:)

Sååååå.. nu sover barnen , jag har pluggat lite o börjat städning...

skulle ju bertta tillbaka lite om helgen hihi..

Lördagen så skulel vi ju på fest som tidigare benämt.. noel var feberfri o sambon kände sig bra så vi åkte =)
var en massa folk som var där, visste nog inte ens vem hälften av alla var haha :D men en hel del släkt var ju där iaf =) Blev bjudna på god mat , potatisgratäng, fläskfile, kycklingfile o kassler... o grönsaker. mumma var det iaf :D o god fika oxå , och gratis dricka hela kvällen är ju aldrig fel :)
Senare sen på kvällen blev det dans oxå =) o sen så sjöng vi barnbarnen för farmor =) en text hon har lärt oss när vi var mindre , fast de våga hon aldrig erkänna att det var hon ahha :D
ja jag hade iaf jättekul o är glad att vi blev friska =)

Söndagen så åkte vi med bror till linkan , först gick vi på ikanohuset, sen ikea o sist biltema.. köpte lite småplock o lite saker till barnen o bilen så d blev inte så mkt..
Åt även tacobuffé som smaka helt ok=)
efetr d åkte vi tillbaka till mor o far.. stannade där ett tag  såg på flickan som lekte med elden..igen ahha.. o så blev vi bjudna på mat o se åkte vi hem...

Liam fick helt plötsligt feber hos mormor o morfar oxå.. stackarn , idag har han fortf hög feber :( dumma spruta :)
ajja bara dom inte får svininfluensan så får dom gärna ha lite feber efetr sprutan, för fy fabian d var nog de värsta jag vart med om haha..

ajja d var lite kortfatatt om helgen iaf.. nu måste ja plugga har mina aningar om att barnen vaknar snart!

Måste måste måååååååste plugga som tusan nu , faaaen va ja hatar o missa lektioner..:( o detta prov MÅSTE gå bra då dom två senaste inte gjorde det :(
imrogon får vi veta resultatet på dom proven..så för tusan håll era tummar så ja får ett G i dom där  dumma skitämnena ;) ! för ja kan inte göra omprov efetrsom dom verkligen inte ville komma in i min lilla ärthjärna ;)
men ja ska ändå inte bli sån där fältsäljare som springer runt o lurar folk så d gör inte så mkt att dom ämnena inte gick bra ;)haha...inbte min grejj helt enkelt!

Måste börja leta praktikplats oxå... 8 veckor så slipper vi skolan o får testa på o jobba , ska bli sååå kul :D om man kommer till ett bar ställe vill säga...

Håller ju på lite smått o leta lgh i viken så lite svårt o veta var ja ska praktisera bara .. flyttar vi dit vill aj hellre praktisera där nere...men har fått lita adresser av jasmin nu som ja har/håller på att kolla igenom, hitta en som lät kanonbra o självklart var det ju den dom skulel ha , ahha otur el vad? :) men fick ett till tips av henne så ska prata med rickie först o se om vi ska ringa :) får väl se om det blir en 3:a el 4:a ,  vill iaf ha över 80 kvm sen spelar de inte så stro roll men den ska iaf ha inkopplat för tvättmaskin så vi kan ta med våran, tänker imnte börja gå till tvättstuga igen.. nej nej! men hoppas att vi hittar något snart skulle vara kul att flytta ner =)

ajja plugga var det ja...

Kommentarer
Postat av: jasmine

hoppas barnen blir friska snart o inte bara turas om o vara sjuka.... men de är ju somsagt denna dumma årstid:/..



o hoppas ni hittar någon lgh med snart:)

2009-12-07 @ 15:52:22
URL: http://peeweejasmine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0