091118- Onsdag!

Inatt har Noel varit krånglig , han kunde inte sova o var dålig i magen .. så har inte blivit så mkt sömn inatt... så är ganska trött nu... men men ... på morgonen sen var han bra igen .. skööööööönt!! Nu är dom bara lite snoriga o dana..värst är det på kvällen när dom ska sova d får dom sån jobbig hosta :(

Vilket fall som helst har vi bara tage de lungt idag... barnen har mestadels lekt med varandra o jag har städat av lite o gjort färdigt fias design :) el de gjorde ja igårkväll men den kom till hennes blogg idag :P  Ni kan ju kika in på hennes blogg o titta va ni tycker :) länk finns i kolumen till vänster :P På de program ja använder mig av ( vilket är ganska dåliga) så är ja ganska nöjd, men huvudsaken är ju att fia är nöjd =) och d tror ja för ja har gjort om den några ggr då hin inte var helnöjd så då borde hon ju vara d nu :P annars gör ja gärna om den d vet du =)

Har ju 2 till som vill att ja ska göra om deras.. vi får väl se när ja får tid o så =)

nu har vi precis ätit en sen lunch ... blev lite rester från igår som ja gjorde om till en pytt =) alltså potatis o skinstek, vart mums fillibaba :D tyckte även barnen =)

ska hänga liute tvätt nu o dammasuga.. jippi ...:D

Sambon är uppe i sthlm o jobbar idag.. men tror han skulle komma hem ikväll :P Hoppas han kan vara på någerlunda trevligt humör, han har inget snus o sovit dåligt så ja har inga stora förhoppningar precis... men men..igår var han inte på bra humör iaf o d var samma då dåligt me sömn o inget snus.. stackarn! Hopppas han inte köper någon dosa idag bara när han får pengar , vore ju bra om han sluta lixom...fast om ja får en gubbe med bra humör då så hoppas ja han köper en :)

Annars så blir de lungt i veckan..

är ledig resten av veckan nu.. när barnen väl är friska så har ja ingen skola hehe.. men men blir att hitta på någe kul ist!!
Imorgon ska vi vara ute iaf då vi haft två innedagar, ja om förskylningen lagt sig mer vill säga..men d tror ja nog..o så ska ja posta ett brev iaf mer vet ja inte vad vi ska hitta på..

På fredag ska vi ner på stan o köpa doppresent till gullungen , ska även försöka hitta mig någe ja kan ha på miiiiig , hmm..får se om ja ittar någon snygg klänning el så..
på kvällen sen ska vi ner till Edsbruk..umgås lite..

och på lördag är det ju dop , barnen ska avra hos johny o sanne då.. dom hade ju lite svårt o sitta still nör vi var på ellas dop så vi kände d blir skönare för oss o få lite lugn o ro :) sen ska vi hämta dom när vi ska på mat&fika =) På kvällen sen så blir det att åka till svärmor skulle jag tro , dom från uppsala kommer ju ner så ska umgås lite.. träffar ju inte dom så ofta så de ska bli kul/trevligt..

På söndagen sen bär det hem igen... ev att anders & jessica m barnen skulle svänga förbi o se hur vi har det när d åker hem..dom har ju aldrig vare här :P

ja d är väl vad som komma skall denna vecka :P Nu har jag inte tid med detta längre..dammsugaren bara ropar efetr mig ;)

/ Fröken S.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0