Regnig Tisdag

Hua vilket tråkigt väder de blev idag dåå =/ suck!

Imorse när jag gick mot Ica så var det iaf uppehåll o tur var väl det då ja glömde paraplyet hemmma.. kanske inte så kul att bli nerdränkt av vatten när man ska vitsas bland massa folk :)

Fick gå på varorna direkt när jag kom , skönt o slippa köra skurmaskinen ;) hah nejvars de funkar det oxåär ju inte så värst ansträngande o gå efetr en maskin som gör skitgöran åt en ;) men iaf eftersom varorna var sena o blev uppskjutet så är det de ja gjort nästan hela dagen , blev att sitta i kassan några timmar oxå , och vi har ju fått nytt butiksdatasystem så de var lite krångligt o en hel del dom gjort om , tex tagit bort vissa saker som man inte riktigt förstår vf då det funkat så bra innan.. o sen var de en del eankoder som krångla idag.. så idag har det varit ganska sressigt och mkt jäkelskap :) men men man lär sig väl de nya systemet oxå..
Nu innan ja sluta precis har ja även fått ankomstregistrera post & haft besök av min lärare som besöker alla oss i klassen , han kolla lite hur man trivdes o va man fick göra osv.. sen så skulle han även ta kort oxå efetrsom han gjort de på alla..jippie tänkte jag som var alldeles varm av stress o sminket låg nog inte heller på sin plats haha.. men men så är det väl:)

Just nu sitte rja o slöar här ett tag.. barnen leker så fint på sitt rum så man får väl passa på de få stunder de är sams ;) Ska försöka få lite ork till att laga lite mat & plocka lite här hemma..
Liam & Noel har inte sovit någe på dan heller så antagligen somnar dom skapligt ikväll.. är ju dagis för deras skull imorn.. heldag så de är ju bara bra om dom somnar tidigt...

Ne nu får ja inte slöa här mera :) Ha en fin kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0