:)

guuud va vädret är underbart :D wiiiiie!!

Igårkväll hyrde vi 2 filmer.. hm evigheter sen vi gjorde det så d var riktigt mysigt! Dom två nya wallanderfilmerna blev det, båda var bra såklart!! tyckte både ja o mannen..men  d e klart vi gillar ju sånna filmer så var inte så svårt att lista ut att vi skulle tycka dom var bra.. dock tycte ja den ena var väldigt gripande..en pojke som hittades död i vattnet , nej sånt har ja svårt för o se trots att ja vet att de inte är på riktigt..
Men d värsta när man hyr film sådär är ju att de "hör till" att man ska ha någe o smaska på / dricka.. så de blev chips m dip, godis o cola... hmm o ja åt massa hmm.. ajja nu får de bli skärpning på den delen !!

Nu har Ior åkt hem till mor o far igen..juste skrev att det var shansu som skulle tillbringa några dagar hos oss men vi ändra oss o tog ior ist.. de har gått jättebra o han hr vart jättesnäll..skule igentligen haft honom till Ons men eftersom andre fyler imorn åkte vi ner till Edsbruk idag..så blir att spendera dagana här ända till Söndag.. lär ju få hemlängtan innan dess , hemkääär som jag är . men men man får stå ut. Ska ju på dop här nere på sönd så känns onödigt att åka hem o sen tillbax igen..

Ne nu funderar ja på o ta en rask promenad innnan ja ska hoppa i säng.. dessvärre har de örknat på ordentigt så lite segt o gå sj.. får se om ja får med mig gubben om "farfar" har lust att hllla ett öra mot våra sovandes barn :)

ajja hoppas iaf att vädret håller i sig.

Natt Natt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0