...Tycker min sambooo kan komma hem , i miss him! Inte hört något än o hans mob är död så vet inte om dom kmr ikväll el inte...kan ju hoppas :)

Sitter o bläddrar i toysrus.. dom har födelsedagsfest o en massa bra priser på en massa =) skulle vilja åka dit men kom inte ner idag.. ska höra med gubben vad han säger om att åka i helgen...skulle vilja köpa ett sånt där leksakskök och ett garage till grabbarna...detta kmr typ bara gå på 500 spänn som annars skulel gått på 1000 spänn så d hade ju vatrt en riktigt bra affär =) perfekta saker till julklapp =) hm men som sagt...kanske inte ens finns några kvar.. men åka o titta kan man ju alltid göra =)

ajja annars händer inte så mkt.. har städat lite o så idag men har inte orkt göra klart redigt .. sparert till imron så gubben kan hjälpa till ;) ihihihi

ne nu ska ja kika vidare lite o titta i lite bloggar...

bye bye

Torsdag!

Mitt uppe i allt men tog mig en paus =)

Dagen började med att noel kom in till mig på morgonen , han var lite myssugen men fortf trött så han somna om efetr ett tag..
sen runt 7,30 så kom liam in o då gick vi upp...åt lite frukost ..efter det fick barnen bada och jag tog en dusch..
Diskade & fixa med tvätten medan barnen lekte ..
Nu har vi eller barnen ätit lunch , korv o mackisar..något dom gillar men icke jag! får väll fixa mig något annat att äta sen hehe :P Medan dom åt dammsuga jag i köket o fixa lite..
Nu ska jag alldeles starx lägga ex&kex o se om dom vill sova någon middag idag..
om dom somna blir det att fortsätta med den roliga städningen.. uhh har inte städat sen i fredags så ja kan ju lova er att de inte ser riktigt redigt ut här hemma.. hua! Ingen som vill komma o vara min städhjälp? =)

nu ska jag lägga barnen , skriver nog senare igen..

Föresten så kmr my sambooo hem ikväll <3 ja om det inte dyker upp något nytt vill säga...

bye byte

Onsdag!

tror ni det blev mkt plugg igår? naae !! Såklart så skulle barnen vägra sova.. liam var helt hysterisk o arg och inget dög , kom fram till sen att han hade ont i magen då d kom ut en massa gaser ihih =) Vilket fall som helst så ville inte det ge med sig =S tyckte väldigt synd om han då.. fanns inget o göra som hjälpte o han var jätteledsen..till slut efetr ca 2,5 h somnade han äntligen..och noel han låg snällt i sin säng men kunde inte somna så bra pga liam.. men men han slocknade iaf innan  nån gång där :P När han somnat fastna ja lite för andra avenyn som redan hade börjat.. när d var slut öppnade jag boken ..skumma igenom boken o så slockna jag =)
Men vilket fall som helst tyckte ja provet gick relativt bra.. svarade på allt utom en fråga .. men om jag svarat rätt återstå att se , G borde ja iaf få vilket ja e sjukt nöjd med på denna tråkiga kurs!

Nu är jag iaf ledig fram tills på måndag po det ska bli grymt skönt .. är sååååå trött så det behövs verkligen =)

Ska hämta barnen på dagis nu skriver mer sen =)

byee

Tisdag!

Har verkligen inte tid att sitta här =/ men könde mig illa tvungen o skriva ett inlägg =)

Måste plugga efetrsom de inte blev av igår :O el jo ja plugga företagsekonomi..men inte det vi har prov på :S vet inte hur ja tänker ibland.. alltså ar ja inte pluggat något hittills och prover är imorn SUCK ajja jag får ju faktiskt bara skylla mig själv! Anstränger man sig inte blir ju betyget därefetr oxå...

Har iaf fixat lite mat o plockat i en disk i maskin.. ska sätta igång den snart o sen hänga tvätt o lägga i en ny.. Borde städa oxå men hur ska ja hinna? nej får helt enkelt skjuta upp det till tors-fre då jag är ledig, ska bli såå grymt skönt!

Ikväll är det ju andra avenyn oxå o ja får så svårt att koncentrera mig på läxor då =S även om ja inte sitter vid tvn så känns det bara tråkigt o jobbigt o plugga när man vet att det går någe man vill se hehe..

Nu ska jag iaf försöka få ex&kex i säng o så får vi se hur mkt ja hinner plugga innan AA ...kanek att ja tar en liten paus då ;) men samtidigt behöver ja komma i säng efter det eftersom den där underbara väckarkl ringer kl 6 imorgon..o barnen har faktiskt mer problem att komma upp än jag..tycker lite synd om dom att väcka dom men what to doo??

nej nu ska dom i säng o ja plugga .

Hörs imorn!!

Måndag kväll...

Barnen somnade ovanligt fort idag vilket var väldigt sköönt då dom vart extremt gnälliga o tråkiga idag efter dagis , kan nog ha vart så att dom inte sov någon middag.. så träligt när man inte hämta på "sin" avdelning d dagar jag går länge ..( hämtar ju barnen på en avd i stora huset) dom vet ju inte om barnen ätit bra , sovit middag osv...

