2 november

Helgen spenderades ute på landet.. mamma kom o hämtade oss på fredagen..

På kvällen gick vi upp till min farmor en sväng

På lördagen så tog vi de mest lungt på fm.. Barnen var iväg med sin morfar och åkte traktor o sambon skulel iväg o hämta en tvn med mamma men bilen krångla så dom var tvungen o hålla på med den de sluta med att dom inte kom iväg alls...
Hade tänkt åka iväg en stund på dagen o firat cassandra som blev 2 år.. men efetrsom rickie var upptagen på dagen o barnen iväg o sen skulel vi iväg på kvällen så blev de lite väl stressigt så vi får åka dit en annan dag..

På kvällen var vi iväg på lite pyssel vi gjorde snögubbar så barnen fick varsina..

Söndagen blev lugn.. var ute en stund med barnen annars hände inte så mkt. ja tog mig en rask promenad , så skönt ute på landet i friska luften :)

Igår var jag på möte.. skulle börja ett nytt projekt som ska avra i 3 månade, två tjejer som startat , ett projekt om hur man ska komma igång med att söka jobb , o sen ha lite praktik o sen klara den ekonomiska biten efter gymnasiet .. alltså var projektet till för dom som slutat gymnasiet i år.. J bara Öhh ja gick ut år 06 så blev lite orolig att ja gått fel men vi kolla på kallelsen o den stämde..så fick ju ett schema med kurser osv som vi ska följa..inget kul alls :/
Skulle haft en kurs redan samma dag men ja fick hoppa den då aj var tvungen o hämta barnen kl 14..

På kvällen ringde dom iaf från de där stället o berättade att om ja ville kunde ja få hoppa av de där scehmat o träffa en annan som jobbade där o slippa gå de där kurserna om jag uppfattade rätt.. så nu ska ja träffa henne imrogon så detta tror ja blir mkt bättre.. känns liute dumt då ja redan går hos en jobbcoatch men men ju mer hjälp man kan få desto bättre...
idag går iaf barnen mellan 11-16 efetrsom jag ändrade tiderna efetrsom ja egentligen skulle gå på föreläsning idag men som sagt dom ringde ju o avboka de igår men dagiset hade ju redan stängt då så kunde inte ringa o ändra tid.. eller de hade säkert gått bra ifall ja ringde imorse men men blir ju lika många timmar så spelar ju ingen roll ..

Nu håller ja på o plockar lite.. BEHÖVS verkligen! känns som man inte kmr nånstans :/ nu blir de iad att fortsätta.. ska fixa med disken.. då behövs de bara lite HÖG musik för attd e ska gå snabbare :)

Byyyye


29 oktober 2010

Jaha nu var det helg o sen är det november...

snart december...

Tiden går så himla fort , dagarna , månaderna bara rusar förbi kan jag tycka..

O ändå så händer de inte någe spec , tiden brukar ju altid gå segt då..men icke!

I tisdags var det föäldramöte på dagis, fick inte tag på barnvakt så bara en av oss kunde gå, båda ville så gärna men vi kom fram till att Rickie fick gå, jag lämnr/hämtar barnen jämt o får ju se/höra lite då så de var nog mest rättvist :) men liiiite avis är jag ihih dom visade runt vad barnen gjort hittils o berätta lite o så..

Liam & Noel är väääldigt tajta som vi redan vet , de är dom ju hemma oxå och oftast när vi är hos andra med barn...men dom försöker så mkt som möjligt att "sära" på dom och de har fungerat ganska bra nu leker dom mer o mer med dom andra barnen o gör inte precis likadant hela tiden. Så de är skönt!
Vi försöker ju även hemma att sära på dom lite på helgerna så brukar antingen jag el rikcie gå iväg med en av dom..

annars har de inte hänt så mkt i veckan .. mitt möte i onsdags blev inställt.. som förra ggn :S men men hon skulel fixa en ny tid iaf...
på måndag skulle ja oxå iväg på ngt tror ja om ja inte minns fel..

