16 sept 11

skön dag, har varit fint väder ute , inte lika blåsigt o kallt o solen har lyst :)
På dagen gjorde vi inte så mkt.. har varit ganska trött efetrsom Liam vakna igår o kom ut till vardagsrummet o ville ha frukost 22,30 :P hm.. fick fint förklara att de inte var morgon utan natt =) då ville han ha vatten iaf.. så gav han vatten sen gick ja in o la mig med honom.. han somnade om vid 2 tiden.. så ja..imorse vid kl 7 kände ja inte alls för att gå upp ..
iaf så gick vi upp o fixa barnen inför fotografering på dagis.. blev lite stressigt trotts att vi hade en timme på oss.. men men blir oftast så hehe...rickie gick o lämna dom till 8 tiden iaf.. så då hade dom tagit gruppfoto och enskilt o när han kom skulle dom precis ta syskonbild.. så vi har skickat efetr allt på överseende iaf så får vi se om dem blev bra ihih :)

en stund efetr dom kom hem så hittade dom rickies hårtrimmer oxå och fick igång den o innan man han fram hade dom klippt av noel en bit på luggen.. Gaaah.. haha men kudne inte hålla mig för skratt tyvärr för han såg så himla rolig ut.. som tur var sparades lite lugg så man kan dölja det :) men idag kamma ja det åt sidan så han skuel få se o gud vad han skratta åt sig själv .. o vi som hade tänkt klippa dom..går inte nu efetrsom han hade på lägsta.. vilket vi inte hade tänkt.. så krm bara se dumt ut om man klipper nu...

På em gjorde vi iordning mellis , varm choklad o äggmackor ..packa ner i väska o hade picknick i skogen :) först gik vi in en bit o sen stanna vi vid ett berg där vi åt mellis.. sedan lekte barnen för fullt.. dom älskar o vara i skogen :) o likaså jag! vi byggde en "koja" och plocka rönnbär o bara var! Himla mysigt :)

Nu på kvällen har vi gjort pizza tillsammans.. mysigt det oxå =)
nu sover alla barnen o rickie o carro är iväg o köper mjölk..

Jag ska lägga mig o läsa strax nu efter idol är slut =)

Puss Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0