Vilket fall som helst så var det bra att dom somna fort då jag får mer tid för pluggning..har ju prov på ons igen.. näthandel denna g..inte pluggat någe än :S Min magkänsla säger att provet kmr gå ganska dåligt men men det är ju inget ja tänkt jobba med sen så ja nöjer mig med G faktiskt!
Har även läxa i marknadsföring till ons..hua .. fast den kursen är ganska kul..men mkt uträkningar osv man ska komma ihåg hur man gör o så..jag är ju inte så bra på sånt :) men ja läser ju för o lära mig .. :P Tror även ja kan ha den boken till nytta till en annan sak =) fast d säger jag inte vad än :P

Annars har det inte hänt så mkt..gick et snabbvarv på stan .. köpte en sak till madame som fyller på torsdag nästa vecka.. men insåg när jag kom hem att ja läst fel på en sak på önskelistan så ja får nog köpa nån mer sak =)
Det är ju två som bli ettåringar snart..igentligen väldans lätt o hitta saker till men idag var de inte lätt? :S suck! ajja ska försöka ta mig tid någon mer dag.. är ju ledig tors & fre denna v så d ska nog gå bra =)

Just det idag skaffa jag busskort oxå...o efetr att ha cyklat hem i spöregn o blivit dygnsur ångrar jag mig inte en sekund! Frös typ ihjäl o såg ut som en blöt katt när jag kom hem så nej tack hädan efetr bli det bussen fram till i vår =) Fast jag ska försöka cykla så mkt som möjligt ändå.. det är ju så skönt att röra lite på sig o vara ute i friska luften..men som sagt d dagar de regnar el snöar e d inte kul alltså..me en månad till skulle ja ju igentligen kunna cykla... ajja vi fr se nu när ja ändå har kortet blir man ju säkert lat o åker buss iaf! :P


För övrigt så är ja så grymt glad nu på senaste tiden, har inte en aning om vf o har ingen spec anledning igentligen? Men ja bara känner en sån glädje o lycka...Tror att detta kan bero på skolan för jag trivs väldigt bra där och det är en trevlig klass o det går mkt bättre nu än på gymnasiet..fast känns samtidigt som detta är svårare? antar att man inte ansträngde sig lika hårt som yngre..någe man ångrar mkt nu när man blivit lite klokare =) Åhh hoppas denna glädje sitter i länge nu för det är så otroligt skönt o kul :D


Nej nu har jag suttit här framfrö datorn i snart en timme o ödslat en massa tid, jag har ju massa annat att göra hänga tvätt & plugga..

Puss & kram :D




Mooondaaay!

lite snabbblick tillbaka , fre blev ja ju lite firad av släkt.. fick pengar =) som gått till mat men ändå =) Men den 25 ska jag ta pengar till en ny vinterjacka då barnen hade sönder min så det får bli för födelsedagspengarna ist =)

lörd så gick vi o kolla lite efter en jacka men hitta nada! el hittade en för 800 spänn , men ja är så himla snål o tycker det är alldeles för mkt för en jacka man endast har några månd.. men men ja ska fundera lite till så kanske ja köper den ändå..
vet inte vart tiden sprang iväg men timmarna bara försvann o kl blev mkt så blev lite stressigt då vi skulle ner till cilla & robban o laga mat tsm o sådär..vilket fall so helst så skulle rickie stanna hos sin mor o bara hälsa men nejdå d blev fika & hårklippning så tror kl hann bli 19 innan vi kom därifrån
Iaf när vi kom till byn så lagade vi tacos o det var jättegott =) Resten av kvällen sjöng vi lite singstar o kollade på tvn.. had jag fått bestämma hade det blivit mer singstar för vi sjöng inte så mkt..vi alla var lite sega oxå så vi gick o la oss gabska skapligt.. men det var en trevlig kväll iaf!

Söndagen så skulle vi göra lite grejer oxå o skulle komma iväg skapligt men blev inte så hehe..så blev lite stressig dag även denna :P Åkte iaf över till johny o sanne för en snabbfika..som blev lååång o så blev vi bjudna på mat o grejer så kom inte därifrpån förens kl 18 tror ja..
Åkte vidare ut till landet där rickei skulle byta däck o grejja o sen skulle vi åka o handla lite mat för veckan o så men det hann vi inte med =/ hann iaf o stanna o köpa lite till frukosten då vi kom 10 min innand  stängde..

Nu ska jag alldels strax dra mig mot skolan.. ska fixa till mig lite innan o så...

skriver mer ikväll =)

puss

R.I.P

Igår gick min gammelmormor bort, hon blev 94 år. Det började med att hon fick en stroke som hon klarade men kunde inte prata o röra höger sidan tror ja det var.. och igår fick hon en stroke till men den klara hon inte. Antar att det var skönt för henne kan ju inte vara så kul att leva så men tråkigt besked för oss andra..

