Tisdag

Hm barnen börjar nog visst inte dagis förens nästa tisdag haha..

Så klockan ringde kl 07 imorse heeeeelt i onödan :P

Försökte ringa dagiset för att höra efter om der var idag .. o vi ringde o ringde.. upptaget hela tiden.. så vi fixa oss iordning o går till dagiset ändå för att höra efter...

Där sitter en liten lapp att avd är flyttat o kommer tillbaka v 32 , yeees, piiiinsamt o stå där som fån en vecka för tidigt ;) men men är typ hundra på att d skulle börja idag...men vilket fall som helst så väntar vi till nästa vecka..vi kan ju inte få tag på dom heller ..

Hade gärna börjat idag efetrsom nästa vecka är ju jag i skolan .. o vi har ju inte vart där på 6 veckor så barnen kommer nog vara lite svåra att lämna men men d klarar nog min gubbe...
Jag e bara ssjukt nervös över hur han kommer klara allt själv när ja e på skolan.. han e så sjukt morgontrött så dom lär nog försova sig ett X antal ggr :S men men hoppas han får ett jobb snart för då får ju ja sköta den delen igen :)

annars har dagen vart skapligt seg, har mestadels vart ute.. alla har vart lite trötta...barnen sover nu iaf & ja ska nog passa på o halvsova i ett varmt bad!

Skriver mer sen...

pusss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0