Dagen till ära..

Morgonen började med att åka till skolan för att ha prov , gick sådär.. får se tror inte det är högre än G tyvärr.. men ja e nöjd ändå!

annars har dagen vart lugn , lite städ o mys me grabbarna.

För en stund sedan hittade barnen på hyss, jag satt inne i vdr , rickie i sovrummet & barnen lekte med tramptraktorerna , efetr en stund blir det rätt tyst fast samtidigt hörs d som "bumsar" Ropar på rickie o frågar om hans er till barnen , o nej d gjorde han inte o inte ja heller så vi går ut i hallen där de vanligvis brukar ha traktorerna men där var dom inte , går in i köket o då ar dom tagit en stol fram till kylskåpet , öppnat det o slängt ut nästan allt på golvet, kan lova er att det såg grannt ut på golvet, yogurt , mjölk & ägg all over! Det var bara ta fram städsakerna o se glad ut , rickie tog golvet snäll som han var :) o ja fick skölja av allt som fått yogurt på sig , inget vidare kul det heller. Tur att vi inte hade mer öppnade förpackningar i kylskåpet då hade d nog sett ännu värre ut =)

Nu leker barnen ute , dom cyklar. Jag funderar på vad vi ska ta till mat , är hungrig o sugen på ALLT men samtidigt är ja trött o orkar inte göra något :S hmmm ajja vi får se va d blir helt enkelt..

Kanske skriver mer senare.

Pusss

Kommentarer
Postat av: Tessa

Haha, vilka busar :)

Kramar

2009-09-12 @ 14:59:10
URL: http://mariaajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0