R:I:P !


här igen =)

nu sitter ja här några timmar senare igen.. har precis fått busgrabbarna o sova o jag själv håller poå o städar.. el ja innan ja satt mig här vill säga =) hade ju skapligt fint här förut idag men grabbarna har någon lustig idé att när mamma städar börjar vi riva fram massa saker.. saker dom inte bryr sig om annars ska fram när jag städar..så ja de e bara börja om igen =)

Var nere en sväng vid hageby förut.. o nr ja skulle upp på rullbandet så har d gått sönder ...phjuuu det är tungt att dra ca 30 kg uppför där o i mitten stog det 4 gubbar o höll på med det där..o ja med min brede vagn kom inte förbi..så när dom fick se mig så fråga dom ojjj ska du ha hjälp..nej de går nog bra sa jag men ja kommer inte förbi =) så dom fick flytta på sig o en av dom försökte även hjälpa till men d gick inte så bra för han så han gick upp ist :P
Köpte inte så mkt.. blev sånna dära "kragar" typ polo iaf och mössor till grabbarna och jag själv fick en bh =) Ja o sen blev det bara saker till dagens lunch , kyckling,sallad & tzatsiki  MUUMS länge sen ja åt så god lunch =) men självklart glömde jag vitlöksbrödet...men d gick bra ändå =) i survived !! :D

Grymt sugen på tacos ikävll..sitter ju aldrig fel med tacokväll & idol =) men ska ju ha besök så blir nog inte av :P

Imorgon så har jag o cillus bestämt att vi ska umgååås! hoppas hoppas våra gubbbar går med på det! Ska ta med mig singstar då oxå =) o sen blir det säkert att sjunga med deras karaokesiva oxå :P O så ska Liam & Noel äntligen få träffa lillsnörpa igen ..dom tjata om henne sist nämligen när inte hon var med =) O jag får ju oxå träffa o gulla o mysa med na =) honm har säkert växt en hel del sen sist :P Så nu hoppas vi på att våra sambosar är snälla o glada så d blir av =) Men att få tag i min gubbe är ju omöjligt men tror han skulle sluta framåt kvällen så vi får talas vid då =)

nej gott folk detta duger inte här måste städas innan vilddjuren vaknar =)

Puss

Måste bara..

Kolla såå söööta i mammas högklackade, dom gick typ bättre än mig i dom * liiite avis* ihih



NI (L)


Sovmorgon..

Ja barnen vaknade inte förens 7,20 idag wuuuhuuh...det är 30-60 min senare än vanligt så d var skönt :P

På morgonen har vi kollat lite på tv, plockat lite och ätit frukost..ja o mer har vi inte hunnit med..

Ska nog slänga in en tvätt i maskin nu o så fort diskmaskinen är klar ska jag fixa det , damma,dammsuga , & svoppa. Känns som de var hur läönge sen man damma o de  ligger massa damm på hyllerna..uuhh..men man har ju inte samma tid som förr så blir lätt att man hoppar det steget =)

Ska även ner till affärn o handla lite.. blir hageby idag..hehe...

Grabbarna sitter just nu o leker med sina grisar..pussar på dom..ser till så grisarna pussar varandra o de ser verkligen jättesött ut =) o klart att grisarna låter *smack* när dom pussas :D älsklingarna <3

Nej man kanske ska sätta igång med dagens göra

Hejs svejs

...

Nu blir det att krypa ner i nybäddade sängen , wuuuhuu.

Natt Natt!!


Barnen sover..

ja dom somna till slut =) så nu ska ja nog ta mig ett bad =)

Annars har det inte hänt så spec mkt sen ja skrev sist...

Vi var ute o tog en promenad , o gud så skönt det var! Solen lixom värmde o det var friska vindar..o ja kunde gått i flera timmar om d vore så men jag var såå sjukt hungrig så ja ville bara HEM =) Gick iaf förbi affärn o köpte lite mjölk,grädde & juice.
Ja o när vi kom hem var grabbarna ute en stund o ja ställde mig o fixa maten..korvstroganoff o ris.. uhh..ingen favoriträtt men såsen är god o riset så de funkar :) men barna Älskart dom lixom vräker i sig bara för att få mera..o de är inte vanligt att dom gör bland annan mat...

Imorgon får jag pengar WUUHUUU .. finallly har vart pank som en råtta känns det som.. så imrogon ska a handla kyckling, känns som en evighet sen ja åt det...ska bliii sjukt gott :D kanske t.o.m blir det till frukost, vitlöksbaguett med kyckling... mmmmm d lät ju inte helt fel , right? Ge mig imrogon NUU  =)

Nu på kvällskvisten har jag bäddat rent i våran sång o bytt gardiner i sovrummet! =) såååå skönt d ska bli o läga sig ikväll , älskar verkligen o ha nybäddat! Hade ju inte vart helt fel o ha någon o dela den nybäddade sängen med heller.. suck..sambon kmr inte hem förens imorn =/ 

Imorgon kmr även family o ska fira mig =) Blir mammsen,pappsen & ena broder. Mormorn , morfarn & farmorn <3 wiiii såå mami skulle ta med sig tårta o fikabröd :)

wiii känner mig ovanligt glad idag , vet inte vf har väll ingen spec anledning igentligen? nej men d är nog bara en bra dag helt enkelt =)=)  Skönt o ha sånna dagar & jag hoppas verkligen att det sitter i sig hela helgen.