I helgen blir det att mamma komme ro hämtar oss ikväll när rickie slutat jobbet..så ska vi tillbringa helgen på landet.. kan vara skönt o komma hemmifrån blir ju inte alls lika ofta nu när man inte har bil :/
Så de ska bli skönt..

ne nu ska ja plocka & packa lite...

så ska vi gå ut en sväng sen...

nej föresten ser på kl att de är days nu.. men sen ska ja städa .. ett MÅSTE! It Sucks!


26 oktober

En liten uppdatering kanske??

sen ja skrev har det mest varit lungt..

På onsdagen kom carro o leo upp..

Barnen har busat o lekt o blivit lite osams om av vartannat.. men dom hade de nog kul iaf :)

På torsdagskvällen kom  andre & emeli upp på en snabbkaffe så de var trevligt att träffa dom en stund innan dom åkte utomlands , lite fuskigt ihih

Fredagen gick vi till lekplatsen i hageby en stund vilket barnen gillade sen på kvällen fick vi besök av rickies mormor & morfar.. alltid trevligt , blev lite fika o prat.. grabbarna var däremot övertrötta o inte alls roliga ..men dom somna iaf snabbt sen nr dom åkt hem..

På lördagen kom linus över en sväng o prata efter det gick vi till lekplasetn på barnens dagis o lekte lite..På em åkte carro & L hem och kvällen blev lugn med lite lördagsmys..

Söndagen bakade vi lite frallor o kakor.. skulel bakat lite muffins o så oxå men sockret var visst slut så de sket sig ju ;P o nu finns de ingen plats i frysen så får väl bli senare...

Igår hände inte så mkt på dagen..barnen var på dagis o ja plockade lite här hemma.. efetr dagis tog vi en skön promenad och på kvällen åkte vi o handla lite med mamma...

Idag är barnen på dagis igen.. jag kollar på days .. har en disk o en tvätt igång.. så blir att fixa de o städa av lite innan barnen ska hämtas.. får se vad vi hittar på.. blir noog en promenad solen lyser o de är skönt promenadväder precis som igr. liute kyligt men solen värmer något iaf :P

ne nu ska ja se slutet på days sen sätta lite fart :P

bye byee



19 oktober

En glad kille , en trotsig kille, dagislämning , snabbpromenad.

Så har min morgon sett ut hittils...

Noel är inne i en fas nu med mycket trots , o mycket skrik så fort han inte får som han vill , varje morgon innan dagis håller han på o varje dag när man hämtar honom, envis är han oxå precis som sin mamma, men ja e snäppet envisare ;) När man går ut springer han iväg o öronen glömmer han hemma..
Bara hoppas det ändrar sig snart så han blir snäl o glad igen som vanligt.

Nu ska ja göra mig lite frukost.. funderar på om man ska ta lite kyckling o sallad eller om man ska ta en kaffe o smörgås..eller kaffe ska ja nog göra hur elller hur..

Igår var ja ju även på stan med mamma så ja skulel välja ut present.. de blidde ett par svarta treggings, en svart kofta på hm och en grå top & två bhar från cubus..skulle titta på ett par skor oxå men ja hittade inga som föll mig i smaken.. eller hittade ett par med leopardmönster innuti men dom var obekväma att gå i då tyget var som siden..så de blidde inget köp...

På tal om kläder föresten så börjar ja undra vad ja gör? jag vet väl egentligen .. jag GLÖMMER dom..de är aldig så när ja o R är någonstans.. vi glömmer nästan alltid något , kläder , leksaker, nappar osv osv..Just nu har jag en grön finstickad kofta, 2 svarta cardigans med lite större knappar (likadana) och en top som är grå och lila randig .. på vift..(en av dom svarta tröjorna tror ja min bror har efetr ja glömt den hos kussen) tror inte ja hämtat den än.. men iaf .. någon av mina kära vänner som vi varit/sovit hos som hittat något av detta ni inte vet vem de tillhör? :):)  Blir ju lätt så iaf med långärmat .. man tar av sig när de blir varmt sen ligger de kvar..
Har säkert mer saker men inget ja direkt kommer ihåg.. men har ni något kvarglömt någon gång så kan ni ju alltid höra med mig om ni vet att ja varit där för ja är expert på o slarva bort saker ;)

Ne nu är jag hungrig..

