22 juni 2010

Då ska vi se vad som hänt sen sist då..

På lördan blev det till att åka på grillfest hos R mormor o morfar.. det var mkt trevligt o gott me mat& dryck :)
barnen blev trötta men hade svårt att somna där så vi gick hem runt 22-23.. tog en liten promenix efetr o gick förbi badstranden för o kolla ( de var grillfest där för de som spelat ölbrännboll på kvällen ) var en del folk där men vi stanna aldrig ..

I söndags så var de nog rätt lungt.. åkte upp till rickies mormor o morfar.. fick fika och middag där :) gott som vanligt :) blev även en sväng till lekplatsen.
På kvällen fick jag med mig bästaste Carro på en promenad vi var ute 2,5 h så det var riktigt härligt!! Mycket prat om allt och inget blev det, så härligt o ta sånna kvällar ibland, det behövs <3
Skönt att man verkligen kan prata om allt oxå o veta att hon lyssnar!

På måndagen åkte vi till linköping med sötaste svärmor.. först var de tänkt att vi skulel till vvik men hon ändra sig o resan drog mot link.. hon skulle kolla på nhytt soffbord på ikea...jag fick även ett svart sidobord av henne <3 så nu är rickie glad efetrsom ja tjatat om att ja vill till ikea o köpa bla ett sånt bord =) sen blev de tuschpennor som barnen fick.. själva köpte vi inget.. var ju inte där så länge så vi kolal ju mest på bord o så annars hade ja ju ett par saker till som ja vet finns på ikea.. får bli en anann gång :)

På morgonen kände ja mig lite hängig men trodde bara att de vara t ja var trött..men blev bara mer o mer hängig o när vi kom hem så blev jag jättedålig.. hög feber , frös o skakade som bara den o kände mig yr..hängde inte riktgit med hihi.. så tog mig ett varmt bad o de var skönt men när man kom uppp igen så frös man som en galning igen..så blev liggandes i soffan hela kvällen,..rickie gav mig ngn febernedsättande tablett panadol + men kände ingen skilland utan kände mig lika sjuk men ung efetr en timme började jag svettas som bara den ist för o frysa.. jag svettades så mkt att de såg ut som att ja precis gått ur duschen.. frääääsch haha.. o sen helt plötsligt så kände ja mig redabn bättre =) o imorse är ja vakna så kände ja mig bra igen :) så hoppas de hller i sig =) De var iaf en kmt konstig dag :)

Idag har det hittils inte hänt så mkt.. har tagit lite disk. ska snart fixa lite tvätt..men ska även ta de lungt idag så ja blir hemma .. rickie & barnen skulle ev åka iväg..vi får se vad dagen erbjuder helt enkelt :)

puss hej


Lördag 19 juni

Har spenderat några dagar i Edsbruk nu , mkt härligt!! Tror nog både ja & rickie är sugna på att flytta neråt igen men samtidigt trivs ja så bra i stan så ja tvekar jättemkt :S
De flesta av våra vänner bor ju här nere o det skulle vara så skönt o komma närmare..

Dagrna här nere har iaf varit kanon..
på tisdan bjöd vi hit Carro Tommie & leo på lite grillat o så blev de en trevlig kvällspromenad på det :)

Ons så var vi inne hos cilla & robban o lillpluttan :) även svärfar var hemma över kvällen..

Torsdag så kom cilla & wilma hit runt kl 8 :) vi satt ute hela dagen , vädret var ju kanon!! tog promenad till affären och köpte lite o grilla :) sen på em så kom robban o då skulle gubbarna ut o fiska.. när dom kom tebax blev de att grilla lite.. blev sen middag men de var gubbarnas fel haha dom sov även över här så de var trevligt.

på fredagen så var ju inte vädret så roligt så vi var mestadels inne..cilla & wilma var ju här medans robban jobbade de var kul wilma är ju så himlan go hela tiden förutom när de inte går som hon planerat :)
På kvällen blev de studentfest , mkt trevigt men man fick knappt sitta nånting..barnen var stilla till en början o när vi åt men resten var dom överallt :P tror dom har myror i baken för sitta still är farligt :) inte de roligaste att dom tjata om att åka hem hele kvällen oxå.. men vi gick hem rätt skapligt runt halv elva tror ja..
idag får vi se vad dagen erbjuder.. ev grillfest hos rickies mormor o morfar o sen har vi pratat lite löst om att vi ska till bamse o nilla... så ska höra med rickie sen när han vaknar..

får bli en updatering senare.. känner att detta inlägg kanske blev lite rörigt :)



Fredag 11 juni

Imorse kl 4 vaknade mina gullpojkar.. pigga o glada o skulle absolut inte sova mer...

U n d e r b a r t ..?