Nej om man skulel ta sig ett bad nu då...såå sjukt sugen på ett glas rött oxå..men nej känns rätt onödigt o öppna en enlitersflaska för ett glas, right? Skulle ju gå om det kom någon o drack upp resten i helgen , ja menar den blir ju inte gammal på en dag.. men väntar inget besök så blir ju lite svårt...

nej nu blev d massa svammel...ska slänga in en bild ist.. =)

Jag Älskar Er mest av allt på denna jord! så de så! =)

Tack & Hej


Gamla fina kära..

Edsbruk!

Åh ibland saknar jag verkligen att bo där , vet inte vf fanns ju inget spec att göra där..men det är fint där, frisk luft o lite småmysigt samhälle.. ja visst mkt skitsnack finns det där men vf ska man bry sig om det? Klart att det blir skvaller o struntprat när alla känner alla.. ja ni förstår edsbruk är inte så stort =)

Jag skulle kunna tänka mig att flytta tillbaka.. ja efetr studier o körkort o så..trotts att ja trivs väldigt bra här i norkan i mitt lilla radhus , det är ju lixom nära till allt...

Men min största dröm är att flytta till hus , men det känns vääääldigt långt fram..känns som man aldrig kommer att nå dit..Ett nybyggt, stort ,fint , vitt  huuuus där jag o rickie kan bo med våra 4-5 barn haha :D ja åtminstonde våra tre barn! hm att man ens tänker så , jag tänker jag SKA ha 1-3 barn till men tänk om jag inte ens KAN få det.. ja menar de är ju inte så himla självklart? Vissa kan ju inte ens få ett barn o vissa får det men kan inte få två.,, ja ni förstår hur ja menar.. men såhär kan jag säga att jag önskar mig 1-3 barn till :)

Ja o som dom flesta redan vet så vill jag redan ha mitt tredje , el ja de ville ja ju redan näör liam o noel var pyttesmå men det senaste halvåret har viljan varit mkt starkare, kasnke inte så konstigt då liam o noel faktiskt inte är så små  längre ..men som sagt det får vänta ett tag till..ska nog åtminstonde plugga färdigt först.. hm käönns som 100 år dit , men den som väntar på någe "gott" vänatr aldrig för länge..sägs det ju :P

Gud vad mkt framtid o drömmar detta inlägg handla om ehhe :) tror jag e typ rastlös..barnen sover ju =P

nej nu ska ja inte uppta eran viktiga tid med att skriva babbel...o jag har ju faktiskt ett hem o ta hand om!

puss o kram

Torsdag

Morgonen började med att liam kom ingående till mig.. kom upp o la sig o vi somna om gasnka fort..kort därefetr kommer även noel in kryper ner o så somnar vi om.. lite onödigt då kl ringde en kvart senare men det var mysigt o ha sina två guldklimpar liggandes breve..iaf vi gick upp och börja styra.. barnen har ju haft fotografering idag på förskolan =) ska bli kul sen o se hur dom korten blev hihi :P

Gick iaf o hämta barnen sen vid 9,30 efetrsom dom igentligen var lediga idag...

sen dess har vi inte gjort så mkt.. barnen har badat o jag har fixat med tvätten.. försökte även få dom att sova middag men d ville dom inte..

Blir ev o ta en promenad i vagnen snart o se om dom somnar då.. skulle behöva handla lite mjölk o dylikt...

Just nu så bråkar dom om liams "ozzie" liam blir skitsur när noel har den o noel blir skitsur när liam tar sin nalle..ja sånt liv de kan vara för en lite liten nalle=)

nu ska jag gå o hänga en tvätt så får vi se vad resten av dagen erbjuder...

puss puss

Trött TRött TRÖtt TRÖTt TRÖTT....

bööööh är sliiiten idag...funderar på att gå o såva.. ja o nu skrev ja sova fel men orkar helt enkelt inte dra fingrarna ner mot suddaknappen haha :) hm kl är lixom bara lite över 20.. men men e man trött så e man o då spear ju inte tiden någon roll...

barnen sover iaf sen en liten stund tillbaka.. vilket betyder att ja kan göra precis vad ja vill.. el nej men om ja håller mig till mitt hem så kan jag ju det ...el ja nästan iaf.. ajja skitsamma detta var tråkigt skrivande...

behöver plugga plugga pluggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Alltså provet som vi ska ha som ja vi skulle repetera idag men som inte blev av ska tydligen inte vara så svårt iaf..tur det för gubben.. haha :D nejvars men han sa att efetrsom nätet e så himla vanligt nu för tiden o vi "unga" vet gabnska mkt skulle de inte bli några problem.. o faktiskt fast ja inte ansträngt mig så hårt till den kursen känns d som ja kmr klara det ok.. inte mvg som ja fick sist och inte vg som ja fick gången innan men åtminstonde ett G tror ja på..

idag ska jag iaf läsa igenom 1 kap var i 2 böcker ( som är till läxa till på tisdag) ingen avancerat läxa el va säger ni? =)
Måste även sätta mig ner o plugga marknadsföring.. men d får nog bli imorgon på min lediga dag =) Jag tar ju nämligen helg redan idag =) hur SKÖNT o VÄLBEHÖVLIGT som helst. el helg o helg ..måste ju som sagt plugga men ja kan ta sovmorgon ( den korta lilla kvarten, halvtimman) jag får extra när inte kl ringer utan min andra väckarklocka barnen kommer in..men en halvtimme gör mkt ibland :D Jag kan även ta rast hur många ggr jag vill, dricka hur mkt kaffe jag vill o ja ni vet..