Puss Puss


En trevlig helg..

Det har varit en trevlig helg :)

I fredgas kom Johanna och Linus över. Blev lite vin , kex & ost. Mycker gott o mycket trevligt :)

På lördagen så kom mina föräldrar o ena bordern, mormor, morfar o farmor hit för att fira mig lite..
på kvällen hade vi lite lördagsmys o slapp vid tvn..

Igår så rensade vi förådet på massa saker.. blev att slänga en del , vilket alltid är skönt .. tycker inte om att ha massa skit som ändå aldrig används..Gjorde faktiskt inte så mkt mer .. tog sin tid i förrådet ..så vi gick till grovsoporna o slängde allt o sen bada grabbarna , fixa inför natten sen la vi dom.. sen blev de bara att lägga sig framför tvn..

Idag så ska jag o mamma på stan så ja ska välja ut present.. bara att hennes bil inte startar :/ men hon skulle få låna brorsans bil sen när han slutat om inte hennes hoppa igång.. :P

nu ska ja ta mig lite kaffe :P Byye!

14 oktober..

Tråkigt väder.. lite regn emellanåt o bara tråkigt.. men himlen börjar se lite ljusare ut så hoppas på uppehåll så man kan ta sig en promenad sen :)

Idag skulel ja haft mte eg men hon var sjuk så vi skulel ta mötet över mejl ist.. skönt!

Nu har ja precis avnjutit en god frukost , räksmörgåsar & thé. mums räkor ör ju Så gott!!

Vet bara inte vad ja ska hitta på nu.. men ska väl städa vdrummet o hallen för de hann ja inte med igår...eller hann o hann men hade ingen större lust efter maten :)

Ska ta tag i att skriva slutfrasen på mitt personliga brev oxå. sen är de klart för att skickas ut ..se om man hittar ngt på workey, platsbanken o så.. men tanken är ju att jag ska  skcika ut till några lite spontant.. alla annonserar ju faktiskt inte...

Igår fick vi oxå ett erbjudande som är väldigt svårt...egentligen bland de bästa man kan få nu men samtidigt så vet man ju inte hur de blir , är ju lite saker som måste lösa sig först men bara hålla tummarna..

wiie nu tittar solen fram :) wunderful! blir nog att passa på att gå ut :P

Allt för mig... :)

12 e oktober

Idag blev det riktig höst här i Norrköping, efetrsom det varit under 10 grader i 10 dagar i följd nu.. ja för ni vet väl att de inte räknas som höst förens de har varit det? :)

En fin höstdag har det varit med solsken :) fast de var lite kyliga vindar ihih..

Barnen gick på dagis o som vanligt på tisdagar gick dom till skogen :)

Johanna kom hit runt 11 snåret så då tog vi den planerade promenaden , var ute en timme o gick o de var jätteskönt, skulle väl försöka gå lite mera när vi båda har tid o så.. alltid trevligt med sällskap! Efter promenaden gick vi hem till mig en stund o prata lite innan hon åkte hem..

Efter de gick ja o hämta barnen , idag var dom snälla o lydiga iaf o sånan dagar är jättesköna!
När vi kom hem bakade vi kakor...dom blev goda men lite för "maffiga" för min smak.. men man kunde äta en liten bit iaf :)

Efter de gjorde ja lite middag.. blev enkelt idag då ja tog lite rester, lite korv, kyckling , så stekte ja gårdagen potatis som blev över o gjorde även lite ris..blev helt okej..:P

Kvällen har varit lugn.. rickie gick o la sig runt 18 tiden..barnen somna väl för ung 45 min sen & jag funderar på att lägga mig till sängs oxå.. är trött o känner mig lite konstig.. :S
Måste bara hoppa in i duchen oxå innan ja får sova hehe

Imorgon blir de att gå upp en timme tidigare o lämna barnen en timme tidigare för att sedan gå ner till Af..yeeyy..