Neeeeeeeeeeeeeee

Just nu efter sådär 6 h börjar ja känna mig ganska så trötter :P Får sova middag sen när Liam & Noel gör det ;P.. för dom kmr nog garanterat göra det idag iaf :P

För artt pigga upp humöret lite var ja ju tvungen o ge mig ut i spöregnet men doggarna oxå.. vilket varken uppskattades av dom el mig :P men men de måste ju göras :)

Nu ska jag iaf ta mig en dusch o försöka fixa till mig lite.. välbehövligt..

skriver kanske mer senare..märkte att ja inte hade ngn lust för detta just nu :P

Juni 10

Fy FAAAAAAN va ja e bra fyyyy faaaan va ja e bra... ;)
Nu är man KLAR wiiiiiie! Igår avsutade jag min utbildning! Känns så otroligt bra! Betygen kmr väl inom några veckor.. ska bli spännande o se.. vet ju de flesta men finns 2 betyg ja inte vet ..i ämnen som ja inte tror de gick så bra i..bara för att vi hade en viss lärare...men men i snitt ligger jag på Vg iaf så ja e mkt nöjd över mig själv..på gymnasietiden var ju nästan mitt snitt ig :S

Idag har det även varit utspring här i norrkan.. ÅHH den dagen skulle ja lätt kunna göra om :) de är lite studentfeser härikring, myys :)

Annars händer inte så mkt.. har lånat två hundar av mamma.. man får ju en anledning att gå flera promenader om dagen då  så de är gutt :)

Imorgon måste ja ner till Af o skriva in mig.. o sen sätat mig o fila på ett cv.. måste ha ett sånt innan ja börjar söka jobb.. de flesta vill ju ha cv & betyg så då är de ju bra att ha de innan :) tkr de är sååå svårt o skriva ett riktgit bra cv =/

Igår trilla även skattepengarna in på kontot så de var fint som tusan! Dom behövdes verkligen!!  Rickie vill ju köpa ny bil men vi har lite andra saker o lägga pengarna på just nu så de får han vänta med.. våran rallybil håller kanske ett litet tag till iaf ;P

Nyss vann jag även en auktion på tradera som ska smycka våran vägg i sovrummet :)
slänger in en bild :) Ja tror de kmr bli bra iaf :)

80 spänn , som hittat  =)

Nu slänger ja in lite nya pix o så får ja skriva mer en annan dag :)







Love Sofia


Torsdag!

Vilket härligt väder det är :) o såå hör man på vädret att de ska bli lite halvtaskigt igen , f u c k !

Tur att man har varit ledig o kunnat passa på att njuta :)

har ointe hänt så mkt de dagar vi varit i bruket, mest solat, slappat o bara varit :)men självklart har de ju hänt lite kul oxå :)

Igår så var vi ute typ hela dagen dagen , tommy kom på besök oxå o var här några timmar..senare på kvällen så gick vi ner till badstranden där det var lite "allsång" det är en tjej som är ute o vandrar från nereifrån i landet upp till sthlm för sin bror som har en muskelsjukdom.. så hon ska få in lite pengar o stannar o sjunger på ett ställe varje dag.. o då hamna hon i lilla lila otroligt vackra edsbruk :)

Eftre det gick vi till lekplatsen med Carro & Leo :) wii

Idag så sola vi lite på fm.. barnen lekte ute.. sen åkte vi in till gamleby o umgicks lite me cilla , dess o bullen.. o lilla söta wilma såklart :) en riktig liten busfröken =)
eftre det åkte vi tillbax till svärfar o fick grillat jummiiie
nu slötittar man på film.. titanic..ska väl lägga mig snart är så himlans trött :P

skriver mer imorn :)

Slänger in lite bilder på grabbarna som svärfar fått till :)

 Mina grabbar <3


Syskonkärlek heter det va? ;)



Heeeeej =D

Varit lite på slösidan här ett tag :P

I måndags var man tillbax i skolan igen..vi fick berätta lite om praktiktiden o sen kom det några o prata om jobbcoatch..o så fick vi veta att vi är lediga resten av veckan me bara några hemuppgifter , sooooft :D

När jag kom hem så kom svärmor upp på besök så vi fika lite o städa av lite på utplatsen o sen tanka hon i vår bil efetrsom vi ska ner o hjälpa henne o bygga brygga så fick vi soppa som tack :)

Så igår åkte vi ner till Edsbruk och bilen börjar krångla Suck.. alltid samma tur...men R´s morfar kom o hämta oss så idag är R iväg med bilen till verkstan så får vi hopas de går o lösa..

Just nu kollar barnen på Sunes sommar så ja passar på o skriva lite..ska väl bege oss ut i det sköna vädret snart.. oh när R kommer hem ska ja ta mig en rask promenad.haha går ju inte så fort med liam o noel ;)

nu är vi äntligen klara i köket oxå och jag blev helnöjd :)  ska upp med gardiner o paradhyllan bara..

Mina älskade barn har ju haft sönder min fina rosa kamera oxå :( men hittade igår min gamla kamera , sköönt o ha ngt iaf. även fast den inte är lika bra :P men tog iaf ett kort på köket som ja ska lägga ut :)

Nu ska ja kolla lite mejl o hoppas man fått svar o sen ska vi uuuuut :)

Puss

Denna färg blidde det :) kanske inte syns så väl men den är biegeaktig iaf :P


RSS 2.0