Nej nu är det sluttjötet för den här tanten..

..el nästa iaf..

Blir att sätta igång en kopp kaffe, plugga & sen bingen.

Puss & Kram


Världens onödigaste...

Lektion har vi haft idag .. alltså ingen av oss fatta vad vi gjorde där..på våran lediga morgon la vi in en extralektion för att få en repetion inför provet..ja o det var vi alla överens om att de skulle vara bra...men kunde man vrida tillbaka tiden tror jag alla skulel sagt att de inte behövdes..jag ska berätta så kanske ni förstår...

Jag menar ja fick ju gå upp kl 6 så säkert df ja tycker den var onödig mest ;) haha nevars!

Vi började runt 8,30.. läraren kommer in ..sätter sig där framme o säger gomorgon o allt det där..sen sätter han sig o bläddrar i boken..slummrar lite för sig själv o vi fattar nada.. ( Vi trodde ju han skulle ha genomgång o var förberedd på vad han ska säga som d brukar vara) till slut säger han "ja nu ska vi se vilka sidor ni ska plugga på"... yes tänkte ja nu äntligen börjar lektionen efetr typ 30 min..hehe jag ska bara uppmärksamma er om att boken har 8 kap innan jag börjar förklara hur han sa.. .. "ja kap 8 är viktigt, ( så läser han rubriken på kap) det ska ni kunna , o sen kommer kap 7 ( säger några sidor men säger sen att allt är viktigt) kap 6,kap 5, kap 4, kap 3, kap 2 och till sluta kap 1) sa samma sak om varje kap i en långsam o lugn stämning.. vi bara " ahhh men det är ju hela boken" varför kunde han bara inet säga det från början?  ja o sen ska han börja prata om vilket som är viktigast o rabblar typ om allt igen? :S hmmm iaf då säger han ja men nu är det dax för rast va..ja visst tänkte vi 5 min bensträckare är aldrig fel.. Bara att vi får ingen tid men alla är tillbaka imon 5 min ..men var är vår lärare`? en halvtimme senare kommer han tillbaka från fikarasten.. kl var då typ 10,15.. o vet ni vad han säger då?? ja den sista tiden kan ni ju sätta er o läsa i boken ..ehmm kunde han inet sagt det innnan hans halvtimme till rast ?? alla sitter kvar , läraren går ut o alla sitter typ o skrattar...ingen av oss har fattat ens vad som var nödvändigt o sitta där i 2 timmar om att få veta att vi ska läsa hela boken till provet ,var ju absolut inte så vi trodde lektionen skulle vara ..iaf så tänkte vi att vf ska vi sitta här po läsa när vi likagärna kan sitta hemma..så vi letade rätt på läraren o vi fick tillåtelse o gå hem.. VARFÖR VAKNA JA ENS IMORSE?? :D:D

Just nu har jag bakat en sockerkaka som står i ugnen o ska alldeles strax göra lite middag...sen blir de lite smpåfix..som att vattna blommor, diska , svoppa men framför allt mysa med grabbarna o lite läxa.. ja där är min kväll inte mkt mer som hinns!!

bye bye

Skolan...

sitter i skolan.--- började vid 8,30 o går till 16 ..seeeeegt! tog emot mkt att gå uppp imorse..o imorgon ska ja upp ännu tidigare för fy vad vi fick stressa imorse..men barnen hann till dagis och jag hann till skolan.. o de är ju huvudsaken men imorgon ska de inte stressas!! Ska nog även höra om jag kan lämna barnen tidigare i forts. för jag har väldigt svårt för att komma sent..tycker de är så illa moot läraren o klassen när man kmr inklampandes sent..

Just nu känns det stressigt i skolan oxå.. på två dagar har vi startat 3 nya kursen..o så ska vi snart ha prov o allt går i rasande fart..o så är det 3 ämnen som ja tror aj kmr ha lite svårt för .. sånna ämnen ja sätter mitt mål som G  el G+ men det är ju inte fy skam det heller..bättre det än att inte ha ett betyg alls.. ja som jag var förr hade inga mål alls o hamna på ig..nej detta ska inte hända igen!

Just nu har vi lunch.. o det var en himnlans tur att aj inte glömde matlådan för jag var grymt hungrig idag o hade inte orkat vänta till kl 17..