Hoppas ni haft en bra dag och kväll

Kram

En underbar helg..

Haft en jättebra helg nere i Edsbruk. Det behövdes verkligen :)

Fredagen: Först när vi kom ner åkte vi till kärrgatan, lämande av packning o träffade andré. Vi byggde lite med lego o sen efter en stund kom jessika & gabriel bort... så vi packade iordning de vi behövde under kvällen sen gick vi med dom bort till svärmor..Där bjöds det på god mat, trevligt sällskap & god dryck :)
Barnen ( mina + jessikas) lekte med varann denna gången oxå så de var kul att ses , gick bra , förra ggn var de ju lite mer "skillnad" på lekålder..nu leker dom ju ung med samma saker o så ..de var skönt o roligt för barnen.
Emeli skull köpa godis till barnen så vi gick till konsum en sväng o tog med oss flinga ut ( söt liten goshund :) ) Hon är ju bara en valp och väldigt busig :P

Kom väll hem runt 23,30 tiden så då var grabbarna supertrötta efetrsom dom inte kunde somna tidigare så dom slockna direkt o även ja o R gick o la oss...

Lördagen blev lugn till en början , barnen vaknade runt 10 så de var skönt..vi åt frukost, lekte lite o sen åkte vi utt till bamse , nilla & barnen.. så basme visade oss runt i nya huset , jättefint o stort hade dom fått :) Det var full rulle på barnen men de är bra att dom har kul iaf :) Vissa stunder blev de lite väl mkt liv o öronen existerar inte hehe :P men då gick vi ut :) först gick vi o kolla på djuren vilket liam o noel tycker är jättekul , även traktorerna.
Blev även bjudna på god lunch o fika ! En trevlig dag var det o barnen tyckte de var jättekul!
Åkte väl därifrån runt 17 tiden o när vi var påväg hem ringde Rickies mormor o morfar o bjöd över oss på middag även svärmor + fam uppsala var där s de var trevligt.. blev god mat , efterätt o fika. Fick paket av R mormor o morfar o så sjöng dom allihopa för mig  :) ( fastän ja fyllde år på söndagen) kom väl hem runt 23 o då slockna barnen o ja o rickei gick upp en stund

Söndagen: Började med en fm fika hos svärmor sen gick barnen ut o lekte kurragömma med villiam o gabriel, sen åkte fam uppsala hem så blev att säga hejdå o så, barnen var på jättetråkigt humör då efetr allt bus.. men sen gick vi upp tll skolan o träffa carro o leo :) Liam var mest trött o satt i vagnen men leo o noel busa vid rutschkanan där ett tag sen vart noel bustjurig o ville icke lyssna hih o så rinde svärmor som skulle bjuda oss på mat runt 15 o flytta fram tiden för hon var så hungrig så blev inte att träffas så mkt men de var kul att ses den stund vi gjorde iaf! Hoppas man kan ss snart igen när dom kommer uppåt! Efter vi ätit lite mat o så åkte vi bort till nisse o packade ihop våra saker o så för att åka hemmåt.. barnen somnade ju i bilen innan vi ens hann åka så dom fick sig en lång midagslur melan 17-18,30 så trodde aldrig dom skulle komam i säng igår .. men dom somnade "redan" vid kl 22 så ja blidde lite förvånad :P

Har iaf haft en underbar o trevlig helg..

O gud vad ja längtar ner igen , vi vill s grna flytta ner igen hade varit så kul o skönt, barnen skulle älska o komam ner till sina kompisar igen o även vi. men de passar sig inet så bra just nu :(

Idag: har de inte hänt mkt.. ja har varit jätteslö o seg.. mest mys med barnen o lite plockning.. barnen har levr rövare så hemmet är ett vrak.. men får städa imorn...

