091119- Torsdag!

jahop så var torsdan här... sista arbetsdagen för gubben för veckan , sköööönt! Får väl se hur dax han dyker upp idag...

Idag är det tänkt att ja ska gå ner en sväng till hageby..mest för att kolla, ska ju köpa en klänning men lite svårt att pröva o så när barnen är med så de får bli på fredan när gubben ska me ner på stan.. men ja kan ju alltid titta ut några ja vill ha , har redan kollat på hm: s hemsida o hittat 2 favoriter, villigta oxå.. den ena kosta bara 199 och den andra 245 , de gillar vii! har även sett ett par "spets"strumpbyxor som ja nog ska ha till :) men som sagt.. får väll se hur ja ser ut it först.. inte haft klänning på länge...
jaja.. ska även köpa en liten flaska vin till kvällen . vi har bestämt oss för att äta någe gott o ha fredagsmys på en torsdag.. :O men bara för att vi ska bort på fredan :P men bara att vi vet inte vad vi ska äta? FÖÖÖRSLAAAAG! Jag är grymt sugen på potatisgratäng o fläskfile men gubben visste inte...men men niu kan väl skriva några tips iaf :)

Just nu leker barnen eller just för tillfället bråkar dom.. står o skriker åt varnadra .. vet inte vad dom är osams om hehe , dom äör bara föööööör söta ibland!

Ne nu ska ja fixa mig sen ta på barnen o låta dom gå ut o leka av sig lite...uteplatsen bör fixas iordning oxå... får väll se om ja orkar...sen när dom lekt av sig lite så får vi se omja känne rför att gå till HC :)

puss & kram

Kommentarer
Postat av: fia =)

Mat förslag nu då ;)



-grisfötter i gelé

-fjärtsoppa

-spytt i panna



nae fan jag skojja bara ;)



Vad sägs om:



-tacos ;)

-varm smörgåstårta

-inbakad fläskfilé med hasselbackspotatis

-köttgryta



Det var några förslag iaf, har lite dålig fantasi idag känner jag =p



pusspuss <3

2009-11-19 @ 11:35:07
URL: http://diamantmamman.blogg.se/
Postat av: Michaela

hej sofia. Här kommer ett middagsförslag. Kycklingfile med rotsaker i ugn å brunsås. Väldigt gott=)

2009-11-19 @ 15:12:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0