Skulle vilja ha tag på gubben oxå men d är ju lite svårt.. har en viktig sak att prata om o så svarar han inte , fy fy!! hoppas jag får tag på han nån gång under veckan iaf! Skulle ju vara bra o veta om han kmr hem i helgen oxå..

ne nu ska ja sitta här på nätet ett tag o chilla tills vi börjar kl 13...

puss o kram

Måndag!

Måste bara säga att Lördagen var galet kul & lyckad! Blev inte så sent som det brukar men vå börja ju desto tidigare så inte så konstoigt kanske...
Dagen därpå mådde jag iaf bra , tror dom flesta gjorde det men aj aj min mage :S Vi åt typ pizza innan vi gick o la oss o de skulle ja inte gjort hade grymt ont :S

På hemvägen sen fick man se två bilar som frontalkrockat , inget kul alls :( bilarna såg inte allt för fina ut kan jag säga. Det var inga man kände el så men ändå så känns det i hela kroppen , en dog ( RIP) och dom andra ligger på sjukhuset el gjorde igår iaf...=/ usch!!

känner mig inte alls på hugget idag men tror inte det är något som smittar så ska pallra mig ner till skolan iaf..ska ju börja ny kurs så d brukar vara bra att vare med då...
ska gå o lämna barnen om nån timme ung..o så börjar jag runt 13 ..

Ikväll när man kommer hem blir det att stääääääda..usch saker överallt! o tvätt i hela vdr ( ren alltså) men de ser så himla illa ut så de ska vikas o läggas in i garderober oxå.. tänkte fixa lie när jag lämnat barnen oxå efetrsom ja inte har någe o plugga idag innan skolan...

ajja kanske skriver mer sen...

bye


Freedag :)

wiiihiiuuu  längtra till imrogon , ska bli så kul o träffa brudarna ;) hm ja ok de ska väl bli kul att träffa alla =)

Idag har ja städat av lite ( i den mån ja fått barnen tyckte ja var väldigt tråkig så de var massa gnäll) o sen även diskat...tvättat en maskin som ska hängas .. typ nu..
Efter det följde vi med Sofie o bellis till netto..tänkte att grabbarna skulle somna då men icke..så när vi kom hem bestämde jag mig för att jo dom ska visst sova så ja hämta deras gosar o så promenara jag vidare , vääääldigt skönt!  Blev en timmes promenad..kanske lite mer =) såååå sköööönt! Gick den vanliga "rundan" som ja brukade gå mkt förr när jag var hemma o mammaledig..men nu var de ett bra tag sen så d var skönt..
Båda somna vilket fall som helst.. liam vakna dock när grannarna kom fram o börja prata..o noel vakna starx därefetr men han hade inte sovit klart så han liger just nu i sängen o sover...liam som bara kanske sov 30 min vägredae sova mer hehe..

nej men man kanske skulle fixa lite mer här hemma nu när iaf ena sover =)

ha d s bra!

Egentid!

Barnen sover o mannen är ju som tidigare benämt iväg...

Det betyder egentid, sitter här o har precis nopprat ögonbrynen o satt på en ansiktsmask :) ska alldeles strax hoppa i ett varmt bad :) Var ett tag sen man tog en långbad..blir oftast att man duschar el ibland tar ett snabbisbad..men idag ska ja försöka ligga i ett tag iaf o slappna av :)

Nu är nog allt klart tills på lördag iaf.. drickbart,kläder, skor , nopprade ögonbryn , smink (?) hm funderar starkt på att ta vinterjackan oxå.. blir säkert att man är ute en del o de är ju svinkallt ute brrr.. men vi får se kanske blir lite för varmt o ta fram den redan ehhe

nej nu känner jag att ja e alldeles stel i ansiktet antar att masken suttit i ett tag nu tiden brukar ju ha en tendes o rinna iväg när mans ka kolla en snabbgrejj på datan hehe

bye bye

Torsdag!

wuuuhuh tror provet gick bra :) det kändes iaf väldigt bra..svara på allt utom en fråga.. en G fråga så ja får skämmas lite =) vilket fall som helst har jag svarat rätt på allt kommer ja ju iaf få VG :) men som sagt kan ju ha svarat helfel ahhaha...men men får se på tisd om min känsla är rätt...

Butiksdatan gick iaf oxå bra, var ju inte allas så krångligt som jag trodde .. men sen ser d ju inte riktigt likadant ut i affären heller efetrsom vi satt vi en vanlig data.. men d var iaf riktikgt kul så nu bara längtar man tills praktiken säter igång så man ev får testa irl :)

Ingen som har ett bra förslag på en bra praktikplats här i norkan? ngn som haft praktik inom "handel" o känner sig jätenöjd me platsen? börjar nämligen bli dax o söka även fast vi inte ska ha det förens nästa år...

sitter för stunden o sörplar kaffe..el mjölk m kaffe som vissa kallert =)  barnen sover o de är lungt o stilla.. jag behöver städa o ta en dusch ..

