Ingen blogglust..

Tyvärr så har ja ingen större lust för att blogga nu..
men ska försöka skriva ner några rader iaf :)

Känner mig just nu som en zombie som bara finns men inte har nån ork alls..känns som jag är sjuk men att de inte riktigt vill bryta ut..

Har iaf haft en trevlig julhelg, den firades som tidigare skrivet på lite olika ställen melllan 23:e till 25:e

Hos svärmor den 23:e så åkte vi ner skapligt , hjälpte henne lite med o styra med julmaten o fixa till så alla fick plats o så...sen vid 17 kom alla så vi åt lite o prata så de var trevligt.. sen kom tomten o Liam & Noel blev jätterädda för honom hihi dom vågade inte gå fram o hämta paketen själva ens..efetr julklappsöppning så blev de mest att sitta ner o umgås med dom som var där o när alla åte hem gick vi o la oss...

På julafton åkte vi hem till norrkan skapligt.. var förbi hemma o fixa lite o sen vidare till min mormor o morfar. Där åt vi julmat , kollade på kalle o sen blev de att tomten kom oxå, barnen blev rädda även denna gång men vågade halft som halft gå fram iaf men dom gick bara så pass nära att dom kunde nå paketet genom att sträcka sig väääldigt långt.,efter julklapparna så fikade vi lite innan vi åkte hem... var en trevlig julafton iaf :)
På kvällen åkte vi ner till Edsbruk , blev att elda lite i kamin o barnen lekte med julklapparna , linus kom över en stund o prata oxå...sen la vi oss o sov :)

den 25:e åkte vi ner till svärfar som fyllde år, blev även lite julklappar som tomten lämnat :) tur tyckte nog Liam o Noel att tomten bara lämnade paketen så dom slapp se honom igen ahah :D  Sen blev det god mat och efterätt..
Åkte hem ganska skapligt samtidigt som andre o emeli o de var skönt för jag hade sån huvudvärk att de kändes som jag var helt borta..så de var skötn o sätta sig i bilen o bara blunda till lite , var tvugna o stanna in på kvantum o köpa huvudvärkstabletter o så köpte vi lite mat o frukost efetrsom vi skulel sova på kärrgatan..
Åkte upp till Rickies mormor o morfar en stund på kvällen o fikade lite o så fick vi med oss lite ved så vi kunde elda ... kvällen blev lugn.. satt mest o kollade på tvn o så..

Den 26 var vi hos brilla på fm o drack lite kaffe o så.. annars hände väl inte så mkt.. rickie skulle skotta av taket men blev inte så mkt gjort.. han skulel få hjälp av linus men de blidde inte så..
Åkte förbi rickies mormor o morfar på kvälllen o fördrev lite tid då vi inte ville åka hem förens liam o noel skulle sova . så smidigt o bara bära över dom i sängarna sen :)
Stannade till på willys o handla lite mat oxå..

I veckan har de inte hänt så mycket, plockat ner julen ( gud så skönt) , en dag var ja nere på stan för o byta ett par skor som barnen fått i julklapp.. tyvärr hade dom ju inte samma skor här i norrk som vvik o priserna var de dubbla här som där så ja fick pengarna ist o gick o köpte skor på en annan affär. skulle försöka hitta ett par liknande efetrsom barnen annars jämt bråkar , hittade inte några som var precis lika men till slut hitta ja ett par som iaf var något lika.. väl hemma när vi skulle gå till biblioteket dagen efetr vägrade någon av dom ha dom.. dom skulle ha samma , de sluta med att Noel vade sina gamla vinterskor ist.. jaja..

som sgat igår var vi på bibblan o barnen valde några böcker dom ville ta hem , de tyckte dom var kul :)

Idag är Rickie iväg o skrotar våran gamla bil, för efetre helgen så ska audin in i garaget så ingen mening o betala parkeringsplats för den andra bilen som inte funkar...
Ska bli skönt o ha en bil igen , underättar så mycket när man ska storhandla!!
Fick ju en bil av mamma o pappa i julklapp :)

nej nu ska jag försöka få lite energi till att plocka av här hemma

see ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0