28 dec 09

Ja nu har ja inte bloggat på ett tag igen.. har inte haft så mkt tid, så ja orkar inte beräta tillbaka men kan säga att julen var trevlig iaf, först firades den med svärfar & på kvällen med svärmor, trevligt på båda ställena o god mat! & fina paket , tack tack :)
annandagen åkte vi ut till mina föräldrar, o gud vilken skitväglag det var , modd på hele vägen o jättesvårt o styra i, fick släpp flera ggr , väääldigt läskigt när man fick möte , men det gick ju bra o vi kom fram hela :) Mkt trevigt där oxå mend god mat o fina peket, tack alla :)

Ett jättestort tack till svärfar för hyrbilen vi fick i julklapp som gjorde det möjligt för oss att fira jul med släkten!!

Rickie vart dock kääär i bilen o vill nu ha en sån , saab 9-5 , kan hålla med man satt väääääldigt skönt i den o den gick som en klocka men ja 300.000 är ju ingen vi har i bakfickan precis..

men vi ska iaf börja spara till en bil, men just nu får de i första hand bli en begagnad och inte i senaste modell heller.. men en relativt ny vill vi ha iaf..rickie vill ha saab o jag en passat.. vi får väl se vem som får som den vill i slutändan ;) hittat ett par på blocket mellan 20000 o 600000 som vi kan tänka oss.. lär ju ta ett tag o spara :)

ajja hoppas rickie blir heltidsanställd nu som d är sagt då lär d ju inte ta lika länge iaf =)

har inte mkt mer att skriva just nu ska frsöka bli bättre med bloggandet , looovar :)

puss heeej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0