Sambon åkte nyss iväg.. ska o jobba i sthlm igen.. kommer kännas lite segt men men d får gå..på ett sät skönt o bli av me han oxå ahha :D nej nu var ja inget vidare snäll men för någon dag sådär kan d vara skönt att vara själv :P spec efetrsom ha n var hemma o vabba igår o halva dagen idag :P

o snart är det lördag =) Då fyller jag år o blir förhoppningsvis ett år klokare , el d kanske börjar vända snart så de går åt bakvägen ist ;).. minns aldrig hur många men kollade upp de nyss o det är 22 år...haha bra att inte veta , men man slutar väll räkna vid 20? då blir man ju inte mkt äldre, kanske till säöttet men inte till utseendet..ajaj än så länge är ja ju iaf närmare 20 än 30 :D
Vilket fall som hälst så ska svärmor ta barnen den dagen :P först tänkte jag o rickie hitta på något tillsammns o så men det blev ändrat o vi ska iväg på lite fest, ska bli väldigt trevligt tror jag , hoppas det iaf ..men d blir ju inte trevligare än vad man gör det till :D ska iaf träffa luc igen o de var ju typ megalänge sen.. könns d som men vi kom fram till att de bara var ett år typ.. känns som mkt längre sen! o så ska ju fia vara där oxå , så ja.. ni förstår detta kommer bli en lyckad kväll =) restrerande vet ja lixom inte men det är säkert goa männskor det med :) el aa fias bror , bamse o sådär vet ja ju men aa inte i övrigt :P

Får panik inför klädval bara ,, har inte råd att köpa något nytt =/ böööh! men ska iaf ha mina jeggings o nån klänning/tunika... and thats it! lite smycken till det så ser man ju iaf lite halvdan ut =)
Ska nog gå o testa lite olika nu ..har ju all tid i världen då barnen sover ...:)

ha d så gott!!

Onsdag!

tjoooohoooo...

Idag har jag en sjuk sonis här hemma , noel har åkt på feber =/ hoppas han blir kry snart !
Rickie ska iaf vara hemma idag och imorgon o vabba så jag kan fixa butiksdatan o provet så de är skönt !

Just nu ligger noel o sover och liam springer runt o härjar =)  o mannen bligger i badet :)

Ska gå o sätta igång en disk , en tvätt o sen försöka städa av lite i svinstian innan jag går ;)

Börjar ju kl 13 så ja lite hinner man ju med iaf även fast man e otroligt seg av att veta att man ska iväg sen ...

Hoppas Noel är frisk till i helgen iaf efetrsom vi har lite planerat men de ska han nog vara förhoppningsvis , Liam hade ju feber i helgen så ja hoppas inte han får det igen nu bara ...

Nej nu kom en stinkbomb fram till mig o säger att han har bajsat , o vet ni? ja tror på han oxå för fyyyyy vad denna stank :D annars brukatr dom ju kunna sga att dom gjort d även om dom inte har det hihi.--

ajja hade bra !

Tisdag..

Har precis kommit hem , hämtat barnen & ätit lite mellanmål.

Barnen hade inte sovit på dagis så dom fick gå o lägga sig en stund nu, liam var övertrött o ville inte sova så d tpog ett litet tag att få han o lugna ner sig .. men men nu sover dom iaf ..jag ska hänga upp en tvätt o sen plugga lite , om jag kan vill säga...ser ut som ett bombnedslag här hemma o då brukar ja ah lite svårt att slappna av...
Men efetrsom vi ska ha en extralektion imorgon på vår vanlitsvisa lediga dag så blir de inte så mkt tid o plugga imorn..har iaf suttit o skrivigt av lite saker som är viktiga så de är dom + uppg vi jobat med innan som är d viktigaste o kunna.. som läraren sa de är ju inte meningen att ni ska behöva läsa om hela boken flera ggr utan bara det jag gått igenom o d uppg ni gjort kommer komma på provet.. phhjuu tror alla blev lite lättade =) O så avslöjade han en uppg som kommer komma på provet haha :P så dom i första gruppen vet inte om det utan bara vi ;) o självklart är det en såndär "matteuppgift" man ska hålla på med procent o skit, UHHHH..men men d där borde ja ju kunna nu efetrsom jag läst matte A kursen två ggr nu så då borde väll någe ha fastnat ;)

Idag är mannen o jobbar nere i viken . sååååå skönt för då kommer han ju iaf hem över natten =) wuuuhu..ev blir det inget stockholm på hela veckan..beror ju lite på om sakerna hade kommit osd..hoppas hoppas dåm är i viken hela veckan :)

ne nu ska ja väll passa på o göra lite medan jag kan , sen vaknar vilddjuren o då blir de inte mkt annat gjort :D

byye

Måndag..

