Hemsk dag..

usch vilken hemsk dag d har varit..

Sitter i skolan och har lektion o rickie ringer..kan ju inte svara men slutar strax därefetr så skickar ett sms o frågar om han ville något spec..
Får svar tillbaka efetr någon timme: Liam är på sjukan.
Är då på stan o går en sväng ,Ringer rickie ett antal ggr men inget svar.. Blir jätterädd o skakis ..har ju inte en aning om vad som kan ha hänt men känner direkt att d kan vara alvarligt då han skrev så kort + inte har mob på..
ringer o ringer o ringer i hopp om att han ska svara ...skickar sms o så..
Bestämmer mig för att cykla hemmåt.. då ringer telen ..inte rickie , men sofie.. o berättar att noel är där..( något som rickie glömt att nämna oxå) ja va bra då vet ja ju vart han är oxå.. o sen fick ja även veta vad Liam har gjort...Medan rickie hade gått på toan har han hunnit få ut en flaska kylarglykolo hällt ut allt, efetrsom vi inte vet om han fått i sig något ringde han akuten som bad dom komma dit direkt ( efetrsom d kan vara livshotande el ge njurskador om han  fått i sig det)
När ja kommer hem för att lämna lite saker för att sen gå till sofie ringer äntligen rickie , vilken lättnad kan ja säga , han säger att liam är pigg o att d verkar bra men att dom ska sova över natten för observation. Jag packar en väska till Liam sen hämtar ja upp noel o går hem o ger honom att äta lite, meningen sen var att vi skulle ta bussen upp till sjukhuset men när ja är påväg ut ringer min mamma o undrar hur d gått...säger som d är att han är kvar o som tur var är mamma i stan o kommer hit o ja får skjuts upp till sjukan , går ju lite fortare o lite smidigare..
Väl där möts vi av en glad Liam & det var såååå himla skönt at se honom (L) Men han har inget av symptomen som dom får om dom fått i sig någe så troligtvis har han inte det som tur är (L) o så glad o sprallig som han var så tror ja inte d heller. Men ändå skönt att han ligger kvar för observation så man är på den säkra sidan ..Nu är ja o Noel precis hemkomna och rickie o liam är kvar.
Har nog aldrig varoit så orolig i hela mitt liv men som tur var verkar d ju som sagt inte vara någon fara!
Nu ska ja natta sonen o sen försöka lägga mig själ är grymt trött..men antar att ja inte kommer kunna sova men d e ju bra på sitt sätt då blir ju huset säkert städat iaf ;) brukar ju bli så när man inte kan sova hehe..

pusss

Kommentarer
Postat av: lussan

fan vad hemskt tur det gick bra iaf

2009-08-31 @ 20:19:45
URL: http://pieps.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0