Imorgon ska barnen till dagis iaf o ja ska träffa johanna för en rask promenad så får vi se om hon vill komma in på en fika om hon vågar i detta stäkiga hem ..hinenr kanske plocka av lite iaf då vi ska runt halv 11 - 11..

annars blir veckan lugn.. möte som vanligt.. både påp adecco + arbetsförmedlingen.. jo ett jobb skulle ju inte sitta helt fel alltså , BEHÖVER för min egna skull och VILL komma ut på något nu .. t.o.m en praktik skulle göra mig glad..men men får väl se vart efter om de blir en praktik iaf..eelr om nån hör av sig som man skickat cv till..

Nu ska ja umgs med min älskling ett tag , vi ska göra oss lite kvällsmat , kycklingsallad o bagge , mumma!

Puss & Kram

 


En regning torsdag

Tråkväder är va det varit idag..regn , regn o åter regn... brrr..
Sånna dagar stannar man helst inne ihih... men var ju tvungen o ge mig ut , först för o lämna grabbarna på dagis , sen för att åka till adecco o självklart så gick inte bussen över kungsgatan så man fick gå nere från stan , dyblöt o kall blidde man :P

När ja skulel gå hem så regna de fortfarande o när ja skulel till dagis igen regna det ..tycker de kan vara uppehåll när ja måste ut ;);)

Nu på em/kvällen har vi haft lite besök , liam & noel var jätteuppspelta o busa som bara den ..trodde inte att de skulel bli lätt o lägga dom men de gick ganska fort iaf :) Men som alltid måste man ju läsa Nickeboken och polisboken..Undra sa flundran hur de blir sen när ja ska lämna tillbaka polisboken efetrsom ja bara lånat den på bibban :P Får nog köpa den i julklapp till dom och en ny nickebok..börjar bli ganska tjatigt o läsa den vi har nu eftersom dom ska höra den varje kväll nu sen en månad tillbaka hehe

Nu ska ja packa de sista här inför edsbruk o sen plocka av lite.. ska ta dammsugning o så imorgon så då kan de vara skönt att ha plockat upp allt från golven redan ikväll...

Får se om de är något bra på tvn oxå innan ja lägger mig.. antagligen inte.. brukar ju inet vara så mkt o se..

Ni får ha en bra kväll :)


Tråkig dagishämtning + bakning..

Dagens dagishämtning är en ja lätt hade klarat mig utan . Barnen var helt galna , skrek , sprang iväg o betedde sig inte alls roligt..

Blev hur glada som helst när jag kom o sen när vi skulle gå o klä på oss jackor osv ( allt utom skorna) som dom självklart bara SKULLE HA..( de är så att de var några som försökt sig bryta sig in på dagiset igår kväll så vi kan inte använda dörren som går till våran avdelning så vi får gå genom en annan för att komma ut/in) därav dom inte fick ha skorna på sig...o de var just då alt detta tjurande o trotsande började..
När vi väl kom ut sen så lugna iaf liam ner sig men då får Noel för sig att jäklas lite till så han springer en bra bit iväg o till en kana dom har där på dagiset o ställer sig där uppe o vägrar komma ner, tjurar o vägrar lyssna..
sådär efetr 10 min kan han ge med sig o vi kan äntligen gå hemmåt.. en sak som vanligtvis tar 10 min tog 30 min..Mina underbara killar med sitt härliga humör :)

När vi väl var hemma sen så bakade vi lite .. blev hallongrottor & sen lite frallor så nu har ja fyllt frysen igen , härligt!

Snart ska grabbarna få lite kvällsmat o sen ska dom i säng.. o de ska bli skönt för ja är övertrött just nu , skulle kunna somna när som så ikväll blire tidigt i säng även för mig..

Imorgon ska ja ju vara på adecco kl 9 så blir att gå upp en timme tidigare o lämna L&N redan kl 8

nehe dax att fixa lite nybakade frallor & yoghurt till grabbsen.

Puss & Kram

De här med personligt brev..

Suck .