Sitter o väntar på att det bir dax att åka mot skolan...
har värk i magen o känner mig inte alls på humör för det men d måstes ju ändå :P
Ska nog gå bra, blir o ta en panodil nu innan bara.. jobbigt at de är eftermiddagspass bara , man får inte alls in lika mkt i huvet då o känns segt o sluta 4 ehehe:) nej nu får de vara färdiggnällt :D

Har inga andra planer för dagen , barnen och R åkte precis ..dom skule o hälsa på min moder o broder..får väll se om dom är hemma sen när ja kommer hem .. :P

Har tappat bort mitt papper oxå till näthandel så har inte en aning om vad ja skulle gjort för uppg till idag men om ja inte minns fel har ja redan gjort dom då vi hoppa tillbaka ett snäpp i schemat förrra ggn så d ja gjorde till förra veckan ska alltså vara klart idag..hoppas jag =) ska iaf be om ett nytt papper idag!

ne nu ska ja pallra mig härifrån för en sista fix innan ja drar..

byye

jevfla kanelbulledag!

Öh kanelbullens dag idag...

Finns bilder på bullar lite här o var + att folk skriver detta ..

o nu sitter man här o bli sugen på bullar :S i know , im stupid :D

hm tror det är röda damen som gör mig sugen på alla dessa saker som denna helgen inehållit :) dumma dumma!! :D

vilet fall som helst kom ja påp idén att baka bullar ..men så tänkte ja efet igen kl är lixom 19 , jag är trött har huvudvärk o borde plugga så kom fram till att d inte var någon vidare bra idé...

Ska nog ställa mig på trainern ist ett tag o känna att man gjort någe vettigt denna helg oxå.Har ju som sagt bara vart ovettig och vräkt i mig onyttigheter =/ suck..

Ja så får d bli inte för att trainern hjälper så mkt på mig men d känns iaf bättre eftrråt :)

byye


091004

Har haft en skön & trevlig helg. och det har vart SÅÅ skönt att vara hemma en hel helg! känns som d var evigheter sen man var det! ja d var iaf länge sen!
Helgen i korthet :
Haft besök av cilla & robban mellan fre-lörd, besök av andré o johan en stund på lördagen, kvällen bestod av mys med älsklingen framför en hyrd film o godis o läsk ( så onyttigt men såååå gott :D ) och idag har vi haft fia m fam på besök..en riktig slappardag med film o mc donaldsmat.. ja hell vad nyttig man har vart denna helg, INTE ....
Får nog sätta igång med träningen igen har vart så lat de senatse månaderna så d finns inte =S

Nu har ja städat av lite (är inte riktgit klar än) Blir ju lite stök med 4 barn :D men huvudsaken är ju att dom haft kul =)

Nu blir det att dammsuga av här hemma sen så ska barnen få hoppa i säng lite tidigare än vanligt , dom har nämligen inte sovit någon middag o är lite småslöa..efetr det ska ja sätta mig med läxböcker, hua..har prov på torsdag , hur nu d ska gå =/ skulle nämligen pluggat hela helgen men har ju blivit lite ändringar med det..blir att sitta lite på kvällarna o hoppas barnen är snälla o somnar i tid denna vecka =)

Ska även jag försöka komma i säng skapligt idag , är vääääääldigt trött!!

ha en bra söndagskväll.

Byee

Det blev..

en lugn hemmakväll :D

Har precis lagt barnen el ja dom somna för en stund sedan...trodde aldrig dom sulle somna så fort efetrsom dom sov middag till 16 idag :O

Vi har hyrt två filmer , köpt läsk o gubben är iväg o köper lösgodis nu =) Onyttigt som attan men men.. de gär inget om 100 år...
var länge sen man åt lösgodis o de e ju lätt d godaste =)

nu kom gubben :P

bye bye

Tjhooo..

Gårdagen var mkt trevlig =) Vi sjöng en massa singstar, de var lääänge sen så d va skojj ihih..blir ju inte att man tar fram d o ställer sig o sjunger själv precis :P

idag har vi vart lite småslööa, suttit o glott på män som hatar kvinnor, har ju sett den 2 ggr tidigare men dom andra hade inte det så jag & rckie fick offra oss ihih :D men den e ju bra så d gör ju inget...

annars blir dagen lugn hade lite planer men d blev inte av men får se om vi åker till landet ikväll o umgås lite me cilla & robban..eller om vi tar en lugn hemmakväll..liam är ju inte riktgit kry stackarn!

nu kom rickies bror så ska vara lite social hehe.

bye bye

Freeeedag wiihuuu!

Har inte hänt så mkt än..

varit lite slöa =)

Vi hade ju planer på att gå ut i skogen med barnen o leta lite kottar/löv osv o göra lite hösttavlor=) men vi har inte kommit dit ännu och nu sover barnen middag.. men men kanske blir efetr dom vaknat ;)

Ikväll ska vi få lite besök =) ska bli superkul =) Umgås lite , kasnke spela lite kort, sjunga sinstar/karaoke o ev dricka lite.  Får se om jag är ensam om att vilja se idol ananrs gör vi nog det oxå eheh :D
jaah fredagsmys helt enkelt =)

Nu ska här städas av lite , barnen drar ju fram så otroligt..var ju helstädat igår men ser likadant ut idah...men men..
o sen ska ja hoppa in i duschen som jag väntat på hela dagen typ,.. känner mig jätteofräcsh .. hehe

Kanske skriver lite senare för nu ska aj passa på o duscha när barnen sover :P

byye

RSS 2.0