Lördag 19 juni

Har spenderat några dagar i Edsbruk nu , mkt härligt!! Tror nog både ja & rickie är sugna på att flytta neråt igen men samtidigt trivs ja så bra i stan så ja tvekar jättemkt :S
De flesta av våra vänner bor ju här nere o det skulle vara så skönt o komma närmare..

Dagrna här nere har iaf varit kanon..
på tisdan bjöd vi hit Carro Tommie & leo på lite grillat o så blev de en trevlig kvällspromenad på det :)

Ons så var vi inne hos cilla & robban o lillpluttan :) även svärfar var hemma över kvällen..

Torsdag så kom cilla & wilma hit runt kl 8 :) vi satt ute hela dagen , vädret var ju kanon!! tog promenad till affären och köpte lite o grilla :) sen på em så kom robban o då skulle gubbarna ut o fiska.. när dom kom tebax blev de att grilla lite.. blev sen middag men de var gubbarnas fel haha dom sov även över här så de var trevligt.

på fredagen så var ju inte vädret så roligt så vi var mestadels inne..cilla & wilma var ju här medans robban jobbade de var kul wilma är ju så himlan go hela tiden förutom när de inte går som hon planerat :)
På kvällen blev de studentfest , mkt trevigt men man fick knappt sitta nånting..barnen var stilla till en början o när vi åt men resten var dom överallt :P tror dom har myror i baken för sitta still är farligt :) inte de roligaste att dom tjata om att åka hem hele kvällen oxå.. men vi gick hem rätt skapligt runt halv elva tror ja..
idag får vi se vad dagen erbjuder.. ev grillfest hos rickies mormor o morfar o sen har vi pratat lite löst om att vi ska till bamse o nilla... så ska höra med rickie sen när han vaknar..

får bli en updatering senare.. känner att detta inlägg kanske blev lite rörigt :)



Kommentarer
Postat av: Petra

Tack! =) känns jätte spännande.

2010-06-20 @ 19:41:17
URL: http://peaw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0