Sitter här o försöker skriva ett personligt brev som jag har till uppgift imorgon . Tycker att de är väääldigt svårt, hittar inget bra sett att formulera mig o tycker inte om att skriva om mig själv.

Tidigare när jag skcikat ansökningar så har ja bara skrivit ner något o mest berättat om vad ja gjort osv , inte alls på de här sättet som är mer "rätt" antagligen så är de inte många som fastnat för min ansökan eller ens läst den då den mest varit rörig..Mitt cv gjorde ja iaf förra veckan o de är ja nu ganska nöjd med iaf.. de är ju lite lättare om man säger så :P

Därför ska de bli skönt att få lite hjälp, tips osv imorgon och till slut kanske ja sitter här med ett helt ok personligt brev..tråkiga är ju bara att man måste skriva nytt för varje arbete man söker..

Jag har endast skrivit två rader hittils så antar att de bara är att fortsätta :S

Någon mer som har svårt för det här eller tycker ni de är jättelätt? Tips? :)



Inte okej...

Frysen o känner mig lite halvslö, precis sådär som när man håller på att bli sjuk.. o de är INTE okej o bli igen!!
Bara leva på hoppet :)

Liam & Noel vaknade vid 5 idag oxå vilket inte gjorde de hele bättre :)

Nu är dom på dagis iaf o jag ska baka lite bröd o sen ska ja lägga mig en halvtimme o bara blunda o hoppas på att man blir någerlunda pigg :P

Skulle behöva dra ett varv med snabeldraken och svoppen oxå men känns ju inet så lockande precis ... får nog bli ikväll ist :P

Hoppas att veckan går fort iaf för i helgen blir det att åka ner till Edsbruk :) wiiie
Ska bli skönt att komma neråt o extra kul när schemat är fullspäckat =)
De är ju besök från uppsala oxå där så de ska bli kul , se om liam , noel o gabriel kasnke kan leka lite denna gången.. gabriel är ju 1,5 år äldre så dom hgar inte "lekt med varandra" direkt.. men nu var de ju ett bra tag sen vi sågs o liam o noel har ju lärt sig prata , leka på ett annat sett osv
Ska även träffa bamse , nilla & barnen, var ett bra tag sen man såg dom oxå så de ska bli kul !
Fyller ju även år på söndag så nilla skulel bjuda på födelsedagsfika , söt som hon är :)

veckan händer tyvärr inge spec så den lär väll inte gå så fort :/  Ska till adecco på torsdag bara..

hm ne nu hade ja ju en miljoner saker att göra oxå.. see ya later



Lördag

Hm 3 st som vill fortsätta läsa , långt ifrån hälften så ja vet inte?

Men ja de blir nog ett litet inlägg då o då iaf :) Har ju lite svårt för att hålla mig ifrån min blogg trotts allt :)

kort & gott om va som hänt senast ja skrev ...

Legat riktigt sjuk ett par dagar .. eller nästan en vecka.. lite av en blandning av allt känns de som , men bla en rejäl halsfluss , magsjuka , hög feber & yrsel är väl det som varit värst ...
Som tur är så klara sig barnen ifrån det , sambon blev sängliggandes en dag...
Är de ja som har otur or what? :)

Annars har de nog inte hänt något direkt.. varit lite off faktiskt nu hela veckan efetr ja frisknat till..

Igår kom mamma in så vi fick låna hennes bil ( våran har ju gått sönder ...igen...) o för den delen ska den besiktigas nu oxå innan man får köra med den.. o sen ska rickie laga den oxå innan dess ( ni som känner honom vet att de kmr ta lång tid haha)
Iaf så åkte vi o storhandla..utan barn.. så mkt smidigare o mindre stressigt de är !! o mycket mindre tjat blire ;)
Men efetr 2 h o några tusenlappar fattigare var vi hemma igen så då blev de att äta lite o natta barnen..
Mamma sov över här så idags ka vi följa med henne ut till landet..
Får väll se om de blir att plocka någon svamp =)

Ja här har ni en liten update iaf.. får se när de blir nästa gång :)


RSS 2.0