Torsdag 15 juli

då var det dax att uppdatera lite då..

vad har hänt se sist då?

20 årsfesten var trevlig med god mat o dryck :)

På fredagen slappa vi mest..var ute i solen .. på kvällen gick vi bort o umgicks med min kusin o alla där borta..

på lördagen åkte vi ner till Edsbruk..tog de mest lungt..umgicks me Nilla , bamse & barnen.. åt god mat o sen skulel gubbarna ner o fiska.. var massor av myggor så var inet så kul o stå på land precis..efetr det åkte vi ner till badstranden i edsbruk o bada :) de var ganska skönt i vattnet  :)

på söndagen begav vi oss upp till båten för en liten utflykt :) var mysigt! Barnen tyckte de var skönt o åka men tyvärr så finns de inge bra badställe där båten är ilagd men vi stannade iaf till vid ett berg o fikade o doppa fötterna :) På kvällen blev de att åka o bada i sandvikn :)

På måndagen så tog vi oss en tripp med svärmor.. vi kom inte på ngt spec så vi satte oss i bilen o bara åkte..de blev att åka till vimmerby..kolla utanför astrid lindgrens värld men vi gick inte in.. liam o noel har inte läst spec mkt av hennes böcker el kollat filmer så dom har inte fått uppfattning om vilka dom är men nästa år kanske de blir att ¨åka dit :) efetr det bestämde vi oss för att dra till rumskulla..åkte förbi  i bullerbyn för o kka hur de såg ut..sen åkte vi till kvilleken i rumskulla..den största eken o barnen tyckte de var kul.. fast de som dom roade sig med de var staketet o leka att dom åkte motorcykel hheh men dom gick även in i trädet o kika :P läste efetråt på en skylt att man inte får vistas inanför staketet .. upps ;P men men tror nog dom flesta gör de är nog inte så många som bryr sig hihi o skylten satt lite dumt till så man såg den bättre på utvägen än invägen haha,..
efetr det bar de av mot kisa.. stannade o badade i sommen..var ganska behagligt även fast ja bara var i me fötterna då ja inte hade badkläder med,..var iaf en skön dag att få se lite annat ;P sammanslagt åkte vi runt 26 mil så de blev ju liten resa iaf :) På kvällen blev det ett dopp i sandviken.. såå skööönt!

på tisdagen åkte vi ut till sandviken o var där största delen av dagen...sola o bada massor :)
På kvällen åkte gubben & liam ut o fiska.. dom fick en gös som dom var uppe o lämna hos r mormor o morfar..jag & noel var med svärmor till gamleby för lite köp till bil & själ ;) På kvällen kräktes även noel..troligtvis pga att han svalt vatten..var flera barn som gjorde de av vatten i ed..

på onsdagen blev de sandviken igen.. hm.. finns ju inet så mkt annat att göra i värmen än att svalka sig i badet.. skönt för barnen oxå att svalka sig.. åkte väl därifrån runt 14 tiden då vi skulle på mat hos R mormor o morfar.. ugnstekt Gös.. MUUUUMMS!! de är ju så himla gott! Efter d gick vi hem o slappa.. var lite smått rastlös o ville inte bada mer men tills lut kom vi inte på ngt annat iaf så gick till badstranden .. var där några timmar o sen på kvällen åt vi kvällsmat hos brilla o sen åkte vi hem.. var väll hemma runt 23,30..
På natten så spyr liam oxå... jippe.. och sen kmr Rickie.. men ja har klarat mig än så länge.. men vet ju vad jha har o vänta mig.. men iaf så kanske de beror på vatten iaf för rickie var ju under vattnet med cyklop o kan fått i sig vatten då oxå...

Idag händer inte så mkt.. ska packa upp väskorna o tvätta en massa! för övrigt är ja lite trött på denna värme.. kan bli några grader svalare iaf.. men men häligt är de iaf att solen lyser :=)

allt för nu!!

//


Kommentarer
Postat av: Jennie och Exxa

Låter mysigt! Just nu kan du vinna ett personligt namnsmycke i min blogg, vore kul om du ville vara med :)

2010-07-19 @ 14:40:20
URL: http://www.exxa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0